Dodaj do ulubionych

sliMak-owskiego urodziny-(czy ja cos mówiłam?)

12.06.03, 18:45
No wiec ja nic nie mówie, ale we wtorek,ten najbliższy
Które to już?
Kto wie?
A tak młodo wyglada, ech!
Obserwuj wątek
    • kamila77 Re: sliMak-owskiego urodziny-(czy ja cos mówiłam? 13.06.03, 08:41
      Rośnij duży, dzieciaku :-)
    • Gość: sliMac_zielony A gdzie ochrona danych osobowych??? IP: *.vip.com.pl 13.06.03, 09:07
      Tosz mialo byc nie pisane kto gdzie kiedy dlaczego ...eee...nikt Kormorana
      nie-e posluchal...Teraz musze sie tlumaczyc. Coz...;-))
    • Gość: zaba Re: sliMak-owskiego urodziny-(czy ja cos mówiłam? IP: *.e-lider.pl 13.06.03, 09:13
      jak na slimaka, to on juz stary jest. czas do francji na przetwory:)
      • Gość: margit Re: sliMak-owskiego urodziny-(czy ja cos mówiłam? IP: *.stacje.agora.pl 13.06.03, 16:01
        e tam, zaraz do Francji, sami zjemy, nawet bez masełka z koperkiem ;-))
        hipek-ślimakożerca ;-))
    • Gość: Zuza Re: sliMak-owskiego urodziny IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.03, 08:03
      dziękuje za baaardzo mile spotkanie. korzystając z okazji, jeszcze raz
      wszystkiego najlepszego. ;-)))
    • zakatarzona Re: sliMak-owskiego urodziny-(czy ja cos mówiłam? 17.06.03, 08:28
      SzliMaczku i ode mnie Najlepsze Życzenia :-)
      Szczęścia...
      Zdrowia...
      Radości...
      Miłości...

Buziaki ;-))
    • Gość: pablo_slon Re: sliMak-owskiego urodziny-(czy ja cos mówiłam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 11:21
      tereeee i wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj :-)))
    • Gość: agni_me Re: sliMak-owskiego urodziny-(czy ja cos mówiłam? IP: *.u.mcnet.pl 17.06.03, 11:54
      Ktoś ważny dla mnie kiedyś mi życzył, bym dostała to, czego mi trzeba. Od tych
      życzeń minęło już wiele czasu, ale wciąż je pamiętam. Te życzenia niosą w sobie
      wszystko, także to o czym nie pamiętamy, ale co składa się na życie godne.
      Wszystkiego czego Ci potrzeba, maczku. Pełni.

agni_me_i_oczy_migdałowe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka