pola23 12.06.03, 18:45 No wiec ja nic nie mówie, ale we wtorek,ten najbliższy Które to już? Kto wie? A tak młodo wyglada, ech! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamila77 Re: sliMak-owskiego urodziny-(czy ja cos mówiłam? 13.06.03, 08:41 Rośnij duży, dzieciaku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sliMac_zielony A gdzie ochrona danych osobowych??? IP: *.vip.com.pl 13.06.03, 09:07 Tosz mialo byc nie pisane kto gdzie kiedy dlaczego ...eee...nikt Kormorana nie-e posluchal...Teraz musze sie tlumaczyc. Coz...;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: sliMak-owskiego urodziny-(czy ja cos mówiłam? IP: *.e-lider.pl 13.06.03, 09:13 jak na slimaka, to on juz stary jest. czas do francji na przetwory:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: sliMak-owskiego urodziny-(czy ja cos mówiłam? IP: *.stacje.agora.pl 13.06.03, 16:01 e tam, zaraz do Francji, sami zjemy, nawet bez masełka z koperkiem ;-)) hipek-ślimakożerca ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: sliMak-owskiego urodziny IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.03, 08:03 dziękuje za baaardzo mile spotkanie. korzystając z okazji, jeszcze raz wszystkiego najlepszego. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zakatarzona Re: sliMak-owskiego urodziny-(czy ja cos mówiłam? 17.06.03, 08:28 SzliMaczku i ode mnie Najlepsze Życzenia :-) Szczęścia... Zdrowia... Radości... Miłości... Buziaki ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo_slon Re: sliMak-owskiego urodziny-(czy ja cos mówiłam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 11:21 tereeee i wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: sliMak-owskiego urodziny-(czy ja cos mówiłam? IP: *.u.mcnet.pl 17.06.03, 11:54 Ktoś ważny dla mnie kiedyś mi życzył, bym dostała to, czego mi trzeba. Od tych życzeń minęło już wiele czasu, ale wciąż je pamiętam. Te życzenia niosą w sobie wszystko, także to o czym nie pamiętamy, ale co składa się na życie godne. Wszystkiego czego Ci potrzeba, maczku. Pełni. agni_me_i_oczy_migdałowe Odpowiedz Link Zgłoś