Gość: wisienka IP: *.icpnet.pl 19.06.03, 00:16 jestem bosko szczesliwa))))))))))))))) ktos mnie pokochal.pragnie....wychodze za mąż.)))))))))))))))))))) nareszcie))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nauta_ Re: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.icpnet.pl 19.06.03, 00:24 łomatko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza.raczek Re: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.03, 00:46 wisienka cmoooooook i sto lat i o jeden dzień dłużej :))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kleszczo Re: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 19.06.03, 02:11 "...i slubuje Ci wiernosc .... tak mi dopomoz czat..." :) Kleszczo Odpowiedz Link Zgłoś
paiha Kleszczo, skoro w niego 19.06.03, 10:23 wierzysz to moze mi podpowiesz: jak odpowiedziec na pytanie Julki: kto to byl swiety Czat, kiedy zyl i co takiego zrobil, ze zasluzyl sobie na aureole swietego?:)) Paiha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kita lwa Re: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.dip.t-dialin.net 19.06.03, 09:05 Gość portalu: wisienka napisał(a): > jestem bosko szczesliwa))))))))))))))) ktos mnie > pokochal.pragnie....wychodze za mąż.)))))))))))))))))))) > nareszcie))))))))))))) uuuuuuuuuuuuuuuu a to sie lew_ nasz amant czatowy zmartwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: 213.17.145.* 19.06.03, 09:53 powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
paiha Re: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 19.06.03, 10:26 Dobrej drogi, Wisienko, i jesli znajdziesz szczescie poza czatem, nie wracaj do niego. Paiha Odpowiedz Link Zgłoś
mea Re: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 19.06.03, 11:38 :)) gratulacje, wisienko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.proxy.aol.com 19.06.03, 11:41 Kita lwa...nie wiem na jakiej podstawie tak sadzisz?? Wisnia...a to poszlo w rakietowym tempie:))..gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
aluzja Re: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 19.06.03, 12:11 I to taki powód do radości? :-) Z tego co napisałaś odnoszę wrażenie, że wyjście za mąż to jedyny cel w życiu jaki masz. Żal mi Ciebie. Pozdrawiam, aluzyjka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.proxy.aol.com 19.06.03, 14:06 ^To jest w ogole jeden ,jedyny cel w zyciu ktory maja kobiety:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka cel IP: 217.98.71.* 19.06.03, 18:48 ...a Kobieta, która nie ma takiego celu jest pewnie BEZCELNA :) Bezcelne Kobiety, łączcie się ryba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulw Re: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.sd.sd.cox.net 19.06.03, 18:15 prowokejszyn :P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kleszczo Re: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 19.06.03, 23:20 Wlasnie nie wierze. Och jak ja nie wierze .... Kleszczo --- "Gdy orly milkna, zaczynaja jazgotac papugi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.proxy.aol.com 20.06.03, 20:49 Bezcelna jestes ty rybciu....bo mnie nie chcesz na meza:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.gdynia.mm.pl 21.06.03, 10:07 Gość portalu: lew_ napisał(a): > Bezcelna jestes ty rybciu....bo mnie nie chcesz na meza:)) i niech tak zostanie-nie chciej bezcelna rybeczko dalej;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_jacek Re: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 20.06.03, 22:11 Wychodzisz za maz za Kaja? poor Kaj... mave Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 21.06.03, 14:06 Wisienka, Gratulacje!Wszystkiego NAJ...,jak juz ktos powiedzial jesli Twoje szczescie bedzie trwalo-to dbaj o to w rzeczywistosci,pielegnuj kazdego dnia aby nigdy inna "wirtualna postac"nie mogla tego zburzyc. Pozdrawiam serdecznie:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 21.06.03, 15:53 wspolczuje, nie tylko wisience:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytat Re: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 14:42 Bądź poszanowania godny, a będziesz szanowany. przyslowie ludowe Odpowiedz Link Zgłoś