Gość: even IP: *.acn.pl 20.06.03, 23:00 pierwszy raz przeczytalam chat do samiutenkiego konca, wesolutko ... hi hi hi (czy: chi chi chi???) ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agnata Re: Pogodno - zapis czatu IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 21:04 Wesoły czacik pełen humoru non stop, fajni kolesie. Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Pogodno - zapis czatu 28.06.03, 10:25 czat był bardzo przyjemny ale jakos redakcja nie spieszy sie z przysłaniem płytki jako wygranej. Ja jednak czekam Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Pogodno - zapis czatu 28.06.03, 11:53 gw zawsze obiecuje, a to kubki, a to płytki dobrze, że ja nadziei żadnych nie mam nigdy hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
landryneczka_truskawkowa Re: Pogodno - zapis czatu 28.06.03, 12:09 nonstop napisał: > gw zawsze obiecuje, a to kubki, a to płytki > dobrze, że ja nadziei żadnych nie mam nigdy > hyhyh non ale Loczki i ja czekamy na płyte wiec moze ja dostaniemy. Działamy wspólnie moze sie w lipcu zlituja i ja dostaniemy i na nastepnym spotkaniu Pod koroną bedziemy mogli soba ja posłuchac Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: Pogodno - zapis czatu 14.07.03, 14:23 nonstop napisał: > gw zawsze obiecuje, a to kubki, a to płytki > dobrze, że ja nadziei żadnych nie mam nigdy > hyhyhy biedny nonik :) A w totka nie grasz ? Ponoc kumulacja się zbliża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnata Re: Pogodno - zapis czatu IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 16:14 peter.steele napisał: > czat był bardzo przyjemny ale jakos redakcja nie spieszy sie z przysłaniem > płytki jako wygranej. Ja jednak czekam Ja też czekam pewnie jeszcze im nie odstarczyli ale oni są solidni miejmy nadzieję że przyslą Czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnata Re: Pogodno - zapis czatu IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 13:22 Czemu nie ma wygranych płyt chętnie by się posłuchało Pogodno:( Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Pogodno - zapis czatu 13.07.03, 15:45 Gość portalu: even napisał(a): ... hi hi hi > czy: chi chi chi??? ... oczywiście, że chi chi chi, bo chichotać, to raz, dwa: płyty niet, wysłałam dwa maile pod adres redakcja@gazeta.pl, ale zero odzewu, L Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnata Re: Pogodno - zapis czatu IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 16:26 Chyba trzeba tę kwestię poruszyć gdzieś wyzej:) chyba jest nas sporo co podobno pogodno wygrali:)łączmy się:) Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Pogodno - zapis czatu 13.07.03, 18:58 Płyty tez nie dostałem i juz moje czekanie jest za długie moze ktos z redackji to czyta i sie zajmnie sprawa ja juz wysłałem 3 maile ponaglające i nic kompletnie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnata Re: Pogodno - zapis czatu IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 19:41 Dlaczego nikomu nie przysłali zapomnieli czy od wytwórni nie dostali? Może jeszcze przyślą miejmy madzieję.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnata Re: Pogodno - zapis czatu IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 10:25 Gazeta jest jednak w porządku wiedziałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Pogodno - zapis czatu 24.07.03, 19:56 Gość portalu: agnata napisał(a): > Gazeta jest jednak w porządku wiedziałam:) yhm :-) ale trochę wybiórczo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
paw8 Re: Pogodno - zapis czatu 28.07.03, 20:47 mietowe_loczki napisała: > Gość portalu: agnata napisał(a): > > > Gazeta jest jednak w porządku wiedziałam:) > > yhm :-) ale trochę wybiórczo :-) dlaczego wybiórczo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kcg Re: Pogodno - zapis czatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 19:12 xgfnngndytbjjbdrh ,k,gnmbm Odpowiedz Link Zgłoś
paw8 Re: Pogodno - zapis czatu 28.07.03, 20:48 co to za literki pogodno to super płytka najlepszy cyatt to że z wirtualnego jedzenia nie będzie gów.. Odpowiedz Link Zgłoś