nescaa 24.06.03, 22:26 Czy ktos sie zajmie tym nickiem "wi.." czy nadal moze bezkarnie obrazac sobie innych i udawac ze to nie on/ona. Moze w koncu ktos cos z tym fantem zrobi bo nie ulega watpliwosci ze to jest chory czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feministka0.75 tez sie dopisuje 24.06.03, 22:56 to faktycznie meczace. A wchodzenie na kazdy watek i przyciskanie kosza zajelo by duzo czasu... swego czasu przez 3 miesiace wyskakiwal mi komiunikat, ze adres z ktorego wysylam posty jest zablokowany i mam sie skontaktowac z forum@gazeta.pl - wprawdzie nikt mi po wslaniu 2 e-maili nie opowiedzial, ale wiem, ze cos takiego istnieje :-))))) Pozdrawiam Fem nadal ciekawa dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wi Re: Pomocy!! IP: *.icpnet.pl 24.06.03, 23:13 zajmij sie soba .) kup sobie wibratorek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wnuczek Re: Pomocy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.03, 00:43 Wi bodaj bys do konca miała zyc z Leperem i miała słuchac Ich troje odczep sie od mojej babci. Sam sobie kup wibratorek Odpowiedz Link Zgłoś