Gość: Left IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 17:28 Widzymy co sie dzieje w naaszym kraju. Nie jest dobrze, afera za afera... ale badzmy sercem z SLD i nie odsuwajmy sie od lewicy... Przyjdze czas i wszystko wróci do normy... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smok_telesfor Re: Sojusz Młodej Lewiczy IP: 62.65.141.* 12.07.03, 17:04 > badzmy sercem z SLD i nie odsuwajmy sie od lewicy... Przyjdze czas i wszystko > wróci do normy... A na drzewach zamiast lisci beda wisiec komunisci smok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilczynski Re: Sojusz Młodej Lewiczy IP: *.acn.waw.pl 12.07.03, 20:22 to ja juz wole te liscie, dla nich zawsze mozna znalezc miejsce w kamieniolomach :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kleszczo Re: Sojusz Młodej Lewiczy 12.07.03, 22:01 Temu Panu juz podziekujemy - prosze wracac do Nibylandii. Kleszczo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok_telesfor Re: Sojusz Młodej Lewiczy IP: 217.20.200.* 19.07.03, 14:26 Bereza Kartuska bylaby lepsza i nawet w odpowiednim terenie teraz lezy. smok Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek_wannowy Re: Sojusz Młodej Lewiczy 19.07.03, 09:40 Gość portalu: Left napisał(a): > Widzymy co sie dzieje w naaszym kraju. Nie jest dobrze, afera za afera... ale > badzmy sercem z SLD i nie odsuwajmy sie od lewicy... Przyjdze czas i wszystko > wróci do normy... > > Pozdrawiam szanowny Panie Left moze od razu sobie powiedzmy ze to co piszesz to jedna wielka bzdura. po dojsciu SLD do władzy (dokladnie 14 miesięcy póżniej) do tej partii zapisali sie ludzie (a znam takich niestety bardzo wielu) którzy w prost mówili za dzieki koneksjom w tej partii i przynależności coś SOBIE załatwią. wiec jak można wierzyć organizacji o której sie wie nie wiele a jednak coś. ps. mam nadzieje ze nie obraziłem Waszych przekonań politycznych a jeśli tak to przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: Sojusz Młodej Lewiczy IP: *.gdynia.mm.pl 19.07.03, 10:57 powiało polityką.........jak miło, bo ja już tendencyjnie myślałam ,że to lew (bo "lewiczy" w wątku) coś pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok_telesfor Re: Sojusz Młodej Lewiczy IP: 217.20.200.* 19.07.03, 14:28 lew do zadnej l(e)wicy nie nalezy, wiele razy dal to tu do zrozumienia. kwestia tylko czy mu z tym dobrze. smok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Sojusz Młodej Lewiczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.03, 12:04 Ale was łatwo sprowokować, Państwo Porządni, hehe. Przecież od razu widać, że ktoś sobie jaja robi. A tu nikt nie umi pociągnąć wątku. hehe Odpowiedz Link Zgłoś