nauta_ 14.07.03, 18:48 Wojtus potrzebuje maila do Ciebie bo mam maly interes Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtek32 Re: WOJTEK 32 !!!!! 14.07.03, 19:21 nauta_ napisała: > Wojtus potrzebuje maila do Ciebie bo mam maly interes nauto, ależ nie musisz robić krzyku na całe forum ;-)) widzisz ten tekst po słowie autor w tym poście? Tylko NOSPAM trzeba skasować. Inna rzecz, że wielkością interesów to się raczej nie zajmuje, więcej - rozmowa z(o) kobietą(cie) przy uzyciu cyfr wydaje mi się cokolwiek niegrzeczna ;-)) wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok_telesfor Re: WOJTEK 32 !!!!! IP: 217.20.199.* 15.07.03, 01:39 wojtek32 napisał: > Inna rzecz, że wielkością > interesów to się raczej nie zajmuje, i zaluj, za pare lat przescignalbys Billa na liscie Forbes'a smok Odpowiedz Link Zgłoś
wojtan Re: WOJTEK 32 !!!!! 19.07.03, 17:39 Przepraszam za wtręt. Wojtku moze te twoje (nieodłączne)cyfry pobudzają wyobraźnie liczbowo - interesową. Niestety i ja to wiem, że systematycznie rosną - bo tak mają. Poszukując sposobów na częściowe amnezje - pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: WOJTEK 32 !!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 15.07.03, 07:34 nauta_ napisała: > Wojtus potrzebuje maila do Ciebie bo mam maly interes a ja mam duzy:-)))))))))))))))))))))))))))))) hehe:-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: WOJTEK 32 !!!!! 15.07.03, 17:29 kibic jestes łobuz:-))))) ja taka grzeczna a Ty tu jakies aluzje wciskasz:) Odpowiedz Link Zgłoś