sirius_et_paper 29.09.07, 03:45 Ide jak czolg rozpedem lecz teraz zupelnie sie rozpadlem, ile mozna, przeciez nie jestem ze stali do cholery. Popchnac by trzeba, no Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catecat Re: do przodu 29.09.07, 11:37 pcham i pcham prę do przodu (próby pchania do tyłu spełzły na niczym) spociłam się idę pod prysznic Odpowiedz Link Zgłoś
wredziaa Re: do przodu 29.09.07, 11:43 "prę"?? to ty chyba praczka jesteś. albo parczka , albo parcica No a zresztą kto dziś wyprał łosia?? ja czy ty? Odpowiedz Link Zgłoś
catecat Re: do przodu 29.09.07, 11:47 łosia ja owcę Ty a teraz na leżaku na parapecie seks w naszym domu wreszcie Odpowiedz Link Zgłoś
catecat Re: do przodu 29.09.07, 11:52 Wredzia, wierszem pisz trzymaj konwencję siriusa jeśli trzymać nie chcesz to chociaż pchnij Odpowiedz Link Zgłoś
sir_elmin Re: do przodu 29.09.07, 12:37 Prącie pcham Po polach Poznania Po piasku plaży Pogo północne Poronione posty Wasz "ólóbiony eskimos" <rzyg> Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: do przodu 30.09.07, 09:00 sir_elmin napisał: Prącie pcham > Po polach Poznania > Po piasku plaży > Pogo północne > Poronione posty ...poranione prącie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sirius_et_paper Re: do przodu 30.09.07, 14:02 NFI... google it .. Brak smaku to juz demencja, realised that? ..google it again.. Odpowiedz Link Zgłoś
sirius_et_paper Re: do przodu 30.09.07, 14:24 > NFI... google it .. > Brak smaku to juz demencja, realised that? ..google it again.. To bylo do haliny a w miedzyczasie wtracil sie sir_wanna_be_black metal_elmin, wlazl jak struty winniczek miedzy wodke a zakaske, napisz kiedys jeszcze o wikingach tnacych w pien mieszkancow skandynawskiej wiochy a wlasnorecznie skrobne posta po ktorym obetniesz sie na lyso jak Britney Spears. Looser.. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: do przodu 30.09.07, 17:32 sirius, daj spokój, chyba nie będziesz się zniżał do poziomu takiego palanta? Odpowiedz Link Zgłoś
sir_elmin Re: do przodu 30.09.07, 18:05 Fajnie pompa, że chociaż Ty mnie na niskim levelu nie osamotniłaś. :) Cheers - palancico :) Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: do przodu 01.10.07, 12:02 tysz lubie ;) Btw.: w puszczy bolimowskiej z grzybow ino psiaki jedziem z powrotem w sprawdzone miejsce?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki pod górę 08.10.07, 18:36 Syzyf robotę ma może i głupawą, ale za to pewną. Odpowiedz Link Zgłoś
catecat Re: do przodu 26.10.07, 00:19 pchnęłabym pochwę przystojnym prąciem po co? Odpowiedz Link Zgłoś
sir_elmin Re: do przodu 26.10.07, 01:44 catecat napisała: > pchnęłabym pochwę > przystojnym prąciem > po co? Haha, niezłe. Jeg er stolt av deg :D Odpowiedz Link Zgłoś