Gość: zojka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 20:38 Dla mnie to jest szczyt nietolerancji. Każdy kto ma inne zdanie niż prowadzący oblewany jest wiadrem pomyj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Memory Re: Opinie o radiu RynszTOK.FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 20:55 Rydzyk i Michnik stworzyli dwa ekstremalne media. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolerancyjna Re: Opinie o radiu RynszTOK.FM IP: *.globalconnect.pl 18.10.06, 22:23 Masz rację. Całkiem jak w radiu Maryja. Tyle że w TOK FM robią to inteligentnie i z poczuciem humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna żaba Re: Opinie o radiu RynszTOK.FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 23:35 >> inteligentnie i z poczuciem humoru Hehehe gratuluję Tolerancyjnej poczucia humoru :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Opinie o radiu RynszTOK.FM IP: *.chello.pl 18.10.06, 22:35 Słuchać nikt nie każe. A z "wiadrem pomyj" bym nie przesadzał. Promują swój światopogląd, ale nienawiścią nie strzykają. Trudno zresztą wyobrazić sobie np. J. Paradowską wylewającą pomyje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Opinie o radiu RynszTOK.FM 19.10.06, 07:21 Trudno aby w tych idiotycznych czasach rządów Pisuarderów używać jedynie miękkego dziennikarstwa. Wolę takie radio od nawijania "bułkę przez bibułkę". A już Woobie Doobie to szczyt chamstwa dla jednych a dla mnie jedyna surrealistyczna audycja na falach eteru !!! Trochę żal tylko, że TOK FM odszedł od swojej pierwotnej postaci z początków swego nadawania, wiem , że to było nieco po bandzie ale...to był dopiero czad ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Opinie o radiu RynszTOK.FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 07:24 >Wolę takie radio od nawijania "bułkę przez bibułkę". No to jesteś ze szkoły "Skandale" i "Nie" . Tam też jest konkretnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: Opinie o radiu RynszTOK.FM IP: *.chello.pl 19.10.06, 08:29 Pamiętam niejakiego Waldka Ogińskiego , którego Michnik wywalił za jego oficjalne poparcie PO na antenie, było to w czasach ,kiedy do stacji mogli jeszcze dzwonić słuchacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: Opinie o radiu RynszTOK.FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 08:41 Ogiński czasami występuje w mediach . Prawdziwe nazwisko to Waldemar Dziak. Ogiński to był jego pseudomin dziennikarski. Ostatnio produkował się na TVN jako specjalista od Korei Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Opinie o radiu RynszTOK.FM 19.10.06, 08:38 Porażające uogólnienie. Wyobraź sobie (no, spróbuj...) że nigdy nie czytam tego badziewia. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Opinie o radiu RynszTOK.FM 19.10.06, 08:46 A ja słucham Tok fm/nawet teraz komentarzee gości Kolendy-Szostkiewicza,Zaremby,czytam Polityke,Przegląd i Nie.Przecież to legalne media,które lubię czytać.Prenumeruję też Wyborczą.Media te prezentują światopogląd w wielu przypadkach bliski memu.Z wyjątkiem propagowania symboli komunizmu i faszyzmu, istnieje wolność światopoglądowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: Opinie o radiu RynszTOK.FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 08:48 To co ? Uważasz, że radio Maryja mieści się w pojęciu dopuszczalnej wolności słowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Opinie o radiu RynszTOK.FM 19.10.06, 08:51 Nie bardzo, ze względu na propagowany rasizm.Reszta jest indoktrynacją. Bolszewicką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: Opinie o radiu RynszTOK.FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 08:57 Zdecydowanie uważam, że to radio jest na granicy a może ją nawet przekracza działania w stanowczej sprzeczności z konstytucją i powinno być zdelegalizowane. Mój główny powód to sianie nienawiści do mniejszości narodowościowych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczuty Re: Opinie o radiu RynszTOK.FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 11:14 Tok fm biję na głowę Radio Maryja pod względem siania nienawiści i nietolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Opinie o radiu RynszTOK.FM 19.10.06, 13:09 Najlepsze polskie radio - zreszta moje ulubione:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczutu Re: Opinie o radiu RynszTOK.FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 13:48 Jedni lubią radio co ma ryja inni radio z pejsami. Odpowiedz Link Zgłoś
asdf401 Re: Opinie o radiu RynszTOK.FM 19.10.06, 13:58 Dobre radio tylko szkoda, że ma zasięg mały. Swoją drogą to skandal żeby tylko RM i TOK FM działały na rynku "gadającego radia". Powinno być kilka,no 2 conajmniej radia, gdzie dzwoniliby ludzie a prowadzący nie byłby kalką poprzedniego prowadzącego jak to jest w RM niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
masaladosa Re: Opinie o radiu RynszTOK.FM 19.10.06, 19:11 swietne radio-slucham czesto w samochodzie bardzo kompetentni profesjonalni komentatorzy i eksperci ciekawe czesto nieszablonowe opinie tuzy polskiego dziennikarstwa-paradowska zakowski kolenda-zaleska lis-mozna sie z nimi nie zgadzac ale wszystko to dziennikarze na najwyzszym poziomie zawodowym a woobie-doobie-coz ja osobiscie nie przepadam-jak dla mnie czesto zbyt prostackie ale po prostu nie slucham co i innym polecam mdosa Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Opinie o radiu RynszTOK.FM 19.10.06, 19:45 A propos radia co ma ryja, nie uważacie że u nas, w Szczecinie rozpycha się w UKFie jak rozklepana dziwka ? Szczególnie upodobała sobie Trójkę... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Opinie o radiu RynszTOK.FM 19.10.06, 23:32 ci co tak pluja na tok fm. chyba raczej nie słuchają tej rozglosni bo po pierwsze dzwonia tam słuchacze i to czesto nawiedzeni wrecz z wyzwiskami ,po drugie zapraszani są tam politycy wszelkch opcji ,po trzecie wystepuje tam szerokie spektrum dziennikarzy i komentatorów zarówno politycznych jak i ekonomicznych itd itp.oczywiscie tok fm ma okresloną wizje polski a jest to wizja polski nowoczesnej, europejskiej, demokratycznej, obywatelskiej i liberalnej ekonomicznie co nie przeszkadza jednak prezentowac na jej falach dyskusji i sporów z ludzmi o innych pogladach pod warunkiem że ludzie ci reprezentuja jakis poziom . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczutu Re: Opinie o radiu RynszTOK.FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.06, 11:00 Wrogowie stacji to w kolejności: 1.PiS 1a. Kościół Katolicki 1b. Radio Maryja 2.Romek Giertych 3.A.Lepper 4.prezydent Iranu 5.polscy lekarze 6. Kim Dzong Il 7. ptasia grypa Odpowiedz Link Zgłoś