Gość: zdziwiony IP: *.hba.marine.csiro.au 29.07.03, 05:55 ze najlepsze dziewczyny trafiaja sie najwiekszym durniom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
runek Re: dlaczego tak jest? 29.07.03, 07:27 trafiła ci się ? Przyroda dąży do równowagi. Skrajności się przyciągają :) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.dombczak Re: dlaczego tak jest? 29.07.03, 12:50 ...ja tam zeby wnioski wyciagac, a zwlaszcza te pochopne to nie, ale czy to nie aby samokrytyka, poszyta retoryka?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonecznik Re: dlaczego tak jest? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 13:07 "Bo to zła kobieta była..." Jak ona mogła nie docenić, że jestm taki przystojny, dowcipny, bogaty (niepotrzebne skreślić;-) Odpowiedz Link Zgłoś
staro Re: dlaczego tak jest? 29.07.03, 13:18 A może trzeba postawić pytanie następująco: Dlaczego nam, fajnym dziewczynom, trafiają się zawsze (?) gupki i dranie? HA! Oto jest pytanie! Kto mi odpowie na nie, ten nagrodę dostanie. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: dlaczego tak jest? 29.07.03, 13:28 staro napisała: > A może trzeba postawić pytanie następująco: > > Dlaczego nam, fajnym dziewczynom, trafiają się zawsze (?) gupki i dranie? > HA! Oto jest pytanie! > Kto mi odpowie na nie, > ten nagrodę dostanie. > > ;-))) bo funkcja oceny fajności dziewczyny jest źle zaprojektowana Odpowiedz Link Zgłoś
staro Re: dlaczego tak jest? 29.07.03, 13:45 runek napisał: > staro napisała: > > > A może trzeba postawić pytanie następująco: > > > > Dlaczego nam, fajnym dziewczynom, trafiają się zawsze (?) gupki i dranie? > > HA! Oto jest pytanie! > > Kto mi odpowie na nie, > > ten nagrodę dostanie. > > > > ;-))) > bo funkcja oceny fajności dziewczyny jest źle zaprojektowana że jak? Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: dlaczego tak jest? 29.07.03, 14:10 to hipoteza :) Ktoś was oszukał, nie jesteście fajne , stosujecie w zwiazku z tym zawyżone kryteria oceny chłopaków Odpowiedz Link Zgłoś
maggy Re: dlaczego tak jest? 29.07.03, 14:50 zawyżone w stosunku do czego? runiu? m. Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: dlaczego tak jest? 30.07.03, 08:17 w stosunku do obiektywnej wartości chłopaka , która odpowiada ich obiektywnie zmierzonej wartośći. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonecznik Re: dlaczego tak jest? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 14:58 Runku jakie "Wam"...? "w gruncie rzeczy jestem fajna" :-))) s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Re: dlaczego tak jest? IP: *.proxy.aol.com 29.07.03, 20:16 Potwierdzam w calej rozciaglosci:)) Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: dlaczego tak jest? 30.07.03, 08:19 Gość portalu: słonecznik napisał(a): > Runku jakie "Wam"...? > > "w gruncie rzeczy jestem fajna" :-))) > > > s. To wynika z kontekstu . Nie czytaj tylko moich wypowiedzi - ale staraj się ogarnąć całość :) Odpowiedz Link Zgłoś
feministka0.75 Re: dlaczego tak jest? 29.07.03, 13:16 Gość portalu: zdziwiony napisał(a): > > > ze najlepsze dziewczyny trafiaja sie najwiekszym durniom? he he he tez sie nad tym zastanawiam patrzac na moje kolezanki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezarx Re: dlaczego tak jest? IP: *.chello.pl 29.07.03, 14:32 Bo życie to nie film......... Odpowiedz Link Zgłoś
acro Re: dlaczego tak jest? 29.07.03, 15:35 nie nazywaj mnie durniem durniu.:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.dombczak Re: dlaczego tak jest? 29.07.03, 15:55 ...oooo szonesznik, bosz jak ja dawno panny nie widzial:) no obcieli mi ...jave mie ucieli i z czata dupa, o! a w dalszo polemike wchodzil nie bede, tu tez o!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: dlaczego tak jest? IP: *.orasoft.net.pl 29.07.03, 21:34 no boszsz... zabie jave ucieli?? toz to gorzej jak nie przymierzajac [...] i z kogo ja sie tera bede rechotac? no z kogo? buuuu hipek_bez_zabny :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqłka Re: dlaczego tak jest? IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 21:42 jestem fajna czy niefajna , oto jest pytanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulw Re: dlaczego tak jest? IP: *.sd.sd.cox.net 29.07.03, 22:31 Gość portalu: qqłka napisał(a): > jestem fajna czy niefajna , oto jest pytanie:) to jest pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqłka Re: dlaczego tak jest? IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 23:17 może powinno być: jestem najlepsza czy nie najlepsza, oto jest pytanie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
franczeszka Re: dlaczego tak jest? 30.07.03, 09:41 baśce blony miedzy palcami urośli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: dlaczego tak jest? IP: *.stacje.agora.pl 30.07.03, 14:36 neee, to tylko hipek ma coraz gorszy wzrok franxiu ;-)))))))))) hipek Odpowiedz Link Zgłoś
zabi_odbiornik Re: dlaczego tak jest? 31.07.03, 12:29 franczeszka napisała: > baśce blony miedzy palcami urośli? nie, dziewicze urosli. czy w czech otworach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: dlaczego tak jest? IP: *.proxy.aol.com 30.07.03, 22:09 QQulka mysle ze jestes normalna ,choc cie nie widzialem..nie co ten model jak Franka:))....moge se wyobrazic jak zadziera noska :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulw Re: dlaczego tak jest? IP: *.sd.sd.cox.net 30.07.03, 23:05 Gość portalu: lew_ napisał(a): > QQulka mysle ze jestes normalna ,choc cie nie widzialem..nie co ten model > > jak Franka:))....moge se wyobrazic jak zadziera noska :) ehehe, wiemy ze sobie wyobrazasz cos innego z ta modelka Franka w roli glownej. napisz o tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
klasa_homotopii Re: dlaczego tak jest? 31.07.03, 11:55 tajest franxiu :-))) przynajmniej jest czemu zadzierać tego noska pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonecznik Re: do Runka IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 13:53 Runku drogi Wyobraź sobie, że czytam i to nie tylko całość ale i każdy wers z osobna, a także ( czasami ) zdarza mi się czytać pomiędzy nimi. Pytanie aktualne :-) sun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqłka pytajnik IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 16:03 ja nic nie zrozumiałam począwszy od wypowiedzi franki na temat błon ktoś mnie wyjaśni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulw Re: pytajnik IP: *.sd.sd.cox.net 31.07.03, 17:43 no bo jakby basce wyrosly blony to ewentualnie pomylic by mozna z zabo, ale bez nich-ani rusz, si? Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: dlaczego tak jest? 01.08.03, 01:12 Gość portalu: zdziwiony napisał(a): > > > ze najlepsze dziewczyny trafiaja sie najwiekszym durniom? > > drogi kolego jak odpowiesz na to pytanie to nobla dostaniesz zapewne w kilku kategoriach jednoczesnie. A tak dla porządku przypominam że działa to tez w druga strone.... Mus sie po prostu przyzwyczaić:) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: dlaczego tak jest? 01.08.03, 09:15 3a, miałaś na myśli "dlaczego najfajniejsi faceci trafiają się największym idiotkom"? hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulw Re: dlaczego tak jest? IP: *.sd.sd.cox.net 01.08.03, 09:18 nonstop, a ty do pracy nie idziesz dzisiaj? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: dlaczego tak jest? 01.08.03, 09:31 nonstop napisał: > 3a, miałaś na myśli "dlaczego najfajniejsi faceci trafiają się największym > idiotkom"? > hihi nonu:))) przyjmijmy że ja nie myślę, wszak to obiegowa opinia o kiebietach:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
agni_me Re: dlaczego tak jest? 01.08.03, 09:32 Gość portalu: zdziwiony napisał(a): > > > ze najlepsze dziewczyny trafiaja sie najwiekszym durniom? Jeśli ta zasada jest słuszna, to mam dwa wnioski: pierwszy, że zdziwiony trafi na naprawdę świetną dziewczynę, a drugi, że nie jestem najlepsza, ani nawet dobra. I o ile ten pierwszy wniosek nieszczególnie mnie wzrusza, drugi spać mi nie daje. Rozglądać się za jakimś durniem, żeby podnieść w sobie poczucie "fajności", czy raczej cieszyć się tym, że nie jestem "najlepsza" dzięki czemu w otoczeniu mam durniów umiarkowanych i w dodatku żaden nie jest "trafiony"? :-) agni_me_i_bezsenne_noce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony a jednak... IP: *.dialup.csiro.au 01.08.03, 16:32 wiecej glosow bylo "za" niz "przeciw" ale nikt nie wyjasnil dlaczego tak jest... z ochota uznam sie za durnia... i nawet ciesze sie, ze niektore dziewczyny rozpoznaly go we mnie... moze to wlasnie te nalepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.dombczak Re: a jednak... 01.08.03, 18:02 ...duren (ale ja jestem chlopakiem) :) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.dombczak Re: a jednak... 01.08.03, 18:03 ...a so szonecznik nie wita baski? no so? w łyj?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlrzu Re: dlaczego tak jest? IP: *.sd.sd.cox.net 01.08.03, 18:25 a ja sie nie zgadzam z podstawowym zalozeniem. jeno nie wiem, czy trafiam sie najlepszym dziewczynom, czy najgorszym. Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: dlaczego tak jest? 01.08.03, 19:42 rzulw Ty sie przestań bezproduktywnie zastanawiać tylko lec budzet panstwa wspierać. Do jakich trafiłeś ustalą inni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: dlaczego tak jest? IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.03, 20:52 Zdziwiony zadam Tobie pytanie...albo dwa: 1 . Co znaczy najlepsze dziewczyny dla Ciebie? 2 . Kto jest dla Ciebie durniem. lesio Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: dlaczego tak jest? 01.08.03, 21:52 lesio a Ty co tu robisz?? juz mi prosze iść odpoczywać!! psiiiiik........:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: dlaczego tak jest? IP: *.orasoft.net.pl 01.08.03, 22:08 Gość portalu: wlrzu napisał(a): > a ja sie nie zgadzam z podstawowym zalozeniem. jeno nie wiem, czy trafiam sie > najlepszym dziewczynom, czy najgorszym. skoro sie nie zgadzasz z podstawowym założeniem to dedukowanie, którym się trafiasz jest bezproduktywną (kłaniam sie, 3a) stratą czasu; zreszta, rzuff, i tak jest tak, ze jak sie jakiejs trafisz, to ci wmowi, ze jest najlepsza chocby byla najgorsza; ... a ty w to uwierzysz, hehe, lykniesz jak indyk, ;-) bez popitki ;-) hipek_co_z_popitka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tortugo Re: dlaczego tak jest? 02.08.03, 21:29 niepsie blady, ja nie dedukuje, jeno stwierdzam ze nie wiem ;) dla wyjasnienia moglbym dodac, ze w dupie to mam ;) ale w sumie zgadza sie, zgadza, empirycznie sprawdzone, ze lykam. i wiesz co? nie jak indyk, a jak ryba (haczyk...) ehehe rz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: dlaczego tak jest? IP: *.proxy.aol.com 02.08.03, 21:17 No tak wcale mnie to nie dziwi...ten facio(zdziwiony) uwaza sie pewnie za najlepszego na swiecie:)...i poniewaz jego zaROZUMIALSTWO siega zenitu i widzi ty<lko swoja wlasna"wspanialosc", nie miesci mu sie w jego lepku ze ktos moglby byc lepsze od niego:))i ze ktoras wolala ,jego zdaniem "durnia" a na ktora ostrzyl sobie chlopas pazurki:))moge zrozumiec wiec ze jest zaskoczony:))i to pewnie nie pierwszy raz:))..wez spojrzyj w lusto i powiedz sam siebie szczerze co widzisz biedaczynko:))..i co widzisz pytam sie ??..niewiele pewnie :))tylko dobrze wygladasz??..to troche za malo:))). Odpowiedz Link Zgłoś
tortugo Re: dlaczego tak jest? 02.08.03, 21:31 ale okrutny jest ten swiat zwierzat, co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obronca_zdziwio.. Re: dlaczego tak jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.03, 23:18 Gość portalu: lew_ napisał(a): > No tak wcale mnie to nie dziwi...>uwaza sie pewnie za najlepszego na swiecie:)>jego zaROZUMIALSTWO siega zenitu i widzi ty<lko swoja wlasna"wspanialosc".. >nie miesci mu sie w jego lepku.. >... ktoras wolala ,jego zdaniem "durnia" >...ostrzyl sobie chlopas pazurki:)) > ..wez spojrzyj w lusto i powiedz > sam siebie szczerze co widzisz biedaczynko:))..i co widzisz pytam > sie ??..niewiele pewnie :))tylko dobrze wygladasz??..to troche za malo:))). buahahahaha...o ironio!!! Nie wiem może to ,źle odczytałem ale czy to nie brzmi jak "monolog sprzed lustra":).Chciałeś to wytłumaczyć lwie (cytuję: "chłoptasiowi") na bazie własnego doświadczenia.Wszystko by sie zgadzało.Stąd to zacietrzewienie u Ciebie..musi tak ;) Pozdro!!!!----> Obrońca durni i najgorszych dziewczyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Re: dlaczego tak jest? IP: *.proxy.aol.com 03.08.03, 01:07 Osiolku...ja tego watku nie zaczalem ,nie mam takich problemow bo stoje obiema nogami na ziemi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obronca_zdziwio.. Re: dlaczego tak jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.03, 12:39 Gość portalu: lew napisał(a): > Osiolku...ja tego watku nie zaczalem ,nie mam takich problemow bo stoje > obiema nogami na ziemi:)) "Osiołku"--->dzięki za komplement..to takie słodkie określenie starego ramola (słowem..odmłodziłeś mnie):DD Tak na marginesie..ja stoję,Ty stoisz.On stoi ale czy to znaczy,że wystarczy stać obiema nogami na ziemi aby nie mieć problemów--hmm..a może na czterech łapkach?:)Ogólnie ten wątek uważam jako"podpuscić i zobaczyć"(jakich wiele na forum)Pozdro!! P.s: Każda potwora znajdzie Swego amatora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Re: dlaczego tak jest? IP: *.proxy.aol.com 03.08.03, 13:12 Nie ma sie ich w ogole.(problemow)..a swoja droga to wiadomo ze nawet najbrzydsza kobieta zanjdzie swego amatora....widzac cos takiego na drodze nie moge sie powstrzymac od smiechu:).. Odpowiedz Link Zgłoś
tortugo Re: dlaczego tak jest? 04.08.03, 18:01 Gość portalu: obronca_zdziwio.. napisał(a): > Tak na marginesie..ja stoję,Ty stoisz.On stoi > > > czy moge cos dodac? mi stoi, i to wcale nie na marginesie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katja10 Re: dlaczego tak jest? IP: *.naenxx8.adsl.tele.dk 03.08.03, 14:59 najlepsze dziewczyny??-czyli jakie??? czy masz na mysli,madre,rozsadne czy raczej te piekne i bez umyslu? "najlepsze"-szkoda,ze nie wytlumaczyles do konca o co wlasciwie ci chodzi.... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: dlaczego tak jest? IP: *.hba.marine.csiro.au 04.08.03, 10:56 sluszne pytanie i chyba temat na osobny watek za najlepsze uwazam te, z ktorym chcialo by sie byc, nie wiem, czy moja odpowiedz wiele wyjasnia... pozdrowiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leeo Re: dlaczego tak jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.03, 16:11 ehh, fakt ... kobiety niestety < w wiekszosci > kieruja sie jedynie wizualnymi doznaniami :))) a pozniej patologie rodzinne, takie tam ;)))))))) no poczatki byly super :))) haha Odpowiedz Link Zgłoś
tymek_gd Re: dlaczego tak jest? 03.08.03, 17:58 Słusznie postawione pytanie :-) Jak już się dowiesz, to może opublikuj tu odpowiedź, bo sam chętnie się dowiem :-) Pozdrawiam i od dzisiaj zaczynam się cieszyć, jak ktoś mi powie "ty durniu" :P Odpowiedz Link Zgłoś
tortugo Re: dlaczego tak jest? 04.08.03, 18:02 ty durniu :)))))))))) [bez oplaty ;)] rz. :) Odpowiedz Link Zgłoś