Gość: binka IP: *.gdynia.mm.pl 01.09.03, 16:59 mam prośbę: gdyby ktoś wiedział skad może być sms jeśli jego numer to:11999 albo 119999. dziękuję:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agni_me Re: numer IP: *.u.mcnet.pl 01.09.03, 17:00 binia, to numer przyznawany automatycznie sms_om wysyłanym z netu, nie z telefonu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marudny Re: numer IP: *.acn.waw.pl 01.09.03, 17:04 teraz to masz problem ... kto do Ciebie takiego sms napisal :-)) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: numer IP: *.e-lider.pl 01.09.03, 17:17 11999 to pilkarska jedenastka z odwrocona satanistyczna 666, wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [_]> Re: numer IP: *.espol.com.pl 01.09.03, 17:46 binka ja na 100% nie wysyłałem ale czekaj dalej może ktos sie przyzna he he he Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: numer 01.09.03, 18:00 kiedyś był taki komunikat "rozmowa kontrolowana... rozmowa kontrolowana", teraz przydałby się "to sms z sieci, (nie ma numeru 11999)", no nie mówię, żeby zaraz wyświetlało się "to informacja dla blondynek" hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
feministka0.75 Re: numer 01.09.03, 18:15 Czesc binka :-))) Bylo szalec na urlopie :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: numer IP: *.e-lider.pl 01.09.03, 18:20 czyli jednak non wrocil naprawde... a ja tak liczylem, ze juz go nie bedzie i bedzie wystepowal tylko pod swoim wakacyjnym nikiem TOMMY I COS TAM... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
poldix Re: numer..wersja optymistyczna:)) 01.09.03, 20:20 pozwolę się włączyć do tego wątku:) Z tego co się orientuję;) numery 6-o cyfrowe telefonów komórkowych posiadają również osoby będące w wydzielonej przez operatorów(PlusGSM,PTC"ERA" itd... )podsieci prywatnej. Z podsieci tych korzystają przede wszystkim firmy mówiąc inaczej jest to wydzielona sieć korporacyjna realizowana poprzez GSM bądz protokół TCP/IP tzw:Virtual Private Network(VPN) ..Wirtualna Sieć prywatna, przykładowo "Grupa Elektrim" która zrzesza wiele firm posiada coś takiego Binka..a teraz wątek optymistyczny-->może to jakiś nadziany biznesmen zadzwonił albo pracujesz w takim molochu nie wiedząc o tym jeszcze;) Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: numer..wersja optymistyczna:)) 02.09.03, 08:02 cóż optymistycznego w tym,że sms-uje do nas dziany biznesmen ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: numer..wersja optymistyczna:)) IP: *.e-lider.pl 02.09.03, 08:59 bo sie moze okazac, ze chce wyciac osobie, do ktorej dzwoni szesc numerkow. zalezy jeszcze w jakim czasie, bo jakos sie mi nie chce wierzyc w wydolnosc keksowa biznesmenow. Odpowiedz Link Zgłoś
poldix Re: numer..wersja optymistyczna:)) 02.09.03, 09:09 runek napisał: > cóż optymistycznego w tym,że sms-uje do nas dziany biznesmen ? Powiem krótko..ponieważ może to być osoba wpływowa,mająca kontakty w szerokich kręgach słowem "persona grata" którą warto mieć w swoich kontaktach.Oczywiście to jeszcze o niczym nie świadczy, że może nam pomóc kiedyś ale to już coś..deko optymistyczne;) Czy to wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: numer..wersja optymistyczna:)) 02.09.03, 09:32 poldix napisał: > runek napisał: > > > cóż optymistycznego w tym,że sms-uje do nas dziany biznesmen ? > > Powiem krótko..ponieważ może to być osoba wpływowa,mająca kontakty > w szerokich kręgach słowem "persona grata" którą warto mieć > w swoich kontaktach.Oczywiście to jeszcze o niczym nie świadczy, > że może nam pomóc kiedyś ale to już coś..deko optymistyczne;) > Czy to wystarczy? no teraz rozumiem :) ale jakoś do mnie biznesmeni nie sms-ują Odpowiedz Link Zgłoś
poldix Re: numer..wersja optymistyczna:)) 02.09.03, 10:02 runek napisał: > no teraz rozumiem :) > ale jakoś do mnie biznesmeni nie sms-ują Thx..za zrozumienie;) .wiesz do mnie również nikt taki nie sms-uje Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me numer - wersja naciągana IP: *.u.mcnet.pl 02.09.03, 09:35 nie wystarczy, ale może się już nie trudź, co? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
poldix Re: numer - wersja naciągana 02.09.03, 09:57 Gość portalu: agni_me napisał(a): > nie wystarczy, ale może się już nie trudź, co? ;-) oczywiście!!! nie będę sie trudził skoro i tak z dwóch wersji zawsze najbardziej jest czytelna dla niektórych ta zła Daremne żale, próżny trud, Bezsilne złorzeczenia! Przeżytych kształtów żaden cud Nie wróci do istnienia. Świat wam nie odda, idąc wstecz, Znikomyuch mar szeregu; Nie zdoła ogień ani miecz Powstrzymać myśli w biegu. Trzeba z żywymi naprzód iść, Po życie sięgać nowe, A nie w uwiędłych laurów liść Z uporem stroić głowę. Wy nie cofniecie życia fal, Nic skargi nie pomogą. Bezsilne gniewy, próżny żal! Świat pójdzie swoją drogą. Pozdro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: numer - wersja nadmuchana? IP: *.u.mcnet.pl 02.09.03, 10:09 poldix napisał: > oczywiście!!! nie będę sie trudził skoro i tak z dwóch > wersji zawsze najbardziej jest czytelna dla niektórych > ta zła Daremno trudzisz się nie Ty, a Asnyk, prawda? To może odrobine trudu by jednak to zaznaczyć? Dużo uśmiechu ci życzę, poldixie, i przymrużenia choć jednego oka, gdy mnie czytasz. A swoją drogą gdzieś ty znalazł dwie wersje? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
poldix Re: numer - wersja nadmuchana? 02.09.03, 10:39 Gość portalu: agni_me napisał(a): > poldix napisał: > > > oczywiście!!! nie będę sie trudził skoro i tak z dwóch > > wersji zawsze najbardziej jest czytelna dla niektórych > > ta zła > > Daremno trudzisz się nie Ty, a Asnyk, prawda? To może odrobine trudu by jednak > to zaznaczyć? Dużo uśmiechu ci życzę, poldixie, i przymrużenia choć jednego > oka, gdy mnie czytasz. A swoją drogą gdzieś ty znalazł dwie wersje? :-) agni_ oczywiście że to Adam Asnyk napisał...ale to przecież każdy wie;) ..w szkole zawodowej miałem fajną polonistkę która nam czytała utwory Asnyka :-) Oczywiście,że zawsze sie uśmiecham jak czytam coś co jest adresowane do mnie od Ciebie...o widzisz:)))Następnym razę dokleję fotkę abyś uwierzyła,że to szczery uśmiech. dwie wersje?..hmm..qrna chyba nie dopisałem tej drugiej:)) Pozadrawiam!!! i również życzę Tobie uśmiechu;) Odpowiedz Link Zgłoś
agni_me Re: numer - wersja nadmuchana? 02.09.03, 11:05 poldix napisał: > agni_ oczywiście że to Adam Asnyk napisał...ale to przecież każdy wie;) > ..w szkole zawodowej miałem fajną polonistkę która nam czytała utwory > Asnyka :-) poldix, fajna polonistka na pewno mówiła, że przy cytowaniu zawsze podaje się autora cytatu, bez względu na to jak jest popularny. Znam wiele wyjątków od tej zasady, ale ten akurat nie był :-) ach i jak już zaczne sie zachowywać jak ta starucha z bajki "strzyżono, golono" to mnie dobijcie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: numer - wersja nadmuchana? 02.09.03, 11:15 a ja tam lubię bajki:)))..mają optymistyczne zakończenia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [_]> Re: numer - wersja naciągana IP: *.espol.com.pl 02.09.03, 10:12 A moze poprostu smsa wysłał Ksiądz Proboszcz w celu upomnienie sie o zaległa opłate za chrzest której binka swego czasu nie uisciła przez zwykłe roztargnienie hy hy hy Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re:..sms...do poldixa.. i nie tylko... 02.09.03, 11:12 Nie jestem nadzianym biznesmenem tylko zwyczajnym stworzeniem.. ale sobie pozwolę..na sms do Ciebie.. tutaj napisany..i..tak sformułowany.. Mogę..być pomocną dłonią.. ..która pomaga ale też i gani..! Więc jak już..zaczęłam pomagać... To teraz..muszę Tobie pokazać.. Hop..hop..szklaneczkę zimnej wody.. Dystans poldix..dystans.. Znak stop...! Uśmiech na twarz..uśmiech... Zabawa numerowa.. ..jest jak płynna woda.. bawiąca się tematem nie człowiekiem bardzo śmieszny..temat..owy.. ........numerowy.......... sam w sobie...humorkowy:))) niech Ci nie przyjdzie do głowy.. że ktoś tu sobie kpiny urządza.. z Binki czy Ciebie... A binka na pewno nie jest urażona... Cmoczki binko....:)))) Dla Ciebie poldix też..uśmiech.. Do wszystkich sms wysyłam... Miłego dnia.. "numeranci pozoranci".. hahaha..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok_telesfor Re: numer IP: 62.65.141.* 02.09.03, 10:47 sie ciesz, ze to nie byl numer 666 smok Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: numer 02.09.03, 10:56 Gość portalu: smok_telesfor napisał: > sie ciesz, ze to nie byl numer 666 > > smok a wszystko i tak sie skonczy na 0-700 ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: numer IP: *.gdynia.mm.pl 02.09.03, 21:56 nie myśłałam ,ze tak się ten wątek rozwinie-))) dziekuję za sensowne odpowiedzi agni i poldix non-może zamiast sie na ciebie obrazić będę się cieszyć z zaliczenia do grona blondynek-skoro mężczyźni je wolą;-P renuś,smoku, runku, żabx-dziekuję za rozbawienie, choć do smiechu mi nie jest ogólnie:-))) na tym kończę mą mowę oskarową hihhihi pozdrawiam was kofani:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: numer 03.09.03, 00:53 Gość portalu: binka napisała: > nie myśłałam ,ze tak się ten wątek rozwinie-))) > dziekuję za sensowne odpowiedzi agni i poldix > (...) > renuś,smoku, runku, żabx-dziekuję za rozbawienie, choć do smiechu mi nie jest bineczko.. noo co ja mogłam, skoro przede mną mówili wielcy;)) ale jeśli ci nie do śmiechu, to zablokuj sobie w komórce odbieranie wiadomości z netu... ucierpią na tym inni znajomi, ale ten jeden też będzie zablokowany, a o to chyba ci chodzi;)) pozdrawiam nocnie rena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: numer IP: *.gdynia.mm.pl 02.09.03, 21:57 no oczywiscie jeszcze fem;-) i ula-poetka-tenks;-))))))))))) a kto to jest ten Kwadrat Anonim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [_]> Re: numer IP: *.espol.com.pl 03.09.03, 20:28 Kwadrat jaki kwadrat? gdzie kwadrat? hy hy hy Odpowiedz Link Zgłoś