Gość: agata Re: mezczyzna roku IP: *.arcor-ip.net 14.09.03, 02:59 chcialam wyslac swietne zdjecie ,ale jestem laikiem i nie potrafie!!!A MOZNA BYLOBY SIE POSMIAC!!!!SZKODA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: mezczyzna roku IP: *.e-lider.pl 14.09.03, 08:45 nonstop, wiadomo:) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: mezczyzna roku 14.09.03, 15:52 zaba mię ubiegł, chciałem oddać głosa na niego :-)) a tak, to wygląda na spisek i kumoterstwo hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_a_m Re: mezczyzna roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.03, 16:03 To może ja jeszcze raz spróbuję... Rozstrzygnąć chciałam nieistniejący spór N. i Z. - najbardziej męska jestem ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: mezczyzna roku IP: *.nsm.pl / *.waw.cdp.pl 14.09.03, 23:25 Nonie, i Ty mię mowisz, zebym Ci Zaby nie wciskala?!?!?! ewka_co_nie_wciska_kiedy_wcisniete Odpowiedz Link Zgłoś
anna.magdalena.bach Re: mezczyzna roku 15.09.03, 02:39 Kumoterstwo... to od kum-kum? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: mezczyzna roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 17:41 faceta z jajami widziałam w sobotę koło przychodni - sprzedawał je z wiklinowego koszyka Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: mezczyzna roku 14.09.03, 19:02 fiiieeciałam, fiiieeciałam że mi to zrobi:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [_]> Re: mezczyzna roku IP: *.espol.com.pl 14.09.03, 21:16 Moja lodówka jest bardzo męska jest w niej az 20 jaja he he he Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: mezczyzna roku 14.09.03, 23:12 a kanapka z jajami na twardo jaka męska;)) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: mezczyzna roku 14.09.03, 23:34 no bo twardym trzeba być, nie miętkim....:) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: mezczyzna roku 14.09.03, 23:50 _aaa_ napisała: > no bo twardym trzeba być, nie miętkim....:) bo kto ma miękkie serce musi mieć twardą d..... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: mezczyzna roku IP: *.proxy.aol.com 16.09.03, 12:22 _aaa_ napisała: > ...i żeby był z jajami:)))) ponodz tu mowa aaa jest o meszczyznach a nie o eunuchach ten Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: mezczyzna roku- lew IP: *.dip.t-dialin.net 15.09.03, 08:04 1.lew_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: mezczyzna roku- lew IP: *.e-lider.pl 15.09.03, 08:06 kiki, to nie kabaret, to powazny sondaz. Odpowiedz Link Zgłoś
jonit77 Re: mezczyzna roku 15.09.03, 09:54 tia , jak non wyższy ( intelektem:-) ) to głosuję na nona ---------------------------------------- bo przecież trzeba mieć twardą czaszkę i miekką masę gąbczastą ,wybieram obie skrzek ,? echh nie , po co mi skrzek.. aaa_ napisała: > no bo twardym trzeba być, nie miętkim....:) rena_gd napisała: bo kto ma miękkie serce musi mieć twardą d..... ;)) > a pewien gość napisał: > Moja lodówka jest bardzo męska jest w niej az 20 jaja he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: mezczyzna roku IP: *.e-lider.pl 15.09.03, 10:22 non ma twarda czaszke, bo on jest conehead:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_m Re: mezczyzna roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 10:12 no niech strace... nie mam 75C, ale glosuje na nona:) (a zaba na opa) Odpowiedz Link Zgłoś
jonit77 Re: mezczyzna roku 15.09.03, 11:12 a nie klapa w pupę? samo sie cisneło.. że też na mnie padło takie rzeczy napisać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [_]> Re: mezczyzna roku IP: *.espol.com.pl 15.09.03, 11:17 Ja tak sobie mysle ze na tym czacie to naj bardziej męska jest ewka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka ewka mezczyzna roku IP: *.nsm.pl / *.waw.cdp.pl 15.09.03, 17:17 no! ewka_plemnik_o_boj(ta_sie_mnie)cza Odpowiedz Link Zgłoś
agniicha Re: mezczyzna roku 15.09.03, 11:20 i tak najbardziej meskie są plemniki.. czy musze uzasadniać? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jonit77 Re: mezczyzna roku 15.09.03, 11:23 oj niekonniecznie , plemniki zawierają cześć żeńską w równej proporcji, a mężczyzna jedynie płeć mózgu jedynie może, a ten jak wiadomo nie stanowi połowy jego jestestwa, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: mezczyzna roku IP: *.stacje.agora.pl 15.09.03, 12:44 musisz, bo to wcale nie oczywiste ;-PPP hipek_nieoczywisty ;-) a mężczyzna roku, to chyba ostatni był w 1937, potem to już zadnych prawdziwych nie było, hyhy m. Odpowiedz Link Zgłoś
acro Re: mezczyzna roku 15.09.03, 12:35 w tym watku jest za malo kurwa.... kuuuurwaaaaa!!!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: mezczyzna roku IP: *.gdynia.mm.pl 15.09.03, 13:37 "dziś prawdziwych mężczyzn już nie ma????????" ps ja na zabe głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: mezczyzna roku IP: *.stacje.agora.pl 15.09.03, 14:38 pewnie, ze nie ma, binka ;-) a zaba to plaz, nie mezczyzna, hehe [inaczej ja by tez na niego glos] ;-) m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: mezczyzna roku IP: *.gdynia.mm.pl 15.09.03, 16:53 to plaz na mężczyznę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqłka Re: mezczyzna roku IP: *.jg.k.pl 15.09.03, 17:34 hmm a ja jestem przeciwna zabom, zaby precz do lamusa, tera era potwera Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: mezczyzna roku 16.09.03, 09:32 nonstop napisał: > chyba ora (et labora?) potwora > :) cytuję: "hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mm" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: mezczyzna roku IP: *.stacje.agora.pl 16.09.03, 12:06 binka - znaczy mężczyznę płazem?? ;-))))))))))) m. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: mezczyzna roku 16.09.03, 12:31 Gość portalu: margit napisała: > binka - znaczy mężczyznę płazem?? ;-))))))))))) > m. ale nie wszystko mu plazem?? a dalej bylo cos o puszczaniu?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: mezczyzna roku IP: *.stacje.agora.pl 16.09.03, 14:48 nic nie bylo, rena ;-)) ty sie trzymaj!! ;-) hipek_trzymacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: mezczyzna roku IP: *.proxy.aol.com 16.09.03, 12:33 Mezczyzna roku ? tak sobie pomyslem ze ja sie nadaje na mezczyzna roku spelniam wszystkie warunki jestem inteligentny jestem mily potrafie byc wierny jestem bardzo uczuciowy rozumie problemy kobiet potrafie kazdej dogodzic ( nie biore zadnych oplat) jestem do rany przylozyc jednym zadniem JESTEM DLA WAS JAK MATKA BEZ BEZ PIERSI TEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: mezczyzna roku IP: *.gdynia.mm.pl 16.09.03, 16:13 protestuję! matka powinna mieć piersi żeby wykarmić -wiadomo:-))) ps płazować szablą go margit? hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: mezczyzna roku IP: *.proxy.aol.com 16.09.03, 18:24 Gość portalu: binka napisał(a): > protestuję! matka powinna mieć piersi > żeby wykarmić -wiadomo:-))) > > ps płazować szablą go margit? > hihihi napisalem prawde i nikt mi nie wierzy ten Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: mezczyzna roku 16.09.03, 18:30 Gość portalu: ten napisał: > napisalem prawde i nikt mi nie wierzy > ten wierzymy... szczególnie żeś bardzo uczuciowy;)) co się kłóci z wiernością twą;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_a_m Re: mezczyzna roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.03, 21:17 Twój lekarz też w to wierzy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEn PILNE Re: mezczyzna roku IP: *.proxy.aol.com 16.09.03, 18:32 posluchajcie tak na prawde to moglibysmy zrobic kto sie nadaje na mezczyzna roku ( MOZE JAKIES WYBORY ) moze sa jacys kandydaci? kobiety tu z czatu wiedza i znaja sie na panach moze pare nickow dla przykladu jakas mala tabelka z ponktami? ciekawe by to bylo kto by wygral? charakterystyka przydala by sie kazdego kandydata co robi? jakie ma podescie do kobiet? zalety jego ? moze wykobiety macie wiencej argumentow do ponktacji ja moge sfinansowac jakas nagroda dla MEZCZYZNY ROKU moja kandedatura jest pan z wawa wszystkie go znacie nick ISAM inaczej powiem maz wiaterkowej drugi taki jest maoj kandydat TUKAN tukan ma zalety on kazda kocha i jego kazda kocha podajcie wiencej kandydatow mysle ze bedzie nie zla zabawa TEN Odpowiedz Link Zgłoś
feministka0.75 Re: Moj typ to -- Franek 21.09.03, 13:40 no tak, wyszlam z wprawy w pisaniu postow :-)) Juz uzasadniam swoja propozycje: 1. Ma poczucie humoru 2. Jest zaradny 3. Inteligenty 4. Calkiem niezle wyglada :-))) Jak najbardziej pasuje Pozdrawiam Fem3/4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frnx Re: Moj typ to -- Franek IP: 212.244.188.* 23.09.03, 09:31 Franek kot? Rudy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: mezczyzna roku IP: *.proxy.aol.com 21.09.03, 20:03 ^Feministko..no tak typowe kobiece myslenie ..ale zapomnialas dodac zeby byl przy kasie :)O) Odpowiedz Link Zgłoś
feministka0.75 To Franek jest nadziany??????????? 22.09.03, 16:57 Czy aby to na pewno sprawdzona informacja, a nie plotki???? Masz jakies dowody typu: wyciag z konta, roczne zeznanie podatkowe, karta szczepienia psa, zaswiadczenie z ZUSu oniezaleganiu z oplatami... itp.? Bo jakby co to to juz pierwzsa oswiadczylam, ze ja lublaju, oswiadczylabym nawet wiecej ale w natloku watkow nie moge tego jego znalezc :-((( Pozdrawiam fem zaintrygowana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Franek?...a moze Janek......ktory zbil dzbanek:)) IP: *. / *.BO1.srv.t-online.de 22.09.03, 18:07 Witanko !!!! Ten ..........widze ze Twoja kandydatura jest nie do pobicia :))))))))) pozdrowionka:)) lesio Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Franek?...a moze Janek......ktory zbil dzbane 23.09.03, 10:20 Tyle zalet TEN wypisał.. całkiem pięknie się opisał.. Na spotkanku u październiku. czeka go nagród bez liku... Dostanie odznaczenie za własne tworzenie..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
poldix Re: mezczyzna roku 23.09.03, 11:38 Gość portalu: lew_ napisał(a): > ^Feministko..no tak typowe kobiece myslenie ..ale zapomnialas dodac zeby byl > > przy kasie :)O) ach ten stereotyp!!!!!! powiem inaczej w staję w obronie kobiet albo może nawet jednej mojej żony:)) czyżby kolejny gość co ma traumatyczne przeżycia Pozdrawiam i dołaczam taki o to wierszyk(nie mojego autorstwa..autor nie znany) Legowisko lwa Oto jest legowisko lwa: Zamaskowana dywanem podłoga, Klubowe fotele dwa, Na ścianie reprodukcja Van Gogha; Pod Van Goghiem ciężarki i hantle, Których widok drze się wielkim głosem, Że ten lew, czyli że pan ten, Jest sportsmenem, kulturystą i herosem. Oto jest legowisko lwa, A oto żerowisko lwa: ogromny tapczan, Nad tapczanem lampki wątły blask, Zawieszonej przy pomocy spinacza, Przy tapczanie - dwudrzwiowa szafa, W niej księgozbiór, osiem tomów raptem: Pięć Agaty Christie, a trzy Staffa, A na oknie szkło i adapter. Raz na tydzień adapter gra, Płynie zapach zaparzonej herbaty... Oto jest legowisko lwa, A lew jest starej daty. W przedpokoju ma kuchenkę i zlew, Nad nim lustro śmieszne i krzywe; Przed tym lustrem wyliniały lew Czesze co dzień swą skąpą grzywę. Albo sprawdza, czy minął mu obrzęk Pod oczami i czy język obłożony... A koledzy mówią: - Ten ma dobrze... I z niesmakiem patrzą na swe żony. I dosłownie nie ma prawie dnia. Żeby któryś nie przyszedł do niego: - Ty mi pożycz legowisko lwa, A ja dam ci na kino, kolego... Lew się dziwi, zazdrości im rodzin, Chętnie z dziećmi by się bawił jak psisko, Ale daje ten klucz i wychodzi Pod chmurami wiszącymi nisko. Mija schody, podwórko i dom I odpływa w samotność wieczoru... Nie jest dobrze samotnym lwom, Legowiskom wbrew i wbrew pozorom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Legowisko lwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 15:35 poldix, to piosenka jest, nie wierszyk, słowa A. Waligórski. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Legowisko lwa 24.09.03, 22:24 Gość portalu: agni_me napisał(a): > poldix, to piosenka jest, nie wierszyk, słowa A. Waligórski. Jeśli już mamy być tacy drobiazgowi..i pomocni w podawaniu komuś informacji.. To pozwolę sobie..napisać.. Agni to wierszyk jest..najpierw powstał wierszyk..a potem dopiero adoptował go Olek Grotowski na piosenkę... Jednym z największych interpretatorów wierszy Andrzeja Waligórskiego, jest Olek Grotowski - nagrał około tysiąca piosenek..ale przecież muzyki na pięciolinii tu poldix nie napisał nieprawdaż..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: mezczyzna roku IP: *.proxy.aol.com 23.09.03, 20:01 Poldix cos zle jest z twoja inteligencja bos nic nie zrozumial...Feministka wlasciwie zrozumiala to co napisalem ..ty ale bratku nie:))....a staryi lysy i wylionialej skory nie mam ..na dodatek te inne rzeczy takze moj drogi nie pasuje a juz ostania rzecza ktora bym ci mogl zazadroscic jest:Posiadanie zony z walkami we wlosach i pare brudnych i zasmarkanych dzieciakow:))..zycze wiecej zdrowego podejscia do docinkow :)) zaloze sie ze nawet teraz nic a nic nie rozumiesz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
poldix Re: mezczyzna roku...do Lwa 24.09.03, 11:50 Gość portalu: lew_ napisał(a): > Poldix cos zle jest z twoja inteligencja bos nic nie > zrozumial...Feministka wlasciwie zrozumiala to co napisalem ..ty ale bratku nie:))....a staryi lysy i wylionialej skory nie mam ..na dodatek te inne > rzeczy takze moj drogi nie pasuje a juz ostania rzecza ktora bym ci mogl > zazadroscic jest:Posiadanie zony z walkami we wlosach i pare brudnych i > zasmarkanych dzieciakow:))..zycze wiecej zdrowego podejscia do docinkow :)) > zaloze sie ze nawet teraz nic a nic nie rozumiesz:)) hehe..Lew autentycznie nic a nic nie rozumiem zbyt dużo sprzeczności aby to pod humor podczepić..słowem bełkot myśli upiększony uśmieszkiem "zdrowe podejście do docinków" co to ma oznaczać? czyżby to że ja mam chore a Ty zdrowe..własnie pokazałeś jak zdrowe i inteligentne są Twoje w tym poście..no i nie usmiechaj się do mnie bo nie życzę sobie tego.Daruj sobie wytykanie braku poczucia humoru u kogoś gdy sam masz wątpliwe Myślałeś,że moje zrozumienie Twoich słów będzie polegało na akceptacji tych uśmieszków doczepionych do ironicznych słów? Przykro ale jakoś nie miałem ochoty tego zrobić.(wstałem lewą nogą) wracając do meritum:))<--tu jest wskazany uśmiech Po pierwsze:uważałem,że piosenka (teraz już wiem,że to piosenka Thx..wiadomo komu:) wcale nie jest obraźliwa ale ma swój klimat a puenta jest na samym końcu co miało sie właśnie Ciebie tyczyć(powtarzam na samym końcu bo całe rozwinięcie nie pasuje do Ciebie) Po drugie:niemal wszędzie wytykasz bądź zwracasz uwagę na to,że kasa to coś czym kobiety kierują sie podczas wyboru partnera,to mnie poprostu rozbawiało jak czytałem to dawno temu w Twoich postach,zbyt często sie powtarzasz poprostu stało sie to już dla mnie nudne,upierdliwe i straciło wartość jako dowcip..ot co dlatego napisałem co napisałem,przypomnij Sobie dla kogo to było .....bratku!!! Na dodatek od mojej rodziny sie odwal..inaczej mówiąc od...!!! "to jest właśnie Lwa taktyka atakować rodzinę lub bliskich przeciwnika" Małem ochotę napisać dłuższą rozprawkę ale chyba szkoda palców ..zresztą w tym wątku możesz liczyć na dobre notowania wiec szkoda mi je zepsuć -->pozdrowienia i uśmiechy dla Ciebie są tu nie na miejscu:))))))) poldix_z_poczuciem_humoru Odpowiedz Link Zgłoś
jonit77 Re: mezczyzna roku 24.09.03, 13:44 Lewku ,a może wystarczyłaby akceptacja dla inwencji Tworcy? a to co w słowach zamniętych klamrą wypowiedzi zapisanych w poetyckiej formie, chyba nie podlega dyskusji,doceń proszę ,że chciało mu sie,może jej ,poświecić Tobie w tej formie chwileczkę czasu..że ktoś chce ubierać Cie w szaty słownych zapisów i ubarwień ,że chce mu sie . przecież tak naprawde nie znamy przesłania poldixa , a dozwolone jest by wiele tu było przerysowań grubą kreską stawianych, przebarwień, i metafor... lewku ,a dzieci ,rozumiem że piszesz 'bachory ' o nich myśląc, przecież to nasz zapis genów,nasz > w sensie nas ludzi,wiec czemu tak stanowcza negacja ( nie bede tu przytaczać Twych słów, bo mało estetyczne w formie były) a 'żona z wałkami' ,jeżeli jej sie chce ,i jeżeli np.nie ma włosów podatnych na kręcenie naturalne ,cóż w tym złego ,że czyni to ,jezeli to jej i jemu odpowiada.. cóż złego w poście poldixa , Lewku proszę Cię dodaj cieplejszych barw życia , i nie stosuj podziału na czarne białe ,rzadko to przecież możliwe w ten sposób oddzielenia ziarna od plew, a po co poza tym pozbawiać sie całego spektrum barw życia. lewku troszkę melancholii na jesień i tych barw złotych ,ciepłych ,czerwieni odmian także,życzę. Pozdrawiam .Jo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sirius Re: mezczyzna roku IP: *.d.002.pth.iprimus.net.au 24.09.03, 15:39 lew, moglbys czytac uwazniej a nie od razu sie spieniac, nie powiem, nie raz mi sie zdarzylo spienic:) poldixa tekst nie byl wcale obrazliwy, nie powinienes brac tego do serca nie powinienes od razu walic jakimis bachorami i walkami bo od tego sa "przyslowiowe" zony, nie probuj nikogo do pionu stawiac, zwlaszcza zonatych, mezatych, nie badz wyrocznia w dziedzinach zdrady milosci i tym podobnych, zycie uklada sie roznie, zrob ten pierwszy krok a pozniej bede czytal, jak napiszesz o swoim weselu, to bedzie wlasnie to:) a hipokryzja sie nie przejmuj, latwo byc hipokryta, cenie szczerosc choc moja wycena jest bardzo niewymierna, lecz jesli nie udasz sie w real to niczego nie znajdziesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: mezczyzna roku IP: *.proxy.aol.com 24.09.03, 21:05 POldix jakbys mial lepsza pamiec to bys wiedzial ze nigdy jeszcze tu kobietom nie zarzucalem wyrachowania jesli idzie o pieniadze.Pewnie sa takie kobiety ale takze faceci nie sa lepsi...to byl zart w stosunku do feministki bo wiem ze dla Feministki ostatnia rzecza na ktora by popatrzyla jest kasa.W ogole to bratku zawsze cos przeciwko mnie masz...a twoj wierszyk byl dokladnie na takim samym poziomie (dla mnie ) jak moja wypowiedz dla ciebie !!! Sirius :) ja w ogole nie chce kobiety z kreconymi wlosami....:)) jakos cos mnie od tego typu fryzury odtraca:)) Jo przepraszam Cie za moj wybor slow ,ciagle jeszcze nie zawsze udaje mi sie panowac nad soba.Milo byc oczywiscie dzieci a nie b...... No i na koniec siriusku:;)) co Twoim zdaniem ja tu szukam??..ze piszesz mam sie udac po to do realu??? Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: mezczyzna roku 24.09.03, 21:14 Gość portalu: lew_ napisał: > co Twoim zdaniem ja tu szukam??..ze piszesz mam sie udac po to do realu??? < hmmmm z pewnością nie mężczyzny roku;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: mezczyzna roku IP: *.proxy.aol.com 24.09.03, 21:10 Poldix poniewaz byles tak rycerski i postanowiles bronic twojej zonki:))...twoja zonka i twoje dzieci obchodza mnie tyle co zeszloroczny snieg.I wcale ich nie atakowalem...jesli chcsz mozesz sobie zafundowac cale przddszkole :))...i wcale nie jestem lasy na Twoje usmiechy a co dopiero mowic o pozdrowieniach dla mnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: mezczyzna roku IP: *.proxy.aol.com 24.09.03, 21:17 Rena po raz pierwszy i mam nadzieje ze nie po raz ostatni przyznam ci 100% racji!! Poldixie kochany zdradz nam tajemnice i powiedz na co poleciala twoja zona zakochujac sie szczesliwe(nie watpie w to)w tobie ??..masz jakies zalety?? bo kasy nie masz na pewno..wiec twoja zona zgrzeszyc w ten sposob nie mogla :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: mezczyzna roku 24.09.03, 21:25 Lewku, a ja nie po raz pierwszy i mam nadzieję, że ostatni powiem Ci: Bez wycieczek osobistych, pliiiiizzz;) (chodzi o polidixa, nie o moją 100%-ową rację;)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: mezczyzna roku 24.09.03, 22:45 Lewku..widzę..że humorek coś masz smutnawy?..pośmiej się więc z takiego jednego..co to leci na wierszyki.. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=178&w=6040124&a=6117847 więcej uśmiechu życzę..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
poldix Re:...do Lwa 26.09.03, 10:19 Lew a co Ciebie taka wena twórcza naszła?..aż trzy posty do mnie adresowane, czy ja mam się roz(s)troić (nerwowo)aby to wszystko w całość zebrać i jakoś ugryść.No i protestuję przeciwko sformułowaniu że: Gość portalu: lew_ napisał(a): >W ogole to bratku zawsze cos przeciwko mnie masz czy są jakieś dowody na to?,bo ktoś może mylnie to odczytać i pomyśli, że ja się pastwię nad Lwem albo co gorsze że safari sobie urządzam na forum. >twoj wierszyk byl dokladnie na takim samym poziomie (dla mnie ) jak moja wypowiedz dla ciebie !!! >wcale nie jestem lasy na Twoje usmiechy a co dopiero mowic o pozdrowieniach dla mnie :)) no to mamy konsensus w paru kwestiach czyli to już coś ..chociaż jest to trochę naciągane ponieważ intrygują mnie te uśmiechy (których miało nie być!)ale może rozgryzę co autor ma na myśli chichocząc się do mnie.A jeśli okaże się,że to coś złego to ostrzegam..no!no! Lew z tą rycerskością i tym przedszkolem to lekka przesada chyba że miałeś na myśli adopcję(to opiekuńcze państwo trochę pomoże:)bo inne sposoby odpadają..mormonem nie jestem a żonie niechciałbym przyprawiać kolejnych cierpień poza tym figurę ma nienaganną,blondynka,długie nogi więc szkoda by było popsuć figurę!!..przyznam się,że z tą długością nóg jest różnie a wszystko zależy od gry wstępnej raz długie a raz deczko krótsze:)) "brnąc po mału do celu to i droga wydaje sie dłuższa"..tutaj ostrzegam!! kawały o blondynkach w Twoim wykonaniu też nie przejdą:)) A co sie tyczy rycerskości w obronie cnót niewieścich:))..miało być żony!! to chyba normalne jeśli związek jest udany i stabilny to należy walczyć ze stereotypami:))poza tym małżeństwo(prywatne zdanie)jest jak "życiowa polisa" im więcej serca w nie włożysz tym większe "odsetki" dostaniesz na starość, będąc już niedołężnym ramolem będzie ktoś przy tobie na kogo możesz liczyć nawet jak dzieci o tobie zapomną pochłonięte własnym życiem. A teraz coś co mnie rozbawiło:))))) >Poldixie kochany zdradz nam tajemnice i powiedz na co poleciala twoja zona >zakochujac sie szczesliwe(nie watpie w to)w tobie ??..masz jakies zalety?? >bo kasy nie masz na pewno..wiec twoja zona zgrzeszyc w ten sposob nie >mogla :))))) Lew co Ty jakiś miód do mnie czujesz,że z takim wstępem wyjeżdzasz...buchahahaha powiem Ci jedno pieniądze dzisiaj są jutro ich może nie być i jesteś w błędzie jeśli sądzisz,że ich nie mam.. a co się tyczy tajemnic to zasadą jest aby ich nie zdradzać!!!!..zapomniałeś Lew o tym?...czy to znaczy,że lubisz plotkować i obmawiać?:o)o zaletach też się nie dowiesz bo po co Ci to wiedzieć:))nie będę się obnażał wewnętrznie przed Tobą..ani mi się śni!! na to musisz Sobie zasłużyć:)) Powiem natomiast to co nie jest tajemnicą:)...potrafiłem oczarować moją wybrankę (a resztę to sobie dośpiewaj sam)..nie rozmawiałem z nią o czołgach i mechanice w ten sposób próbował zaimponować kobietom mój kolega notabene stary kawaler który przegapił swoje "pięć minut"..z wiekiem zapatrywania sie zmieniają, królewnę z bajki sie szuka,molierowski Harpagon budzi sie w głowie(ten biedaczek pozostał sam ze swoją szkatułką:)) no i na nic już czytanie "Gdybym był młodszy.." Asnyka którego nie zacytuję bo mogę być posądzony,że czyjeś pijaństwo miałem na myśli:))(może ktoś inny to zrobi za mnie w innym wątku) Tyle miałem do powiedzenia!!! i zastanawiam sie teraz po co ja się tak produkuję dla Ciebie:))..może to już ostatni raz bo nieczasowy jestem ostatnio i ciekawsze rzeczy chodzą mi po głowie.A i na koniec jeszcze jedno-Lew ja Tobie nic a nic nie zazdroszczę..nawet tego angielskiego trawnika z kretem:) ..apropos jest nadal czy sie biedaczek wyprowadził? pozdrowienia i uśmiechy dla Ciebie są tu nie na miejscu:)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pozo Re: mezczyzna roku 25.09.03, 20:12 Jest tylko jeden kandydat godny nosić to miano bez hipokryzji. On moim guru nieustającym tutaj - na czacie (żal, że nie na wizji;( Gdy myśli trwogą rozwiane biegną w nieutuloną otchłań rozpaczy On niczym Kichot (don, oczywiście) nie licząc na poklask, zysk i ordery swą dłoń pomocną (cóż, starczyć musi) bez drgnienia poda - mocna i ciepłą ojcowskim gestem zło rach - ciach - ciach zdusi łezkę obetrze skrawkiem rękawa poprawi kołnierz bluzki pomiętej poradzi mądrze, odpędzi szatana bo on jest przecież...no...prawie święty! gdy zaczadzone ludzieńki zbłądzą w bezkres oparów czatowej łąki trafią pod obstrzał stałych bywalców opów, netykiet, lwów salonowych i zagubieni niczym Guliwer stają się mali pomiędzy wielkimi chcieliby, ale... boją się, wiec... coś gdzieś tam szepną, lecz... i jeszcze krok - do tyłu? czy w przód? by po cichutku odchodzić w bok pomiędzy pnie, ściółkę i krzaki nieśmiali sobą w bryzgu kolorów - - na moją radę więc czas już chyba dla wszystkich smutnych, złych, poplątanych: gdy brak na czacie troski jest opa o utulenie w płaczu i żalu Ty - nowicjuszu najukochańszy - ze snu zadumy podnosząc skroń stań u JEGO pri - vat drzwi. (pamiętaj podatniku: jeszcze w tym roku stawka podatku na materiały budowlane wynosi 7% - czy wykorzystałeś ulgę remontową i budowlana? do końca roku zostało tylko 97 dni!) Najmniejszym problemom on działa wytoczy, dostojną odwagą smętki przepędzi, nigdy nie wydrwi, natchnie nadzieją doda otuchy, wskaże kierunek wysłucha cierpliwie, ciepłem otuli choć czasem zachowa się może jak Runek dla niepoznaki, by serca szczerego nie wykorzystał człowiek nikczemny. TEN - jedyny TEN - wspaniały TEN - cierpliwy TEN - wytrwały TEN - współczuły TEN - subtelny TEN - przepiękny TEN - namiętny TEN - opoka TEN - natchnienie TEN - najmilszy TEN - najsłodszy TEN - subtelny TEN - rozkoszny TEN - pociecha TEN - westchnienie weswtchnienie? westchnienia! ileż ust niewieścich szeptem nieutulonym biegnie niestrudzenie rozmarzonym szemraniem klawiszy wieczorno - nocnym? Lecz TEN dobry jest na brata, przyjaciela, przewodnika tak w czas zimy jak i lata a jesienia jest jak...jak...jak Akatar! Na nic płonne sny dziewczęce o Rolandzie, Casanovie TEN, no owszem - poda ręce po czym oczekujacym pannom czatowego kręgu ciernistych krzewów powie: "pa!" ....i nic więcej... Więc gdy temat wątku taki TEN tu nie ma konkurenta! Krzyczę głośno drganiem łączy (TP S.A. - huuuurrrrra!): ...miliony rąk, tysiace głów a serce bije jeednooooooo..... TEN na prezydenta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: mezczyzna roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 21:07 Czy to o takich mężczyzn chodziło... republika.pl/born2002/Man.htm no ,wiadomo kto jest kto ... The winner is.. no wiadomo. przeciez miejca na podium dawno obsadzone , a kto czeci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: mezczyzna roku IP: *.proxy.aol.com 26.09.03, 19:54 Droga Jo gdzie ty te fotki wygrzebalas??czy to w polsce jest zrobione??:) najbardziej mnie rozsmieszyla ta kobieta z tym chrustem na plecach..,mysle ze to gdzies u ruskich zrobione:))...usmiecham sie ale to b.smutne jest.I wiem ze nie z Toba takie numery Joi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: mezczyzna roku IP: *.proxy.aol.com 26.09.03, 20:04 Poldix chyba nie myslisz ze ja to wszystko na powaznie pisze?? Bardzo lubie pozartowac i wbic komus szpileczke to moja specjalnosc..takze potrafie wytrzymac uklucie szpileczki:)) Ale wracajac do tematu musisz przyznac ze byc moze zainwestowanie pewnej sumy pieniedzy w ubezpieczenie zyciowe byloby korzystniejsze dla twojej kieszeni dzis(ile kosztuje utzymanie przcietnej kobiety??)a za 30 lat uruchamiajac twoj kapital mialbys mloda obsluge a nie kupe faldek do dyspozycji:)) Jak twoja zona wyglada tego oczywisicie nie wiem ale kazdy ma swoje tolerancje:))))))))))))))))))))))))...i wymiary .U mnie sa np .mile widziane kobiety o 90/60/90 colorek wloskow nie wazny. Takze czy masz kase...no cos dla jednych posiadanie 1000 zlotych to juz jest cos :)) Jesli chodzi o tajemnic e zdobycia zonki...no coz musze ze smutkiem przyznac ze tu masz na demna pewna przewage.Ty zonke masz---->ja nie!! Ale czytaj uwaznie wyzej to moze zrozumiesz ..co to ma znaczyc:)) No a na mile zakonczenie mila wiadomosc:)kret sie wyprowadzil za plot do sasiada na jak dlugo tego nie wiem ,ale dobre rady otrzymane tu sprawily ze ostatnia zywa istota opuscila moje granice...chlip chlip:( Odpowiedz Link Zgłoś