Dodaj do ulubionych

Ogromny szok ...

01.12.03, 10:41
Muszę się podzielić z Wami pewnym przeżyciem, dla mnie bardzo dziwnym i nawet
powiem nieprzyjemnym. Chodzi o to, że byłam sobie na wielkiej imprezie, gdzie
było mnóstwo ludzi, każdy przebrany. Jednym słowem atmosfera była
fantastyczna. Tańcowaliśmy jedliśmy piliśmy, krótko mówiąc zabawa na sto
fajerek. Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że wciąż byłam podrywana, ale ...
nie przez mężczyznę, tylko przez kobietę.
Pierwszy raz byłam w takiej sytuacji, i muszę przyznać, że czułam się
fatalnie, tym bardziej, że ja wolę mężczyzn :-) Ta kobieta cały czas się na
mnie gapiła, ciągle coś do mnie gadała, chodziła za mną, nawet jeśli byłam w
towarzystwie mężczyzn, ale najgorszy był moment, gdy zorientowałam się robi
mi zdjęcia...
Boszz.. mówie wam .. beznadzieja ...
Obserwuj wątek
    • rok1978 Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 10:46
      Na bezrybiu i rak ryba :PPP
    • zabi_odbiornik Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 10:51
      no ja mowielm, ze zmicha to chlop:)
      • niebieskooka.diablica Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 11:08
        zabi_odbiornik napisał:

> no ja mowielm, ze zmicha to chlop:)

Słuchaj Ty, no żabolu wstrętny. Jestem kobietą jasne? Zawsze koło mnie kręcili
        się mężczyźni więc to jakiś dowód już jest nie? I nie plotkuj ;-PPP
        Poza tym niektórzy widzieli, że szmija to kobieta o! Proszę mi tu potwierdzić !
        • marudny Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 11:31
          ja nie wiedzialem ze szmija to kobieta ...
          a swoja droga to nie widze nic zlego w tym, ze kobieta sie Toba
          interesowala ... widac nie tylko mezczyzni uganiaja sie za Toba :-))

marudny
          • grzegorzkris Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 12:14
            Za szmijami uganiają się te ..... no ..... pieski preriowe :) i fredki :))))))
    • grzegorzkris Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 12:11
      Szmijko, bo może ty na tym balu przebierańców była za chopa przebrana ? :)))))
      • niebieskooka.diablica Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 12:14
        grzegorzkris napisał:

> Szmijko, bo może ty na tym balu przebierańców była za chopa przebrana ? :)))))

Chopy chyba nie mają makijaży co? I pomalowanych paznokci? I dużego dekoldu? :-P
        • grzegorzkris Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 12:17

> Chopy chyba nie mają makijaży co? I pomalowanych paznokci? I dużego
          dekoldu? :-

:))
          a po co tobie duzy dekold ? tak dla zmyły ? :)))))
          • niebieskooka.diablica Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 12:22
            grzegorzkris napisał:

>
            > > Chopy chyba nie mają makijaży co? I pomalowanych paznokci? I dużego
            > dekoldu? :-
            >
            > :))
            > a po co tobie duzy dekold ? tak dla zmyły ? :)))))

Nie ;-P dla lepszej prezentacji ;-P
    • kokainaa Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 12:24
      ...musiałaś ładnie spiewac na tej imprezie :))...może jestes jej idolką?...
      może liczyła na Twoj autograf?....:))
      Kokaina
    • agni_me Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 14:24
      No to naprawdę szok, doszłaś już do siebie, a może potrzebujesz terapeuty? Nie
      chcę psuć ci tego traumatycznego przeżycia, ale jest jeszcze jedna możliwość, o
      dużym prawdopodobieństwie, może wyglądałaś dla niej jakoś szczególnie [co, za
      cudowny eufemizm ;-)].
      Miło, że się takimi intymnościami dzielisz na forum publicznym, to dowód
      wielkiej śmiałości, więc może prościej było, powiedzieć takiej damie, ze cię
      peszy i przeszkadza w zabawie, a nam już tylko donieść o tym, jak cudownie
      asertywną być potrafisz.
      Całych stad podrywających mężczyzn, wpatrzonych z zachwytem w makijaż,
      paznokcie i deklot i pognębionych zjawiskowym Twym wyglądem kobiet, z których
      żadna nie ma śmiałości, by podnieść na ciebie apart [fotograficzny] tego ci
      życzę ja, agni, a i dobrej zabawy przy okazji niejako też.
      • zabi_odbiornik Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 14:38
        boszsszsz, agnios, obiecaj, ze bedziesz takich slow uzywala na campie u
        mie:)
        • pwrzes Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 14:45
          zabex, ty sie najpierw dowiedz co to ten deklot, moze to jakas bron nowa na
          zaby :)
          • hippy_pottamus Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 14:50
            to by był deklekot, mors ;-)))
            m.
          • agni_me Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 14:57
            pwrzes napisał:

> zabex, ty sie najpierw dowiedz co to ten deklot, moze to jakas bron nowa na
            > zaby :)
            >

deklot : damski elegancki konieczny latami odsłonięty tors, jasne ciumki? ;-)))
            • nonstop Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 16:13
              Przez ten deklot (i de klekot) to mam ekran zachlapany kefirem
              ehehehehehe
              ale w sumie dobrze i tak, że agni nie użyła magicznego słowa "pazogieć"
              hih
              • nonstop Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 16:17
                miało być "paznogieć", ups
                :)
              • zabi_odbiornik Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 16:25
                no ja wiedzial, ze ja aristochrat. od dzis prosze do mie mowic tak: ser zaba
                de chlechot.
                o!
                • hippy_pottamus Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 16:48
                  a może tak „de chlejot”, zaba? ;-)))
                • moneoo Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 20:15
                  > ser zaba
                  > de chlechot.
                  > o!

Znaczy się zaba sztynksi, czy jak?
            • pwrzes Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 21:59
              o zostalem awansowany na ciumke! gratuluje sobie sam a co :)
              tors łatany to nie taki calkiem ladny tors, rzeklbym nawet taki second hand ;-)
      • kamila77 Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 15:04
        Ja normalnie Cie agni uwielbiam :_) (platonicznie). Kocham twoj poranny poziom
        pewnej cechy na "z", co domena jest ludzi inteligentnych.
        • she1961_lodz Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 15:20
          kamila77 napisała:

> Ja normalnie Cie agni uwielbiam :_) (platonicznie). Kocham twoj poranny
          poziom
          > pewnej cechy na "z", co domena jest ludzi inteligentnych.

a ja Cie, Agni, sfotografuje przy najblizszej okazji aparatem marki
          idiotenkamera, Cmok!!!
        • jjfr Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 17:45
          A dla mnie to Agni poszlas z armata na wroble. Lub jak Golota (boxer taki co
          lubi dolozyc, ale glowni slabszym od siebie). Mozna chyba sie podzielic kazdym
          doswiadczeniem, coz w tym zlego? Nie trzeba od razu dokladac ludziom, tylko
          dlatego, ze sie sadzi ze to co mowia jest malo interesujace, wazne, etc.
          Lepiej chyba samemu powidzeic cos ciekawego, zamiast wysmiewac innych. A poza
          tym, sa garsze przweinienia na czacie/forum niz opisanie impresji z imprezy.
          • agni_me Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 18:48
            Widzisz jjfr, nie znam się szczególnie na boksie, ale to chyba zwykle jest tak,
            że dokłada się słabszym, silniejszy zaś wygrywa. Rozumiem, że chciałeś
            powiedzieć, że Gołota lubi się bić i bije słabszych, unikając silniejszych. I
            jeśli jest tak, jak rozumiem, to wykazałeś wyjątkowy brak taktu wobec autorki
            wątku. Na jej miejscu poczułabym się mocno urażona. Dużo mocniej niż moim
            wpisem, bo mnie rozbawiła opowieść, a ty sugerujesz, że jest słabsza ode mnie,
            to znaczy co? głupsza? gorsza? słabiej sobie radzi na forum? A fe drogi panie,
            wstyd.
            Poza tym, forum nie traktuję jako pola walki i nie pisuję tu po to, by dokładać
            komukolwiek, czy kogokolwiek głaskać. Dla mnie forum to miejsce do wymieniania
            opini, różnych opinii i żartowania. Żartowania z wpisów, NIE z autorów, to na
            tyle mało subtelna różnica, że wydaje się być czytelną dla każdego.
            I skoro opisanie impresji z imprezy nie należy do forumowych przewinień, to nie
            należy do nich również opisanie impresji z opisanej impresji.
            Wiec wracając do broni, ty schowaj armatnie pociski i daj mi się dalej bawić
            szpileczką, bo tylko wtedy jest to zabawa honorowa, inaczej zachowujesz się jak
            damski bokser, a to chyba jeszcze gorzej niż Gołota, ale ja się nie znam na
            boksie.

• jjfr Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 19:49
              Droga agni,

Staram sie zrozumiec logika Twojej wypowiedzi.

1. Rozrozniasz zartowanie z wpisow od zartowania z autorow. Moze slusznie.
              Dlaczego jednak w takim razie wzielas moj wpis tak do siebie? Nie tak latwo
              jest chyba oddzielic czlowiekowi siebie od tego co robi i mowi.

2. Nazywasz swoja wypowiedz n.t. postu diablicy "impresja z impresji". Nie mam
              nic przeciwko temu. Dlaczego w takim razie, moja impresja n.t Twojej impresji
              uznajesz za zachowanie godne damskiego boxera, gorsze od zachowania Goloty?

Czy bardzo sie zatem myle, agni, majac wrazenie, ze stosujesz podwojne
              standardy? Swoje wlasne wypowiedzi uznajesz za w nikogo nie wymierzone niewinne
              zarty, zas moje wypowiedzi to wymierzone w Ciebie
              • agni_me Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 20:29
                Ciesze się, że starasz się zrozumieć, to nie to samo, co zrozumienie, ale ...

Ad1. Wpis wziełam do siebie, bo adresowany był do mnie, chyba, że Agniami
                nazywasz wszystkich forumowiczów. Nie widzę powodu, by oddzielać to, co mówię
                ode mnie. Wiem jednak, że jak mors, non, margit śmieją się z błędu, który
                zrobiłam, to śmieją się z błędu. Z BŁĘDU, a nie ze mnie, nijak ma się to do
                szacunku i do bicia. Zaba wykpił niemiłosiernie to, co napisałam i też nie
                ronię łez i nie planuję jego śmierci w męczarniach w sobotę, 13. Wiem bowiem,
                że rozśmieszył go mój wpis, mój wpis, nie ja.
                Ad2. Na forum dyskutuję tylko z ludźmi, o których wiem, że potrafią się
                "bronić", są mi równi [albo mnie przewyższają] inteligencją, poczuciem humoru,
                umiejętnością pisania. Stąd NIGDY nie wpisuje się w wątkach troli, chamów, czy
                idiotów. Damskim bokserem nazwałam cię, bo ja posłużyłam się w tym, co
                napisałam szpilką, ty zaś użyłeś Gołoty, damski bokser zaś wziął się z jednego
                z forumowych wątków i był do niego aluzją, może rzeczywiście mało czytelną.
                Mam ją jakoś rozpisać, czy uda ci się znaleźć analogię? (Gołota-bokser
                niesławny, damski bokser, czy jak piszesz boxer,- bokser jeszcze
                niesławniejszy, z wątku agateczki wzięty żywcem niejako, całość potraktowana
                lekko i bez poczucia, że ktoś we mnie tłucze jak w wór treningowy)

Zatem bardzo się mylisz w tym, co piszesz. Nie stosuję podwójnych standardów,
                nie czuję się słabą kobietą, godzę się chętnie na złośliwości i żarty ze mnie,
                ale nie godzę się na przypisywanie mi zupełnie absurdalnych intencji i
                dopisywanie znaczeń, tam gdzie ich nie ma.

I ciesze się, że możemy sobie podyskutować, ale byłabym wdzięczna niezmiernie,
                gdybyś zechciał nie wartościować moich forumowych adwersarzy na tych słabszych
                i silniejszych, bo to obraźliwe nie tylko dla mnie, ale przede wszystkim dla
                nich.

Pozdrawiam
                • jjfr Re: Ogromny szok ... 02.12.03, 16:19
                  Agni,

Zapewne moglibysmy kontynuowac w nieskonczonosc. Nie odczuwam jednak potrzby
                  postawienia na swoim i aby miec ostatnie slowo. Proponuje zatem odlozenie na
                  bok szpilek (Ty oczywicie) i armat (ja, rzecz jasna) i jesli nie pokoj, to
                  przynajmniej zawieszenie broni. (Szcegolnie, ze bylismy kiedys sojusznikami w
                  walce przciw manierze i infantylizmowi na czacie).

Pozdrawiam,
                  damski bokser
                  (coprawda w zyciu nie podnioslem reki
                  • agni_me EOT 02.12.03, 18:33
                    bardzo proszę. A wizerunek twój dalej nieskalany, zapewniam.
                    Można jakiś epos rycerski wysmarować, jest uciśniona i krzywdzona, jest jędza
                    posabatnia i nawet smok jest, no i rycerz znakomity też.
                    Pozdrawiam zwłaszcza rycerza Box'e "Ra" de'Amsk ;-)
                    agni_me_po_sabatnia
      • kriek Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 16:58
        agni_me napisała:

> No to naprawdę szok, doszłaś już do siebie, a może potrzebujesz terapeuty?

agni, ja Ciebie potrzebuje jako odtrutki! dawka konska (czy dozylna, czy
        doustna - tego nie powiem, bo sie zaraz zaba bedzie chlechotac)
    • luckyman1 Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 17:26
      Kurde, Ty to masz fajnie, kobiety na Cię lecą......fajowo, też tak bym chciał
    • ewka5 Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 17:35
      o kurdelebele! Ale! Ty sie malenka nie przejmuj, to fajne jest, naprawde, tylko
      trzeba podejscie zmienic:
      - kobiety sa duzo ladniejsze dla oka od mezczyzn, szczegolnie nagie (prawda,
      chlopaki?);
      - z kobietami to mozna o wszystkim fajnym pogadac, zupelnie inaczej niz z
      facetami, taki na ten przyjkład Non - wieczny, odwieczny łacinnik, a o modzie z
      terenu, w którym rzeczona łacina sie rodziła to nic, ani w ząb, nawet o
      torebkach od prady nic; na temat deklotów z zadnym nie pogadasz, bo nie
      odrozniaja "karo" od "w szpic" gamonie; obiecanki-cacanki robia, z ktorych nic
      nie wynika - taki Krieku obiecuje, ze wciagnie i... nie wciaga, a jak taka
      Agni, Jen czy Lampka obiecuja, to wciagaja i juz;
      - kobiety tak ladnie spiewaja, od altu do sopranu - az milo posluchac, a
      faceci? zawodza, wyja, falszuja;
      - kobiety delektuja sie trunkami szlachetnymi, zas faceci chleja czy cos
      takiego (vide tam gdzie wiemy, znaczy wyzej);
      - itp. itd.
      Wniosek:
      faceci sa pozyteczni, ale wiesz, kobitki...
      • luckyman1 Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 17:56
        Ewka a ty , to jakie masz podejście do tych........wiesz... kobiet?
        • ewka5 Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 18:08
          luckyman1 napisał:

> Ewka a ty , to jakie masz podejście do tych........wiesz... kobiet?

- rozumiem, ze jak nie napisze hahahahahaahahahaa, to jestem nieczytelna...
          • luckyman1 Re: Ogromny szok ... 02.12.03, 20:23
            droga ewo5 nie żłość się, rozumiem już.
      • nonstop Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 18:43
        ewka5 napisała:

> - z kobietami to mozna o wszystkim fajnym pogadac, zupelnie inaczej niz z
        > facetami, taki na ten przyjkład Non - wieczny, odwieczny łacinnik, a o modzie
        > z terenu, w którym rzeczona łacina sie rodziła to nic, ani w ząb, nawet o
        > torebkach od prady nic;

primo: znów non winien;
        secundo: ewka, ja to spokojnie mogę się na dyskurs o torebkach od Prady, butach
        od Sergio Rossiego, paskach od Gucciego, bieliźnie Zary etc etc przygotować (w
        sumie tom przygotowany od zawsze)
        eheheh
        • moneoo Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 20:13
          > (...) ja to spokojnie mogę się na dyskurs o torebkach od Prady (...)

A to sie wącha czy pije?

• ewka5 Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 20:18
          tertio: i Non stał się płcią przeciwpołożną do urodzeniowej??
          aaaaaaaaaaaaaaa! Kobitki! Uwaga!!!!
          a o torebkach (najlepiej pradowych) to najbardzo z Ireo.
        • pwrzes Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 21:55
          e tam przygotowany, moze podstawe teoretyczna masz ale jeszcze nie potrafiles
          zainteresowac swoich sluchaczy opowiesciami o poszukiwaniu Armaniego :P Cwicz
          wiecej ! ;-)

Mors
    • moneoo Re: Ogromny szok ... 01.12.03, 20:16
      Oj goopia Szmija przebrania nie odkryła. ;o)

Moneo

PS. Jak wy w tych szpilkach cały dzień wytrzymujecie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka