Dodaj do ulubionych

"wybrany identyfikator jest już w użyciu"

31.01.02, 11:09
Witam.

Próbuję zalogowany wejść na czata Gazety z Panem Fredkiem i nie da się. Wybrany
identyfikator jest już w użyciu.

Raz że jestem pewny że rejestrowałem na stronie z czatem ten identyfikator
(była taka opcja kiedyś, teraz nie ma) i kilka razy na niego wchodziłem -
głównie na czaty z gośćmi Gazety, dwa że jest to mój login w portalu.

O co więc chodzi!!?? Dlaczego ktoś zarejestrował sobie jako nick na czacie nick
który już wcześniej rejestrowałem na siebie?
Obserwuj wątek
    • Gość: acro Re: IP: *.icpnet.pl 02.02.02, 09:22
      to jes zapewne wina twojego lacza.:-)))))))))))))

pozdro
      • pc Re: 04.02.02, 09:26
        Hmm, można jaśniej? Nie za bardzo rozumiem co tu łącze ma mieć do rzeczy...
        Takich głupich tłumaczeń nie kupię, to miał być żart? :) Może ktoś z obsługi
        się wypowie, co? Kto i kiedy zarejestrował tego nicka...

Pozdr.
        • mario Re: 04.02.02, 09:34
          Spokojnie - z tym akurat lacze nie ma nic wspolnego, acro - nie wciskaj ludziom
          ciemnoty ;)
          Co do rezerwacji nicka:
          Nie ma takiej mozliwosci, zeby ktos ponownie zarezerwowal Twojego nicka, badz
          wszedl z nim na czat. Chyba, ze uzyczyles komus swojego loginu i hasla i ktos z
          tego skwapliwie skorzystal.
          Jesli to jednak nie to - to proponuje od czasu do czasu wyczyscic folder
          tymczasowych plikow internetowych. To czasami pomaga.
          Jesli natomiast wchodzac na czat znow zobaczysz komunikat "wybrany
          identyfikator jest aktualnie w uzyciu" - proponuje zamknac przegladarke,
          uruchomic ja ponownie i zalogowac sie jeszcze raz - to z reguly pomaga.
          Zycze powodzenia
          • mimika Re: 05.02.02, 10:46
            ja co prawda nie jestem z obslugi, ale tez mam pomysl. sprawdz ustawienia
            swojego konta. moze tam wpisales swoj login jako ten roowniez, ktoory chcesz
            miec na czacie. ja tak kiedys zrobilam i komunikat otrzymalam identyczny.

• pc Re: 05.02.02, 11:10
              No właśnie, wpisałem. Kiedyś to nawet... działało. Ale po jakimś czasie pojawił
              się ten komunikat. Musiałem chcąc nie chcąc ustawić sobie inną... Ale dlaczego
              nie można używać swojego logina? Czy to logiczne?... :)

Pozdr.
          • pc Re: 05.02.02, 11:13
            Nie bardzo rozumiem co mogłaby zrobić jakaś hipotetyczna (wiem że jej nie było)
            inna osoba na moim koncie. Napewno nie zmieniła mojej ksywki. A jeśli już... to
            ustawiła ją ponownie. Jak już pisałem -kilka razy jej używałem. Dopiero potem
            (czyli jak niedawno chciałem powtórnie tu wejść) niespodziewanie wystąpił ten
            komunikat o zajętości nicka. Dlatego też proszę obsługę o sprawdzenie tego, czy
            przypadkiem coś nie jest w bazie spieprzone z tym loginem ... Może ma to
            związek z tym, że na www.gazeta.pl/czat trzeba się jeszcze raz logować?
            Może to po prostu jakiś błąd w ustawieniach serwera... nie wiem. Sprawdźcie to,
            jak widać nie jestem jedyną osobą która ma taki problem :)

Pozdrawiam
    • galeria_ac_art Re: 04.02.02, 21:34
      Czy zerkaliście już na stronę www.republika.pl/galeria_ac_art/, to
      dopiero jaja. Kliknij tylko na podstronę: GALERIĘ SŁOWA, Cylwik to prawdziwy
      artysta.
    • Gość: Olek_ Re: IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 12:33
      przegladnij dyski programem antywirusowym. od tego zacznij.
      pozdr
      O.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka