Gość: mjm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 21:37 Czy ktos z czytelnikow forum nalezy do tego klubu. Jak oceniacie oferowane przez nich zestawy klubowe. Ja nie naleze, ale sie zastanawiam na przystapieniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie.my Re: Klub Domu Wina 15.08.05, 15:39 Gość portalu: mjm napisał(a): > Czy ktos z czytelnikow forum nalezy do tego klubu. Ja naleze ;-) > Jak oceniacie oferowane przez nich zestawy klubowe. Zestawy sa jakie sa, zwykle to skladanka win jednego producenta po 1szt, czasami (gdy producent ma mniejsza oferte) daja po 2szt. Zwazywszy na fakt, ze nie wszyscy producenci w portfolio Domu Wina robia dobre wina zdazaja sie slabe zestawy. Mozna jednak wtedy zrezygnowac z przesylki (3 razy w roku). Cena za zestaw 6 win to ok 250pln, zwykle jest to cena obnizona o kilnanascie do kilkudziesieciu procent (najwiecej bylo bodaj 50%). Dorzucaja czasami jakies gratisy (np. Rioja Ogga za ok 200pln ;-). > Ja nie naleze, ale sie zastanawiam na przystapieniem. Ja jestem zadowolony, choc o przesylkach Fortiusa i Vina La Rosa wolalbym zapomniec ;-) Pozdrawiam NieMy P.S. Zestaw z tego miesiaca (podobnie jak z dwoch nastepnych) wydaje sie byc fajny. www.domwina.pl/index.php?go=2 Odpowiedz Link Zgłoś