Gość: pc london IP: 149.254.192.* 18.04.08, 09:21 gratuluje, tylko kto tym bedzie latal? wysokie ceny, stare samoloty + nieprzyjemna i malo profesjonalna obsluga. raz lecialem ta linia i nigdy wiecej pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p_iki co za pajace w tym Locie.. 18.04.08, 10:35 polaczenia biznesowe na Heathrow?? chyba na City.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kgb Re: co za pajace w tym Locie.. IP: *.glassstaging.org.uk 18.04.08, 15:40 no raczej ;) a na city lata ba - tak samo jak na gatwick. nie wiem jak cenowo będzie lot wyglądał, ale podejrzewam, że będzie tradycyjnie najdroższy ;) i najmniej wygodny, zaiste ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan.emigracji Re: LOT na heathrow IP: *.crowley.pl 18.04.08, 17:14 Rozumiem, że BA wycofuje się ze swoich wysoce rentownych polaczen LHR-WAW-LHR? Ciekawe, zaiste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: LOT na heathrow IP: 78.32.65.* 18.04.08, 22:11 Ta wiadomosc jest tak stara, ze hoho. Juz od konca marca BA nie lata na LHR. A samoloty LOT tradycyjnie pustawe na tej trasie. Czasami przysylaja nawet mniejsze samoloty, bo jest az tylu chetnych. Odpowiedz Link Zgłoś
derka1 Re: LOT na heathrow 27.04.08, 19:53 "Pustawe"? Nie powiedzialabym, no chyba ze mam takie szczescie, ze zawsze jak lece (a latam co 6-7 tyodni) to jest dziki tlum. Lot nie jest najtanszy, to prawda ale nie potrafie sie jakos przekonac do tanszych opcji. Z kimkolwiek nie rozmawiam kto tanimi liniami lata - ten narzeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: LOT na heathrow IP: 78.32.65.* 27.04.08, 23:26 Jak moja matka lata to sa zawsze puste. Juz dwa razy zdarzylo jej sie, ze zmienili samolot na mniejszy i rezerwacja jej miejsca poszla w kosmos. Moze to kwestia godzin albo dat. Ja latam BA na tej trasie i tam tylko raz trafil mi sie w miare pusty samolot jakies 70-80% oblozenia. Tak to w wiekszosci wszystkie miejsca zajete. Kiedys lecialam z Frankfurtu do Wawy LOTem i bylo ok 10 osob na pokladzie. Nawet obsluga komentowala, ze ten lot nijak sie nie zwroci. Samolot Lufthansy 20 minut pozniej byl pelen. Lufthansa przerzucila mnie ze swojego lotu na LOT. (spoznienie z ich winy itp) Odpowiedz Link Zgłoś