Gość: Przemo IP: *.magma / 192.168.6.* 03.01.04, 13:27 Nie ma sprawy. Jade w Alpy. Niech tylko ktos mnie i zone zasponsoruje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Polak A co Panu, Panie Autorze przeszkadzaja Polacy? IP: *.blich.krakow.pl 03.01.04, 14:07 Wstydzi sie Pan? Chce Pan sie pochwalic, ze byl Pan gdzie indziej niz "motloch"? Czy mam nie jezdzic na np. na Pitztal dlatego, bo jezdza tez tam inni Polacy? Co z tego, ze gdzie indziej tez jest fajnie? W Alpach prawie wszedzie jest fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: A co Panu, Panie Autorze przeszkadzaja Polacy IP: *.proxy.aol.com 04.01.04, 01:08 Kto Tobie nalozyl tyle kompleksow na glowe? Dlaczego musisz myslec ze Ciebie ktos zawsze atakuje? Dlaczego wyszukujesz we wszystkim wrogosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik A ja mam pytanko o Salzburg IP: *.interpc.pl / 192.168.4.* 03.01.04, 20:00 Może ktokolwiek z Państwa był na nartach w niższych partiach Alp, gdzieś w okolicach Salzburga i może mi udzielic jakichkolwiek inf. np. o hotelach, kosztach wyżywienia, podać jakie ciekawe strony. Proszę pisać na aders: kasikb1@o2.pl Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotcom Jezeli chodzi o Salzburg to IP: *.proxy.aol.com 03.01.04, 23:13 polecam Bad Ischl,co prawda w Oberosterreich ale niedaleko.Pozatym Dachstein. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Alpbach. 04.01.04, 14:06 Trochę na uboczu ale tylko ok. jedna godzina jazdy od Innsbrucka. Byłem, polecam, warto;) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Alpbach. 04.01.04, 15:07 I ceny: Za osobę w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem - 20 Euro. W miejscowości Kramsach - w połowie drogi z Insbrucka do Alpbach: - za osobę w pokoju dwuosobowym śniadanie i kolacja - 40 Euro. Skipass - na tydzień 122 Euro. Wszystko co opisałem - kierunek Brixlegg po wyjechaniu z Insbrucka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Alpy inaczej: Tam, gdzie nie ma Polaków IP: *.net.pl / 10.0.0.* 04.01.04, 17:12 Mam pewną widomośc dotyczącą cen. Jeśli dużo Pan z żoną jeździcie to napewno taniej Was wyjdą narty w Austrii niż w Polsce. Wiem, bo sam jeżdż od kilku lat i zawsze w inne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystyna_jl Re: Alpy inaczej: Tam, gdzie ......oj, sa, sa.... IP: 81.185.219.* 04.01.04, 23:21 ...nawet w Les Sept Laux, niedaleko od Grenoble, gdzie trojka moich dzieci uczyla sie (po kolei...) jazdy na nartach. Oczywiscie cala rodzina i przyjaciele z Polski, przy okazji odwiedzin, tez zaczepiali o ta miejscowosc. Osiedlajac sie niedawno na poludniu, zmienilismy stoki na te z Poludniowych Alp...Nowy Rok spedzalismy na nartach w Praloup. Odpowiedz Link Zgłoś
happycow Re: Alpy inaczej: Tam, gdzie nie ma Polaków 05.01.04, 00:19 Gość portalu: Przemo napisał(a): > Nie ma sprawy. Jade w Alpy. Niech tylko ktos mnie i zone > zasponsoruje. Rzeczywiście na wyjazd na narty do Unii trzeba zarezerwować trzeba rezerwować ok. 2000pln. Według mnie wyjeżdżając za granicę płacimy więcej tylko za jedną rzecz: PRZEJAZD! Cena za SkiPass jest śmiesznie niska wobec kosztów wyciągów w Polsce (przeliczając na 1 zjazd), a co otrzymujemy tu i tu? Czy jest w Europie kraj, w którym narciarze więcej bulą za swoją pasję? Podejrzewam Szwajcarię.. Pozdrawiam miłośników boazerii i parapetów!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as tylko odioci! IP: *.client.attbi.com 05.01.04, 02:19 Tylko idioci jezdza po za wyznaczonymi trasami. Jak mozna pisac tak nieodpowiedzialny artykul? Wlasnie po za wyznaczonymi trasami ludzie rozstrzaskuja sie o drzewa albo gina pod lawinami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczolowski Re: tylko odioci! IP: *.fbx.proxad.net 11.01.04, 19:34 statystycznie duzo wiecej wypadkow zdarza sie na wytyczonych trasach bo tam po prostu jezdzi wiecej ludzi o bardzo zroznicowanym poziomie. No i oczywiscie najwieksze zagrozenie powoduja nieodpowiedzialni fun-i snowboardu. Nazywanie artykulu nieodpowiedzialnym jest totalna nieodpowiedzialnoscia , wszak autor podkresla, ze zjazd z La Meije najlepiej zrobic pod opieka znajacych te domene przewodnikow. WZ ma racje, gdyz to jedno ze wspanialszych przezyc, ktorego nie powinno sie zapomniec w narciarskim (i nie tylko) zyciu ! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: Alpy inaczej: Tam, gdzie nie ma Polaków IP: *.stacje.agora.pl 14.01.04, 15:44 Gwoli wyjaśnienia językowego nieporozumienia - alternatywa może być tylko jedna! kłania się znajomość łaciny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WZ Re: Alpy inaczej: Tam, gdzie nie ma Polaków IP: *.nr.ip.pt 19.01.04, 18:08 Kajam się. Wtrącanie tu łaciny trąci intelektualnym snobizmem, ale fakt jest faktem - alternatywa jest tylko jedna. Autor Odpowiedz Link Zgłoś