Dodaj do ulubionych

2 pokoje Klecina-sprzedam

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.10.09, 20:25
Sprzedam mieszkanie 52,3 m.kw.na wysokim parterze,2
pokoje,rozkładowe,w pełni urządzone i wyposażone.
Kameralny blok/6 mieszkań w klatce,po 2 na pietrze/,rok budowy
2002/Budotex/.
Wiecej informacji na maila Sylwia0406@yahoo.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: robert Re: 2 pokoje Klecina-sprzedam IP: *.bmwgroup.com 21.10.09, 09:57
      Czy to jest ten budynek przy Krzyckiej w ksztalcie trapezu
      przypominajacy hotel robotniczy ?
      • Gość: sylwia0406 Re: 2 pokoje Klecina-sprzedam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.10.09, 10:10
        Nie,to nie ten.
        Mieszkanie znajduje sie w budynku przy ulicy Wałbrzyskiej.
        • Gość: blurby Re: 2 pokoje Klecina-sprzedam IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.10.09, 11:32
          za ile i czy od ulicy?
          przy okazji - i poza tematem - szukam fitnessu na Klecinie. wiesz
          cos o czyms takim?
          • Gość: sylwia0406 Re: 2 pokoje Klecina-sprzedam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.10.09, 12:21
            Cena wyjściowa 389 tys,oczywiscie do negocjacji.
            Blok znajduje sie przy ulicy Wałbrzyskiej,wejscie na posesje od
            strony ulicy,natomiast mieszkanie polozone jest w środku bloku/bez
            widoku bezposredniego na ulice;okna wschód-zachód/.
            Na ul.Krzyckiej/tuz za wiaduktem/ jest małe centrum
            handlowe/dokladniej skrzyzowanie ulicy Krzyckiej i Wawrzyniaka/ ,nja
            i pietrze jest fitness:)
            • anyx27 Re: 2 pokoje Klecina-sprzedam 21.10.09, 21:41
              Mieszkałam na Wałbrzyskiej - okna też nie od ulicy, a hałas i kurz
              niemiłosierny. Auto codziennie prosiło się o mycie :( a skąd taka wysoka cena?
              na Cukrowej, gdzie jest o niebo lepiej, ceny niższe conajmniej kilkaset pln za metr.
              • Gość: ann Re: IP: 79.110.194.* 22.10.09, 14:52
                Owszem, jako właściciel mieszkania na Wałbrzyskiej mogę stwierdzić,
                że hałas jest- powodem jest kostka pokrywająca ulicę , ale w planach
                Wałbrzyska ma być asfaltowana.Kurz jak to w dużym mieście- jest
                wszędzie.
                Według mnie co do ul.Cukrowej- totalna porażka- dom na domu, okno w
                okno , ciasno.Domy te były tak projektowane, aby uzyskać jak
                najwięcej powierzchni do sprzedaży, a co za tym idzie ,aby jak
                najwięcej zarobić..
                Poza tym miejsca postojowe pod tymi blokami są bardzo często
                odwiedzane przez złodziejaszków- duzo lokatorów skarży się na
                okradanie aut.
                Jak chce się mieć ciszę , spokój i widok sielski, to lepiej nie
                szukać mieszkania w dużym mieście....
                • anyx27 Re: 22.10.09, 15:31
                  Gość portalu: ann napisał(a):

> Według mnie co do ul.Cukrowej- totalna porażka- dom na domu, okno w
                  > okno , ciasno.Domy te były tak projektowane, aby uzyskać jak
                  > najwięcej powierzchni do sprzedaży, a co za tym idzie ,aby jak
                  > najwięcej zarobić..

no popatrz, a ja mieszkam na Cukrowej i okna moje wychodzą na łąkę :) nie patrzę
                  sąsiadom w okna, ani oni mi. mam widok na łąkę, potem długo, długo nic i
                  dopiero bielany.

> Poza tym miejsca postojowe pod tymi blokami są bardzo często
                  > odwiedzane przez złodziejaszków- duzo lokatorów skarży się na
                  > okradanie aut.

Totalna bzdura, miejsca postojowe w blokach sa bezpieczne, nie ma żadnych
                  kradzieży. Na całym osiedlu nic się nie dzieje, żadnych przestępstw, więc nie
                  pisz bzdur.
                  • Gość: an Re: IP: 79.110.194.* 22.10.09, 20:31
                    Nie piszę bzdur, bo mieszkam na Klecine od 10-ciu lat i niejedno
                    widziałam i niejedno słyszałam bezpośrednio od mieszkanców Cukrowej.
                    Co do okien na łąkę, to raczej na sralnię dla psów z tłem silników
                    pędzących po ul.Karkonoskiej.....
                    • anyx27 Re: 23.10.09, 11:07
                      Gość portalu: an napisał(a):

> Nie piszę bzdur, bo mieszkam na Klecine od 10-ciu lat i niejedno
                      > widziałam i niejedno słyszałam bezpośrednio od mieszkanców Cukrowej.

tak, bo mieszkańcy to zawsze prawdę mówią i nie plotkują. A ja znam sprawę od
                      środka, tzn. od strony policji i uwierz mi, ze akurat na Cukrowej to jest spokój.

> Co do okien na łąkę, to raczej na sralnię dla psów z tłem silników
                      > pędzących po ul.Karkonoskiej.....

No takiego sokolego wzroku to ja nie mam, zeby z balkonu widziec psie kupki
                      między trawką i nie przeszkadza mi to zupełnie. no wybacz, ale Karkonoska w tle
                      to nic w porównaniu z Wałbrzyską pod oknami. wiem, bo mieszkałam i mam porównanie.
                      • Gość: ann Re: IP: 79.110.194.* 23.10.09, 18:35
                        Kończąc moje wpisy tutaj mogę tylko stwierdzić, że "każda sroczka
                        swój ogonek chwali" ;-)
            • Gość: P. Re: 2 pokoje Klecina-sprzedam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.09, 22:55
              Zupełnie bez złośliwości, naprawdę ZASTANÓW się ;) nad tą ceną...

PS. Nie chce tam kupić więc nie denerwuj się, piszę bez złośliwości :)
              • Gość: sylwia0406 Re: 2 pokoje Klecina-sprzedam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.10.09, 09:24
                Cena jest do negocjacji.Jestem skłonna opuscic na remont
                mieszkania,bo wiadomo,ze kazdy ma inny gust i moze mu sie nie
                podobac obecny kolor kafli czy scian.Satysfakcjonujaca cena dla
                mnie to 375 tys .
                Ja sprzedaję mieszkanie wraz z pelnym wyposazeniem,wszystkie meble i
                sprzety zostają.
                • Gość: banan Re: 2 pokoje Klecina-sprzedam IP: *.217.146.194.generacja.pl 22.10.09, 21:29
                  350 i biore bez ogladania
                  • Gość: sylwia0406 Re: 2 pokoje Klecina-sprzedam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.10.09, 21:33
                    możemy podyskutowac o cenie,ja jestem elastyczna:)
                    • Gość: P. Re: 2 pokoje Klecina-sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 00:51
                      Na forum publicznym takie rzeczy ??:PPPP
                      • Gość: gosc Re: 2 pokoje Klecina-sprzedam IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.09, 13:18
                        Cena wydaje się za wysoka jak za takie mieszkanie. Wykończenie
                        przeciętne, parter, sama Wałbrzyska, cóż – kostka, duży ruch,
                        ciągły hałas, żaden cud.
                        W okolicy można znaleźć podobne oferty w lepszych cenach (sporo
                        jest mieszkań, które dopiero po ok. roku wiszenia i kilku obniżkach
                        znikły z portali ogłoszeniowych).
                        • Gość: sylwia0406 Re: 2 pokoje Klecina-sprzedam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.10.09, 14:17
                          Wspominałam juz,ze cena jest do negocjacji.Jesli znajdzie sie
                          zainteresowany to z pewnoscia dogadamy sie co do ceny tak aby dwie
                          strony byly zadowolone.
                          Mam orientacje co do cen w okolicy i jakos nie znalazlam
                          oferty,ktora bardzo odbiegalaby od mojej ceny.Cena za metr to okolo
                          7 tysiecy.
                          Mieszkanie jest na wysokim parterze,na poziomie 0 sa garaze.
                          Jesli chodzi o hałas to owszem jest,jednak sa ludzie dla których nie
                          jest to elementem dyskwalifikujacym.

• Gość: P. Re: 2 pokoje Klecina-sprzedam IP: 62.233.177.* 23.10.09, 17:07
                            A to już bzdura, stoją na Przyjaźni NOWE mieszkania po 6k a nawet taniej...
                            Wysoki czy niski to jest PARTER.
                            Rozumiem że każdy chce sprzedać ale nie kreuj na nowo rzeczywistości...
                            • Gość: sylwia0406 Re: 2 pokoje Klecina-sprzedam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.10.09, 17:29
                              Jak ktos chce kupic nowe mieszkanie to idzie do developera, a nie
                              szuka na rynku wtórnym.
                              Są ludzie,ktorzy z różnych powodów wola jednak mieszkania gotowe do
                              zamieszkania,nie maja czasu ani ochoty na przepychanki z ekipami
                              remontowymi.
                              • Gość: P. Re: 2 pokoje Klecina-sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 21:38
                                Zgadza się, ale prawdopodobieństwo że ktoś trafi idealnie w swój gust jest
                                mikre, a płacenie za remonty to już lepiej kupić nowe...

Na marginesie, nie wspominając jeszcze o podatku który trzeba zapłacić kupując z
                                drugiej ręki...
                                Ale próbuj, IMO dużo szczęścia trzeba żeby za tyle parter sprzedać ale może się
                                ktoś znajdzie...
                                • Gość: sylwia0406 Re: 2 pokoje Klecina-sprzedam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.10.09, 22:18

Zrozumiałe jest,ze trudno trafic w cudze upodobania,bo z gustami juz
                                  tak jest -lepiej o nich nie dyskutowac,ale jednak rynek wtórny ma
                                  sie całkiem dobrze i wciąz jest popyt na mieszkania używane.
                                  Ja osobiscie preferuje nowe mieszkania,ktore mozna wykonczyc zgodnie
                                  z własną wizją,ale sa ludzie ,którzy z różnych względów wybierają
                                  używane i ja właśnie takich klientów szukam.
                                  Nie bedę sie wypowiadała w kwestii czy parter to zła czy dobra
                                  opcja,gdyż nie byłabym obiektywna.Ja jestem przyzwyczajona do
                                  takiego usytuowania mieszkania,bo od zawsze mieszkałam na parterze i
                                  widze w tym plusy/szczególnie jesli w budynku nie ma windy/.
                                  Jesli klient okaże sie dobrym negocjatorem to bedzie z pewnoscia
                                  zadowolony z ostatecznej ceny:)
                                  • Gość: gosc Re: 2 pokoje Klecina-sprzedam IP: *.centertel.pl 24.10.09, 19:07
                                    Sylwio0406, zapewne wystawiłaś niedawno swoje mieszkanie na
                                    sprzedaż, więc jeszcze tym się emocjonujesz. Nie ma co się tak
                                    emocjonować, ani wdawać w niepotrzebne dyskusje na forum (bo tu
                                    raczej mieszkania nie sprzedasz). Jak upłynie trochę czasu emocje
                                    opadną, a i cena pewnie też. Śledzę rynek mieszkań na Klecinie,
                                    Krzykach już od dłuższego czasu i uwierz mi, sporo podobnych
                                    mieszkań zaczynało od 380K, 370K, a teraz wiszą po 320, 310k.
                                    szczególnie , że wykończenie twojego jest bardzo przeciętne.
                                    • Gość: sylwia0406 Re: 2 pokoje Klecina-sprzedam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.10.09, 22:16
                                      Powiem tak,nie jestem do tego stopnia zdesperowana aby zejsc z ceny
                                      na poziom 310-320.....chciałabym sprzedac mieszkanie bo gotówka
                                      przyda sie na inna nieruchomosc, ale prezentów to ja nikomu robic
                                      nie bede;)
                                      Swoja drogą,chętnie obejrze te mieszkania za 310 tys wiec jesli to
                                      nie kłopot to ja poprosze o namiary/linka/.........ja nie znalazłam
                                      na Klecinie tańszego mieszkania niż 350 tys/oczywiscie jesli mamy na
                                      mysli ten sam metraz/.
                                      • Gość: hah Re: 2 pokoje Klecina-sprzedam IP: *.tktelekom.pl 25.10.09, 00:54
                                        Poczekamy... zobaczymy ;)
                                        • anyx27 Re: 2 pokoje Klecina-sprzedam 26.10.09, 14:54
                                          Jesli nie musisz, nie sprzedawaj. Sprzedaz przy obecnych cenach to desperacja ;)
                                          lepiej wynająć i ewentualnie poczekac na lepsze czasy.
                                      • Gość: beobahter Re: 2 pokoje Klecina-sprzedam IP: 79.97.116.* 30.10.09, 20:22
                                        > Powiem tak,nie jestem do tego stopnia zdesperowana aby zejsc z ceny
                                        > na poziom 310-320.....chciałabym sprzedac mieszkanie bo gotówka
                                        > przyda sie na inna nieruchomosc, ale prezentów to ja nikomu robic
                                        > nie bede;)

Z ciekawoscia obserwuje - zaczynalismy od 390 potem 375, a teraz juz ... 359. Cena "prezentowa" zbliza sie duzymi krokami ;)

www.domiporta.pl/details,191,110044736-mieszkanie-Wroc%B3aw-Wa%B3brzyska.asp
                                        • Gość: sylwia0406 Re: 2 pokoje Klecina-sprzedam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.10.09, 21:30
                                          Muszę rozczarowac.....prezentów nie będzie;)
                                          Owszem cena jest niższa od wyjściowej ,ale to wcale nie znaczy ,że
                                          wkrótce osiągnie wspominane tu 310-320 tysięcy.Wyraznie
                                          wspominałam,że jest to cena do negocjacji. Niestety korzystam też z
                                          usług biur pośrednictwa i prowizja troszke kosztuje,dlatego też
                                          nawet mimo mojej dobrej woli poniżej pewnego poziomu zejśc nie mogę
                                          gdyż przestanie to byc dla mnie opłacalne.
                                          • Gość: xxx Re: 2 pokoje Klecina-sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.09, 00:34
                                            te 310-20 to formie żartu zdaje się ktoś powiedział...

www.domiporta.pl/details,191,110044736-mieszkanie-Wroc%B3aw-Wa%B3brzyska.asp
                                            Jeśli to jest Twoje mieszkanie, to A) jest schludne ale brzydkie, to aż oczy
                                            boli kuchnia i łazienka do wymiany...
                                            Do tego zwyczajnie KŁAMIESZ pisząc że to pierwsze piętro ;/

Jeszcze z miesiąc dwa i albo sprzedaż za hmm 330, albo dojdziesz do wniosku że
                                            lepiej wynajmować...
                                            • Gość: b Re: 2 pokoje Klecina-sprzedam IP: *.e-wro.net.pl 31.10.09, 07:25
                                              Też zauważyłam to małe kłamstewko,od razu kupujący nabierze
                                              podejrzeń.Jak runie to za 250 tys może sprzedasz to przeciętne
                                              mieszkanie.A jak nie runie to siębędziesz bujała z tą ceną i brakiem
                                              prezentów.Pozdrowienia nie od jelenia.
                                          • Gość: Taka jedna Re: 2 pokoje Klecina-sprzedam IP: *.xdsl.centertel.pl 31.10.09, 10:22
                                            Zważywszy na lokalizację, powierzchnię i standard wykończenia założę
                                            się, że cena sprzedaży nie przekroczy 300.000zł!
                                            "Jelenie" są dziś w odwodzie albo pod ochroną - jak kto woli...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka