Dodaj do ulubionych

słoneczne piecowice nowa inwestycja K&C Developmen

03.12.10, 23:38
Czy ktoś może rozpatruje zakup nowych mieszkań w Piecowicach?mieszkania budują K&C Development.Młody developer na rynku...mało o nim informacji...czekam na wasze wpisy :)Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: słoneczne piecowice nowa inwestycja K&C Devel IP: 87.99.25.* 03.12.10, 23:43
      witam
      ja własnie sie zastanawiam.... i nie wiem czy warto... nie znam developera czy moze ktoś jego zna ? ma wyribione o nim zdanie? czekam na odp.
      Pozdrawiam
      • Gość: Bela Re: słoneczne piecowice nowa inwestycja K&C Devel IP: 89.228.174.* 04.12.10, 13:01
        To znakomity developer, polecam jego usługi
        • Gość: bela Re: słoneczne piecowice nowa inwestycja K&C Devel IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.12.10, 13:13
          No dobra, jestem wam winna wyjaśnienie. Zawsze lubiłam zwracać na siebie uwagę. Tak bardzo chciałam usłyszeć od Niej słowo "kocham"... Co to za matka, która ciągle tylko "głupku, idioto"... Już jako dziecko lubiłem, przepraszam- lubiłam, wtrącić swoje trzy grosze do dyskusji dorosłych. Więc kiedy Oni dyskutowali o niby-ważnych sprawach, ja stawalam z boku i puszczałam taakiego bąka, że im się wszystkich dyskusji odechciewało! Teraz bąki puszczam wirtualne, to moja zemsta! PS. Mimo wszystko kochm Cię Mamo...
        • Gość: Zrezygnowany Re: słoneczne piecowice nowa inwestycja K&C Devel IP: *.96.80.14.telemedia.pl 20.12.10, 18:08
          Ten deweloper wybudował mieszkania w Groblicach z ogromnymi opóźnieniem, ludzie mieszkają nie legalnie, nie mają odbiorów na prądzie budowlanym (za który płacą ogromne pieniądze). Zajrzyjcie w księgi wieczyste, które dostępne są oficjalnie w internecie. K&C nie jest nawet właścicielem działki w Piecowicach. Zbiorniki gazu???? Jakaś paranoja, czy ktoś przeliczał ile kosztuje gaz propan-butan?
          • Gość: ktoś Re: słoneczne piecowice nowa inwestycja K&C Devel IP: *.wroclaw.mm.pl 25.02.11, 14:04
            Z tego co wiem,to samo oddanie mieszkań odbyło się w terminie. Problem z przeniesieniem własności pojawił się w wyniku problemów z energetyką,ale mieszkający tam ludzie nie płacą "ogromnych" pieniędzy za prąd budowlany. Właściwie to jest odwrotnie,bo rachunki za prąd pokrywa oczerniany przez ciebie deweloper w ramach rekompensaty za przeciągnięty termin przekazania własności. Znasz innego dewelopera , który nie wypiąłby się na klientów i postąpił podobnie??? Jak ludzie mogą mieszkać nielegalnie, całe osiedle? Nie ośmieszaj się , bo krytyka powinna posiadać argumenty...

K&C jest właścicielem działki w Piecowicach. Wyobraź sobie, że skrupulatne przeliczenie kosztów gazu propan-butan nie zajmuje wiele czasu. Gaz z butli jest droższy o 14 groszy na litrze przechodzącym przez licznik, posiada natomiast o wiele większą kaloryczność,więc rachunek wychodzi na plus. Pozdrawiam
            • Gość: mieszk. piecowic Re: słoneczne piecowice nowa inwestycja K&C Devel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.11, 00:04
              co do developera nie bede sie wypowiadal bo go nie znam... natomiast koszty ogrzewania z butli sa niestety wysokie... i nie ma tu wiekszego znaczenia wieksza kalorycznosc... koszta sa bardzo wysokie
    • Gość: Anna Re: słoneczne piecowice nowa inwestycja K&C Devel IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.12.10, 15:13
      Jestem już po umowie notarialnej. Wszystko jak na razie wygląda ok. Ludzie , targujcie się , bo można;)
      • Gość: gość Re: słoneczne piecowice nowa inwestycja K&C Devel IP: 87.99.25.* 15.12.10, 16:07
        a co mozna wytargować?cene mieszkania?czy jakies dodatkowe usługi?jezeli można to prosze o odpowiedz
        • Gość: las i pola Re: słoneczne piecowice nowa inwestycja K&C Devel IP: 46.112.144.* 15.12.10, 19:01
          czy Ty człowieku nie widzisz, ze to wpisy dewelopera?? możesz utargowac chyba grabienie w ogródku przez sezon.
          • Gość: kibic Re: słoneczne piecowice nowa inwestycja K&C Devel IP: 46.112.144.* 15.12.10, 19:05
            co?? nie sprzedaje sie?? trzeba sobie posty podbijac...
          • slawmirzaj Re: słoneczne piecowice nowa inwestycja K&C Devel 19.12.10, 14:16
            No cóż jak ktoś się nie spotka z developerem to nic nie utarguje. Jak w każdym biznesie z reguły można liczyć na pewne ustępstwa o ile strony chcą mają wspólny interes.
            Dla mnie ta lokalizacja przy tej cenie to najkorzystniejszy wybór ale każdy oczywiście ma swoje preferencje i możliwości.
            Przy okazji pozdrawiam przyszłych sąsiadów :)
        • Gość: Artur Re: słoneczne piecowice nowa inwestycja K&C Devel IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.10, 11:15
          Wytargowałam sobie wykończenie łazienki oraz położenie podłóg ( robocizna ). Z ceny też trochę zeszli. Kilka innych zmian , które zasugerowałam akurat były w cenie.
          • Gość: aaa Re: słoneczne piecowice nowa inwestycja K&C Devel IP: 87.99.25.* 17.12.10, 10:48
            to dobrze ze są tacy elastyczni w tych kwestiach:)mam tylko nadzieje ze zaczną budować i wybudują bo to teraz róznie bywa ...pozdrawiam
            • Gość: Logic Re: słoneczne piecowice nowa inwestycja K&C Devel IP: 91.90.161.* 17.12.10, 13:32
              Gość: Artur. WytargoWAŁAM SOBIE..... :)))
              • Gość: Anna Re: słoneczne piecowice nowa inwestycja K&C Devel IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.12.10, 14:52
                Mój facet też zagląda na forum , a nicki jak dobrze wiesz zapisują się w pasku. Ty pewnie masz ich tysiące od ciągłego spamowania na wszelakich forach. Zrób tak jak np. Bela , forumowy troll, zdecyduj się na jeden , to wtedy przynajmniej każdy będzie wiedział z kim ma do czynienia... Pozdrawiam zawistnego i fałszywego uparciucha.
                • Gość: hania Re: słoneczne piecowice nowa inwestycja K&C Devel IP: 188.33.231.* 19.12.10, 11:59
                  Witam

mam pytanie czy orientujecie się kiedy ruszy budowa Słonecznych Piecowic???
                  mi obiecywali miesiąc temu, ostatecznie stanęło ze miało być od zeszłego poniedziałku tj, 13, wczoraj byłam na działce i nic nie jest zaczęte.
                  • Gość: bob Re: słoneczne piecowice nowa inwestycja K&C Devel IP: 188.33.112.* 19.12.10, 15:04
                    taka właśnie inwestycja, to dopiero początek polityki tego dewelopera. bez komentarza
                    • Gość: bob dziura IP: 188.33.112.* 19.12.10, 15:27
                      polecam przekierowanie na ich forum na Groblicach. A dwa to wysypisko śmieci uprzyjemni pobyt przyszłych mieszkanców w wypasionych apartamentach i jak powstanie łącznik to z tej cichej dróżki zrobi się okolica autostradowa, proponuje już łapanie powietrza do słoików, za dwa lata będzie bezcenne.
                      • Gość: ggg Re: dziura IP: 87.99.25.* 19.12.10, 15:32
                        Ponoć mają zacząć w poniedziałek i to juz ostateczny termin:)Jeżeli chodzi o to wysypisko to chyba ty je stworzysz bo tam wysypiska śmieci nie ma a obwodnica będzie dużo dalej i w zasadzie bardziej nazwałabymto drogą szybkiego ruchu.A do słoika to ty swój mózg może juz zacznij łapac...za 2 lata będzie bezcenny!!!!
                        • Gość: bob Re: dziura IP: 188.33.112.* 19.12.10, 15:40
                          co ty chłopcze opowiadasz?? jaki to doinformowany nie jesteś, dojazd człowieczku do obwodnicy i zjazd z niej to właśnie ta droga, a wysypisko jutro ci pokaże na zdjęciu jak się tak domagasz, jak juz nie możesz to przynajmniej nie obrażaj ludzi. Pytanie, w niedziele deweloper też pracuje?? szkoda energii, weź sie w tygodniu do roboty, to nie będziesz musiał po nocach na forum siedzieć i w dni wolne od pracy.
                          • Gość: bob Re: dziura IP: 188.33.112.* 19.12.10, 15:51
                            a na koniec, bo rozmowa na tym poziomie mnie nie pociąga powiem ci, ze żaden szanujący się deweloper nie udziela się na forum tylko robi swoje, sprzedaje, buduje i oddaje mieszkania ludziom, po sprawdzeniu tego jak to u was idzie nie można tego powiedzieć. szkoda mi tylko ludzi obsługiwanych przez taką ekipę, wiem wiem, jak sie do was wchodzi to usmiech od ucha do ucha, ale potem wychodzi słoma jak was nie widać i możesz pisać z innego ip jak dialog. Są w Kiełczowie deweloperzy na poziomie i obsługa jak się patrzy, wolę dać lub nawet nie parę złotych więcej i zamieszkać w "w jakiejś tam lokalizacji" za miastem niż w szczerych polach przy lesie za cenę z kosmosu.
                            • Gość: gość Re: dziura IP: 87.99.25.* 19.12.10, 15:57
                              Po co sie udzielasz na forum które cię nie dotyczy!!!Chyba jesteś przyszłym mieszkańcem Agrestowej więc tam sporzytkuj energię!
                              • slawmirzaj Re: dziura 19.12.10, 16:15
                                Właśnie skąd się tu wzięli ci wszyscy krytycy tej inwestycji? Rozumiem że zwykłego człowieka nie zainteresowanego zakupem mieszkania w tej inwestycji raczej nie interesuje ten temat. Znaczy się ludzie z branży się wypowiadają.
                                • Gość: Asia Re: dziura IP: 87.99.25.* 19.12.10, 16:31
                                  Jak najbardziej przyznaje poprzednikowi rację.A co Pan myśli iw temacie w/w wysypiska?
                                  • Gość: bob Re: dziura IP: 188.33.112.* 19.12.10, 16:41
                                    i tu się szanowne Państwo myli, tak jak Wy skacze po wpisach i szukam na Kiełczowie kogoś konkretnego. nie rozumiem czym się tu podniecacie, przecież bliżej i taniej można już kupić w trakcie budowy lub wybudowane, no chyba ze lubicie aż takie ryzyko. Zrobie jutro fotki wysypiska i udowodnie Wam jak tam jest naprawde,dwa to ma powstać przy drodze, i co myślicie, ze bedzie tam cisza???
                                    • Gość: bob Re: dziura IP: 188.33.112.* 19.12.10, 16:46
                                      na dobry początek, chcecie tam mieszkać??
                                      www.firmy.net/wywoz-i-skladowanie-odpadkow,piecowice.html
                                      • Gość: bob Re: dziura IP: 188.33.112.* 19.12.10, 16:55
                                        poczytajcie sobie o tym jednym wielkim smietniku, w planie rozwoju "Środowisko"
                                        dlugoleka.ibip.wroc.pl/public/get_file_contents.php?id=47134[/i]
                                      • Gość: Asia Re: dziura IP: 87.99.25.* 19.12.10, 16:56
                                        Nie ukrywam ze po twoich wpisach zaczełam wertować na temat tego wysypiska i znalazlam ze jest w bielawie w piecowicach juz nieczynne.
                                        Tu link
                                        www.cen.uni.wroc.pl/!!!old/teksty/dlugoleka.pdf
                                        • Gość: asia Re: dziura IP: 87.99.25.* 19.12.10, 17:02
                                          Dodam ze na str 19 jest na temat wysypisk.
                                          • Gość: bob Re: dziura IP: 188.33.112.* 19.12.10, 17:05
                                            pomyśl tylko, czy nawet jak jest zamknięte to nic z tego?? i to, ze przy drodze to też fajnie?? jak masz około 300.000 zł na mieszkanie to czemu zawracasz sobie akurat tam głowe??
                                            • Gość: Asia Re: dziura IP: 87.99.25.* 19.12.10, 17:17
                                              Bo tam cena jest niższa niż ta o ktorej piszesz duze mieszkania z ogrodami a droga nie jest aż tak ruchliwa, mieszkam w tej chwili w niedalekim sąsiedztwie w ogromnym blokowisku i to jest dopiero męczarnia!!A czy możesz wysłac zdjecia tego wysypiska?i jak daleko jest od inwestycji o ktorej mowa?bo juz zaczynam wAtpić w swoją decyzję....
                                              • Gość: aaaa Re: dziura IP: 87.99.25.* 19.12.10, 17:36
                                                www.wrosip.pl/modules.php?name=Mpzp&plan=44
                                                w linku przesyłam miejscowy plan zagospodarowania przestrzennego Piecowic.
                                            • slawmirzaj Re: dziura 19.12.10, 17:42
                                              Chętnie bym zobaczył wszystkie ciekawe inwestycje za 300 000 zł. Myślę że idąc tym tropem do każdej można się przyczepić, a to cmentarz, a to droga, a to teren zalewowy, a to fabryka, ogromne korki itp. Chyba każdy najlepiej zrobi jak się przejedzie na miejsce i sam zadecyduje czy mu to miejsce odpowiada. Ponadto jest coś takiego jak plan zagospodarowania dla danego terenu z którym warto się zaznajomić Tekst linka
                                              • Gość: asia Re: dziura IP: 87.99.25.* 19.12.10, 17:49
                                                Popieram!i na tym myślę należało by zakonczyć tę słowną przepychankę.Pozdrawiam przyszłych sąsiadow ze Słonecznych Piecowic:)
                                                • Gość: bob Re: dziura IP: 188.33.112.* 19.12.10, 17:58
                                                  za te pieniądze masz tyle do wyboru, ze szok, no ale jak ci pasuje czekaj teraz dwa lata na mieszkanie, powodzenia.
                                                  • Gość: hania Re: dziura IP: 46.113.140.* 19.12.10, 20:26
                                                    BOB ja Ci nie wróg. Wiadomo , że znajdziesz taniej . Jak taniej i lepiej wykonane i umiejscowione to gratuluje . Powinieneś zostać doradcą nieruchomości .
                                                    Apropo wysypiska . Owszem jest . Zlokalizowane jest po prawej stronie w Piecowicach ( na skrzyżowaniu z drogą na Długołękę trzeba pojechać w prawo wzdłuż bloku i za jakieś 50 m jest widoczne ) . Mi to kompletnie nie przeszkadza i oglądałam to wysypisko zanim się zdecydowałam na zakup mieszkania .
                                                    Co do Wschodniej Obwodnicy Wrocławia będzie ona przebiegać w poprzek drogi Kiełczów-Piecowice ( widoczna linia wysokiego napięcia wyznaczająca trasę ) .Także do lokalizacji inwestycji jest ok.2 km . Dla mnie to jest akurat pozytyw bo zamierzam z niej korzystać .
                                                    Jeśli ktoś będzie mieć konkretne informację na temat inwestycji proszę się podzielić na forum.
                                                    Również pozdrawiam przyszłych mieszkańców .
                                                  • Gość: Asia Re: dziura IP: 87.99.25.* 19.12.10, 20:42
                                                    Haniu dziękuję za wyczerpujące informację.Jutro wedle twoich wskazówek pojadę zobaczyć to wysypisko.Cieszę się za nareszcie na forum pojawili się sąsiedzi ze Słonecznych Piecowic a nie ludzie nie zainteresowani inwestycją ale mający najwięcej do powiedzenia.Pozdrawiam
                                                  • Gość: Bela Re: dziura IP: 89.228.174.* 20.12.10, 00:01
                                                    Bezczelni naganiacze od dewelopera:))))
                                                  • Gość: remiliusz Re: dziura IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.12.10, 08:43
                                                    nie ma co Bela podbijać postów wiejskiej remizie:))
                                                  • Gość: aaaa Re: dziura IP: 87.99.25.* 20.12.10, 08:54
                                                    Sami złośliwcy się udzielają!Skad w was tyle jadu?!!!Nieliczny post to faktycznie zainteresowani inwestycja a całą reszta udzielaja się tylko po to aby krytykować!!!Dajcie już sobie na luz!!!i zrozumcie ze pozytywne wpisy na temat inwestycji to nie koniecznie wpisy dewelopera nie pomyśleliście ze niektórzy ludzie chcą tam mieszkac mimo waszego gadania ze lasy ze wiocha ze wysypisko ze droga....DAJCIE JUZ SPOKÓJ!!!!
                                                  • slawmirzaj Re: dziura 20.12.10, 08:59
                                                    Wyjście jest proste nie należy na takie złośliwe posty odpowiadać, bo to do niczego nie prowadzi.
                                                  • slawmirzaj Piecowice 20.12.10, 09:23
                                                    Jeżeli ktoś jest zainteresowany inwestycją to radziłbym pojechać na inne inwestycje tego developera czyli do Siechnic i Groblic i naocznie zobaczyć jak tam wygląda budowa. Daje to jakiś obraz tego jak może wyglądać budowa w Piecowicach.
                                                    Jeżeli już ktoś zdecyduje się na tą lokalizację to na pewno warto negocjować z developerem jeżeli chodzi o cenę i zakres wykonanych przez niego robót, ponadto warto negocjować treść samej umowy przedwstępnej (umowa jest zawierana w formie aktu notarialnego przed notariuszem).
                                                  • Gość: Bela Re: Piecowice IP: 89.228.174.* 20.12.10, 10:23
                                                    Slawmirzaj to przedstawiciel developera, IP mowi wszystko. Żenada. Bezczelnie naganianie... To jest forum DYSKUSYJNE a nie miejsce dla bezczelnej reklamy samych siebie, prowadzona przez developerów.
                                                  • Gość: wiem wszystko Re: Piecowice IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.12.10, 10:56
                                                    Inwestorzy_godni_polecenia_bo_Bela_poleca
                                                  • Gość: gość Re: Piecowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 12:19
                                                    Jak rowiązaliście kwestię hipoteki ciążącej na działkach na ktorych ma stać osiedle? Zawarliście w umowach jakieś dodatkowe klauzule? Czy tak troche na zasadzie "a moze sie uda"?
                                                  • slawmirzaj Re: Piecowice 20.12.10, 12:34
                                                    Myślę że jak zwrócisz się do developera to Ci to dokładnie wytłumaczy. Generalnie mieszkanie, które kupiłem nie jest obciążone hipoteką.
                                                  • Gość: gość Re: Piecowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 12:37
                                                    W umowie jest jednak co innego... mozesz sie odezwac na gg 3321790?
                                                  • slawmirzaj Re: Piecowice 20.12.10, 13:01
                                                    Mogę ale dopiero wieczorem teraz nie mam dostępu do gg. Teraz mogę odpisać na emaila.
                                                    slawmirzaj@gazeta.pl
                                                  • Gość: Logic Re: Piecowice IP: *.makler.local / 10.224.135.* 20.12.10, 13:36
                                                    Gnojki naganiacze wyp.... z forum
                                                  • Gość: aaa Re: Piecowice IP: *.krd.pl 20.12.10, 16:48
                                                    Ja również w umowie mam zapis ze mieszkanie akurat ktore zakupiłam nie jest obciążone hipoteką.Wiem ze jeszcze kilka faktycznie jest ale to kwestia krótkiego czasu.Szczegóły faktycznie najlepiej u developera.
                                                  • Gość: kupiec z k-wa Re: Piecowice IP: *.96.80.14.telemedia.pl 20.12.10, 18:36
                                                    Ludzie, zastanówcie się troche, skoro deweloper nie ma kasy na spłatę hipoteki, to zrobi to z waszych pieniędzy, jak zrobi to z waszych pieniędzy, to mu nie wystarczy na wykończenie. Byli już tacy,np. ELLDOMMO.
                                                  • Gość: OsA Re: Piecowice IP: *.wroclaw.mm.pl 25.02.11, 14:15
                                                    Bzdura.Moim zdaniem jeśli są już właścicielami działki, mieszczą się w terminach budowy i spłacają hipotekę zgodnie z postępami w sprzedaży, to w czym problem? Lepiej jest od razy zapłacić całość za działkę, budować i później się martwić czy inwestycja się sprzeda? Takie działanie ma sens , tylko trzeba się trochę zastanowić... Zresztą zawsze wymagaj "bezobciązeniówki", nawet jak mieszkanie już stoi.
                                                  • Gość: pikpok Re: Piecowice IP: 46.113.189.* 20.12.10, 18:37
                                                    ZOBACZYMY TE FENOMENALNE EFEKTY SPRZEDAŻY W KŚIĘGACH WIECZYSTYCH:)) JA SOBIE POCZEKAM
                                                  • Gość: przeciwnik Re: Piecowice IP: *.96.80.14.telemedia.pl 20.12.10, 18:40
                                                    Koniecznie trzeba pojechać do Groblic. Jeszcze budynkie nie oddane, a już mieszkańcy chcą sprzedać mieszkania. Powodzenia
                                                  • Gość: mieszko435 Re: Piecowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 10:55
                                                    Cześć
                                                    o co chodzi z tym że jeszcze budynki nie oddane
                                                    a już mieszkańcy chcą sprzedawć miszkania
                                                    możesz to wyjaśnić ?
                                                  • Gość: WinO Re: Piecowice IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.01.11, 09:26
                                                    Widziałem tą ofertę : otodom.pl/mieszkanie-groblice-groblice-10380m2-2-pokoje-460000-pln-id7004642.html Mieszkanie zostało kupione pewnie o 100 tyś. taniej , więc ktoś od początku ma plan jak można zarobic. Popieram.
                                                  • Gość: OFFelia Re: Piecowice IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.02.11, 16:49
                                                    Zapraszam wszystkich, którzy kupili mieszkanie i tych niezdecydowanych jeszcze na forum osiedla

www.slonecznepiecowice.fora.pl/
                                                  • Gość: kiełczów Kiełczów!!!!! IP: *.play-internet.pl 04.02.11, 17:54
                                                    ja widziałem lepszą ofertę sto razy i to w Kiełczowie, Świerkowe Zacisze od 2900 zł za m2!!!
                                                  • Gość: OFFelia Re: Kiełczów!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.02.11, 10:36
                                                    ale projekt brzydki ;)
                                                  • Gość: Bela Re: Kiełczów!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 13.02.11, 19:25
                                                    Arek w innym forum, napisał:
                                                    Witam
                                                    Mieszkam w Kiełczowie o 5 lat w domku jednorodzinnym i muszę przyznać, że jest to najbardziej zaniedbana okolica w całym regionie. Brak infrastruktury, drogi , a raczej trzęsawiska z błota jest to element zapewniony przez Gminę. Gmina w ogóle nie wywiązuje się ze swoich obowiązków dot. m.in. zapewnienia możliwości komunikacji po drogach gminnych.
                                                    Jeżeli ktoś nie podjął decyzji i się wacha to stanowczo odradzam zakup nieruchomości na bagnach w Kiełczowie.
    • Gość: Warwolf Do kupujących !!! IP: 195.20.110.* 14.02.11, 15:24
      Jeżeli ktoś z was się zdecydował lub negocjuje zakup to mam prośbę: sprawdzcie czy deweloper zrobi wam porządną drogę dojazdową do mieszkań. Jeżeli deweloper tego nie zrobi to na gminę nie macie co liczyć (o pani wójt wole nie wspominać a inwestycje to kpina) a jak wygląda droga gruntowa po deszczach po której przejechały ciężarówki to sami możecie zgadywać. Zwrócie na to uwagę i postarajcie się bo jak się nie uda teraz to nie ma już żadnego potem i później :( Aha i nie ma co mylić Kiełczowa z Piecowicami to różne miejscowości.
      • Gość: Logic Re: Do kupujących !!! IP: *.wroclaw.mm.pl 25.02.11, 14:18
        Droga ma powstać. Nie w standardzie jak ta wewnętrzna na osiedlu z kostki , ale utwardzona gruzem lub tłuczniem.
        • Gość: Bela Re: Do kupujących !!! IP: *.wroclaw.mm.pl 26.02.11, 15:18
          jest też opcja, że bedzie nie utwardzona ale ubita.
    • hipoteczny11 Re: słoneczne piecowice nowa inwestycja K&C Devel 22.02.11, 21:25
      Witam,
      Zapraszam serdecznie na stronę:
      www.solarfinance.pl/posrednictwo-finansowe-solarfinance.html
      Zapewniam bezpłatną obsługę oraz atrakcyjną premię uzależnioną od wysokości kredytu. Premia wypłacana jest w przypadku pozytywnej decyzji kredytowej.

Zapraszam
      Piotr
    • Gość: Były Klient Re: słoneczne piecowice nowa inwestycja K&C Devel IP: 195.116.249.* 26.09.11, 07:43
      Deweloper kłamliwy nie konsekwetny nie rzetelny z licznymi wpisami w KRD. Problem z odzyskanie zaliczki po wycofaniu się. Problemy z kredytami w bankach z górnej półki. Zaciąga liczne hipoteki. Obecnie nie posiada ani jednej zakończonej inwestycji.
      • Gość: Agulla Przedszkole "Piotruś Pan" w Kiełczówku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.14, 14:34

Niepubliczne Przedszkole „Piotruś Pan” działa na podstawie wpisu do ewidencji szkół i placówek niepublicznych, realizuje podstawę programową MEN, a nadzór pedagogiczny nad przedszkolem sprawuje Dolnośląskie Kuratorium Oświaty.

O nas

Bezpieczne, kameralne przedszkole położone przy zacisznej ulicy Kiełczówka

Duży, parterowy dom przystosowany do wszelkich wymogów bezpieczeństwa

Duże, przestronne sale dydaktyczne zapewniające komfortową zabawę, naukę
        i wypoczynek oraz atelier ze sceną teatralną

Własny ogród z tarasem i placem zabaw, umożliwiający bezpieczne zabawy na świeżym powietrzu

Bogata oferta dydaktyczno-wychowawcza - pakiet zajęć dodatkowych w cenie czesnego

Zgrana, pełna pasji i zaangażowania kadra wychowawcza i kierownicza

Możliwość opieki nad dziećmi poza godzinami pracy przedszkola

Doświadczenie - przedszkole jest jedną z naszych trzech placówek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka