Gość: abakus IP: *.play-internet.pl 15.03.11, 23:50 Natrafiłem na portalu nieruchomości.com.pl na inwestycję Jasne Tarasy reklamowanej przez Comex. Czy ktoś z Was miał już jakiś kontakt z tą firmą??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rysio Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.03.11, 22:26 Jasne Tarasy to jak się dowiedziałem telefonicznie ta firma buduje za Zwycięską. Jest znana głównie ze współpracy z deweloperami choć na ich stronie widać że zrobili 2 małe inwestycje. Może być ładny budynek ale ceny też ładne, nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidia Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.ip.netia.com.pl 18.03.11, 15:04 A jakie sa ceny, bo mi ta lokalizacja bardzo odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustlik Re: Jasne Tarasy - Comex IP: 91.90.161.* 18.03.11, 15:26 jak sie połozysz pod kim trzeba, obniżą ci cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Jasne Tarasy - Comex IP: 217.237.185.* 18.03.11, 16:06 zauważcie jedno, Comex to specjalista od klimatyzacji i rewitalizacji a nie od budownictwa. Na budowlance znają się jak świnie na gwiazdach. a tak na poważnie to zastanawiam się nad miejscami parkingowymi. Sezamkowa- 2 garaże, 0 miejsc parkingowych przy budynku, 5 mieszkań. Marchewkowa- 5 garaży, 5 miejsc parkingowych, 7 mieszkań, Lekcyjna- pewnie ze 4 garaże a mieszkań troszkę więcej. Nie wiem jak przedstawia się ilość miejsc parkingowych, nie byłem tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlatan Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.play-internet.pl 19.03.11, 13:16 Jak patrze to malo jest firm co by dzialaly od 1990 roku z sukcesem wiec to jest dla mnie jakas tam oznaka wiarygodnosci. Tak naprawde to teraz firmy nie musza znac sie na budownictwie bo przeciez firma nazywa sie deweloperem, a budynki buduje wykonawca. Wiec nawet najwieksze firmy moga budowac kiepsko tak jak np. Murapol a male firmy moga dawac dobra jakosc bo i kontrola wieksza i zakres prac mniejszy. Trudno mi sie wypowiadac o firmie Comex ale ta inwestycja wydaje sie zachecajaca choc mnie sie bardziej podoba zacisze oltaszynskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bela Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.wroclaw.mm.pl 19.03.11, 17:49 Bo to jest już Mrowisko Ołtaszynskie. Ludzie, nie kupujcie tam. Dom na domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martika Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.0.199.109.static.rdi.pl 20.03.11, 10:14 Ja wynajmuje mieszkanie na Zwycięskiej i sobie chwalę. Nowe budynki, dobra infrastruktura, dojazd do Dworca PKP dobry, nie mam powodu do narzekań. Chcę mieszkać w tej części Krzyków bo mi jest tu ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morgi Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.03.11, 19:41 To nie Krzyki tylko granica Wrocka i Wysokiej, a cena 5900 za metr to już chyba standard dla tego kawałka miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bela Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.wroclaw.mm.pl 21.03.11, 19:58 cudownie jest na Zwycięskiej. Korek kilometrowy przez 3/4 dnia. Dom na domu i nadal przybywa domów:))) Całuję, martika:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staś Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.ip.netia.com.pl 22.03.11, 16:03 Łatwo dojechac się nie da teraz do Centrum czego przykładem Leśnica. Ja szukam swego pierwszego mieszkania i nie stać mnie na apartamenty w centrum więc wybór jest prosty - przedmieścia naszego ukochanego Wrocka pięknistego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enya Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.03.11, 22:30 W biurze Pan poinformował mnie o tym że skończą inwestycje za rok a zaczynają w kwietniu. Jak ktoś nie musi mieszkać w centrum miasta to ta okolica jest całkiem fajna bo zielono i spokojnie nawet może za bardzo ale to raczej dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bela Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.wroclaw.mm.pl 30.03.11, 09:10 mnie powiedział ze zaczną w czerwcu a skończą w marcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.ip.netia.com.pl 31.03.11, 09:50 Ładnie to wygląda i ten sklep na osiedlu to super sprawa. Tylko cena mogłaby być nieco niższa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damien Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.ip.netia.com.pl 05.04.11, 15:38 Już wolę Zacisze Ołtaszyńskie bo bliżej miata o jakiś kilometr niż jasne Tarasy tylko że Zacisze mają budować nie teraz ale pół roku później. Ciekawe jak będzie z parkingami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roobert Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.ip.netia.com.pl 02.12.11, 15:50 może się poprawi ruch po remoncie który niebawem się zacznie, wiem że już mają ruszac www.tuwroclaw.com/wiadomosci,oltaszyn-doczekal-sie-nowej-drogi-and-8211;-ulica-zwycieska-idzie-do-przebudowy,wia5-3266-9352.html pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.0.199.109.static.rdi.pl 07.04.11, 20:14 ja dziś miło się zaskoczyłam kulturą obsługi i profesjonalizmem sprzedajcego, tak miło nie byłam juz dawno obsłuzona, w dodatku sie okazało że oddanie jasnych tarasow może być juz pod koniec roku. Jeszcze gdyby ceny były ciut niższe to byłoby idealnie jak na tą częsc Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.devs.futuro.pl 07.04.11, 22:20 tia nie ma to jak spamerski wpis. co jeszcze pan M dla ciebie zrobił?Obiecywał pewnie gruszki na wierzbie jak ma to w zwyczaju robić. Wazelinę schowaj do kieszeni i nie spamuj forum takimi bredniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.04.11, 13:22 witam. ja pierwszy raz miałam okazje roznawiac z panem darkiem. nie wiem kto to m. ale rozmowa z panem zajmujacym sie sprzedaza byla bardzo mila i tyle moge powiedziec co do kultury obslugi. reszta wyjdzie w tzw. praniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.play-internet.pl 27.04.11, 22:16 Ja byłam na miejscu inwestycji. Deweloper ktory zbudował obok zrobił świetną robotę, ładne budynki z mieszkankami jakby w domach. Widząc projekt Comexu wydaje mi się, że projekt też będzie udany. Tylko do krzyżówki Zwycięska z Ołtaszyńską kawałek, ale za to do przystanku autobusowego niedaleko. Fajnie się ten rejon rozwija, tylko wyjazd na Ślężną będzie coraz trudniejszy. Niestety. Coś za coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaaam Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.11, 00:41 czy ruszyła już budowa jasnych tarasów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zla Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.205.4.117.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.05.11, 11:39 popytajcie mieszkancow ul.lekcyjnej 69a czy sa zadowoleni z firmy "comex", radze sie zastanowic nad kupoowaniem od nich mieszkan wentylacja do bani mieszkania zawilgocone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tahoo Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.11, 22:34 Dlatego potem dają swoją :) I klient zadowolony i reklama za darmo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahoo Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.ip.netia.com.pl 22.06.11, 12:55 Cos sie ruszylo z budowa. Zastanawiam sie czy warto inwestowac swoja kase akurat w tym miejscu. Niby zielono, spokojnie, ale do przystanku kawalek drogi i to fajne juz nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś