Dodaj do ulubionych

Jasne Tarasy - Comex

IP: *.play-internet.pl 15.03.11, 23:50
Natrafiłem na portalu nieruchomości.com.pl na inwestycję Jasne Tarasy reklamowanej przez Comex. Czy ktoś z Was miał już jakiś kontakt z tą firmą???
Obserwuj wątek
    • pluszowaty Re: Jasne Tarasy - Comex 17.03.11, 13:33
      tak.
      • Gość: rysio Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.03.11, 22:26
        Jasne Tarasy to jak się dowiedziałem telefonicznie ta firma buduje za Zwycięską. Jest znana głównie ze współpracy z deweloperami choć na ich stronie widać że zrobili 2 małe inwestycje. Może być ładny budynek ale ceny też ładne, nie ma co.
        • Gość: lidia Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.ip.netia.com.pl 18.03.11, 15:04
          A jakie sa ceny, bo mi ta lokalizacja bardzo odpowiada
          • Gość: Gustlik Re: Jasne Tarasy - Comex IP: 91.90.161.* 18.03.11, 15:26
            jak sie połozysz pod kim trzeba, obniżą ci cenę.
            • Gość: xyz Re: Jasne Tarasy - Comex IP: 217.237.185.* 18.03.11, 16:06
              zauważcie jedno, Comex to specjalista od klimatyzacji i rewitalizacji a nie od budownictwa. Na budowlance znają się jak świnie na gwiazdach. a tak na poważnie to zastanawiam się nad miejscami parkingowymi. Sezamkowa- 2 garaże, 0 miejsc parkingowych przy budynku, 5 mieszkań. Marchewkowa- 5 garaży, 5 miejsc parkingowych, 7 mieszkań, Lekcyjna- pewnie ze 4 garaże a mieszkań troszkę więcej. Nie wiem jak przedstawia się ilość miejsc parkingowych, nie byłem tam.
              • Gość: zlatan Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.play-internet.pl 19.03.11, 13:16
                Jak patrze to malo jest firm co by dzialaly od 1990 roku z sukcesem wiec to jest dla mnie jakas tam oznaka wiarygodnosci. Tak naprawde to teraz firmy nie musza znac sie na budownictwie bo przeciez firma nazywa sie deweloperem, a budynki buduje wykonawca. Wiec nawet najwieksze firmy moga budowac kiepsko tak jak np. Murapol a male firmy moga dawac dobra jakosc bo i kontrola wieksza i zakres prac mniejszy. Trudno mi sie wypowiadac o firmie Comex ale ta inwestycja wydaje sie zachecajaca choc mnie sie bardziej podoba zacisze oltaszynskie.
                • Gość: Bela Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.wroclaw.mm.pl 19.03.11, 17:49
                  Bo to jest już Mrowisko Ołtaszynskie. Ludzie, nie kupujcie tam. Dom na domu.
                  • Gość: martika Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.0.199.109.static.rdi.pl 20.03.11, 10:14
                    Ja wynajmuje mieszkanie na Zwycięskiej i sobie chwalę. Nowe budynki, dobra infrastruktura, dojazd do Dworca PKP dobry, nie mam powodu do narzekań. Chcę mieszkać w tej części Krzyków bo mi jest tu ok
                    • Gość: morgi Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.03.11, 19:41
                      To nie Krzyki tylko granica Wrocka i Wysokiej, a cena 5900 za metr to już chyba standard dla tego kawałka miasta
                      • Gość: Bela Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.wroclaw.mm.pl 21.03.11, 19:58
                        cudownie jest na Zwycięskiej. Korek kilometrowy przez 3/4 dnia. Dom na domu i nadal przybywa domów:))) Całuję, martika:))
                        • Gość: staś Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.ip.netia.com.pl 22.03.11, 16:03
                          Łatwo dojechac się nie da teraz do Centrum czego przykładem Leśnica. Ja szukam swego pierwszego mieszkania i nie stać mnie na apartamenty w centrum więc wybór jest prosty - przedmieścia naszego ukochanego Wrocka pięknistego :))
                          • Gość: enya Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.03.11, 22:30
                            W biurze Pan poinformował mnie o tym że skończą inwestycje za rok a zaczynają w kwietniu. Jak ktoś nie musi mieszkać w centrum miasta to ta okolica jest całkiem fajna bo zielono i spokojnie nawet może za bardzo ale to raczej dobrze
                            • Gość: Bela Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.wroclaw.mm.pl 30.03.11, 09:10
                              mnie powiedział ze zaczną w czerwcu a skończą w marcu.
                              • Gość: pati Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.ip.netia.com.pl 31.03.11, 09:50
                                Ładnie to wygląda i ten sklep na osiedlu to super sprawa. Tylko cena mogłaby być nieco niższa.
                                • Gość: damien Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.ip.netia.com.pl 05.04.11, 15:38
                                  Już wolę Zacisze Ołtaszyńskie bo bliżej miata o jakiś kilometr niż jasne Tarasy tylko że Zacisze mają budować nie teraz ale pół roku później. Ciekawe jak będzie z parkingami?
                  • Gość: Roobert Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.ip.netia.com.pl 02.12.11, 15:50
                    może się poprawi ruch po remoncie który niebawem się zacznie, wiem że już mają ruszac

www.tuwroclaw.com/wiadomosci,oltaszyn-doczekal-sie-nowej-drogi-and-8211;-ulica-zwycieska-idzie-do-przebudowy,wia5-3266-9352.html

pozdro
    • Gość: weronika Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.0.199.109.static.rdi.pl 07.04.11, 20:14
      ja dziś miło się zaskoczyłam kulturą obsługi i profesjonalizmem sprzedajcego, tak miło nie byłam juz dawno obsłuzona, w dodatku sie okazało że oddanie jasnych tarasow może być juz pod koniec roku. Jeszcze gdyby ceny były ciut niższe to byłoby idealnie jak na tą częsc Wrocławia
      • Gość: qwerty Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.devs.futuro.pl 07.04.11, 22:20
        tia nie ma to jak spamerski wpis. co jeszcze pan M dla ciebie zrobił?Obiecywał pewnie gruszki na wierzbie jak ma to w zwyczaju robić. Wazelinę schowaj do kieszeni i nie spamuj forum takimi bredniami
        • Gość: maja Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.04.11, 13:22
          witam. ja pierwszy raz miałam okazje roznawiac z panem darkiem. nie wiem kto to m. ale rozmowa z panem zajmujacym sie sprzedaza byla bardzo mila i tyle moge powiedziec co do kultury obslugi. reszta wyjdzie w tzw. praniu.
          • Gość: laura Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.play-internet.pl 27.04.11, 22:16
            Ja byłam na miejscu inwestycji. Deweloper ktory zbudował obok zrobił świetną robotę, ładne budynki z mieszkankami jakby w domach. Widząc projekt Comexu wydaje mi się, że projekt też będzie udany. Tylko do krzyżówki Zwycięska z Ołtaszyńską kawałek, ale za to do przystanku autobusowego niedaleko. Fajnie się ten rejon rozwija, tylko wyjazd na Ślężną będzie coraz trudniejszy. Niestety. Coś za coś.
            • Gość: adaaam Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.11, 00:41
              czy ruszyła już budowa jasnych tarasów?
              • Gość: zla Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.205.4.117.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.05.11, 11:39
                popytajcie mieszkancow ul.lekcyjnej 69a czy sa zadowoleni z firmy "comex", radze sie zastanowic nad kupoowaniem od nich mieszkan wentylacja do bani mieszkania zawilgocone
                • Gość: tahoo Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.11, 22:34
                  Dlatego potem dają swoją :) I klient zadowolony i reklama za darmo :))
                  • Gość: zahoo Re: Jasne Tarasy - Comex IP: *.ip.netia.com.pl 22.06.11, 12:55
                    Cos sie ruszylo z budowa. Zastanawiam sie czy warto inwestowac swoja kase akurat w tym miejscu. Niby zielono, spokojnie, ale do przystanku kawalek drogi i to fajne juz nie jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka