Dodaj do ulubionych

I2 development i negocjowanie cen

IP: 88.160.68.* 17.06.11, 11:29
deweloper reklamuje sie, ze mozna negocjowac znaczne upusty podczas gdy w rzeczywistosci gdy tylko pokaze sie ze zalezy na mieszkaniu zachowuja sie arogancko. ponadto jakosc wykonczenia, natlok budynkow na raclawickiej i rymarskiej przechodzi wszelkie pojecie. blisko od centrum to prawda ale czy w okolicy gdy sa szczere pola wokol nalezy placic 30 tys za garaz? absurd.
Obserwuj wątek
    • Gość: NEGOCJATORNIA.PL Re: I2 development i negocjowanie cen IP: *.jmdi.pl 17.06.11, 15:39
      U tego dewelopera trzeba długo negocjować cenę, a efekt będzie "murowany".
      Wszystko zależy od techniki i czasu.

pozdrawiam
      Dariusz Ługowoj
      www.negocjatornia.pl
      "NEGOCJACJE CENOWE Z DEWELOPEREM" - kup taniej dom, mieszkanie
      • ron5 Re: I2 development i negocjowanie cen 19.06.11, 09:46
        Marta,nie zauwazylem u nich arogancji,na pewno nie wieksza niz u innych.
        30 tys za garaz to absurd i oni o tym wiedza-targuj ten garaz.
        Mam pytanie co do Twojej oceny tej inwestycji na Raclawickiej-czy nie przeszkadzaja Ci samoloty latajace w poblizu osiedla?
        Troche sie ich obawiam czy nie przeszkadzaja.pozdrawiam
        • Gość: marta Re: I2 development i negocjowanie cen IP: *.fbx.proxad.net 21.06.11, 15:52
          ciezko znalezc inwestycje w ktorej nic nie przeszkadza, samoloty lataja tez przy wszystkich budynkach przy skarbowcow, krzyckiej i przyjazni. Lataja tez nad jagodnem, znam kogos kto tam mieszka i akurat to nigdy mu nie przeszkadzalo. Ostatecznie, mimo ze sa ciezcy nie znajdujemy niczego lepszego i zostajemy przy tej raclawickiej.
          • ron5 Re: I2 development i negocjowanie cen 21.06.11, 19:36
            To jest dobra lokalizacja na teraz,dosyć fajne rozkłady mieszkań,ceny jako takie-i z żalem ale jednak z niej rezygnuję i szukam dalej.Nasze lotnisko zwiększy swoją przepustowość 2 ,5 raza i wtedy samolotów będzie w ciągu dnia nie 20 jak teraz ale około 40,czyli 3 na godzinę w ciągu dnia.Czyli co 20 min jeden.
            Dodatkowo Racławicka będzie połączona z Al.Piastów-nie wiem kiedy ale będzie .Nie sądzę,że będzie to bardzo ruchliwa ulica typu |Hallera z ruchem ciężkim itp ale niestety z mieszkań "na uboczu" I2 stanie się lokalizacją przy ulicy i z lądującymi w pobliżu samolotami.Ale ja też przyznaję,że ponieważ mieszkam na wsi jestem wyczulony na wszelkiego rodzaju hałasotwórcze czynniki.Przyznam również,że o ile w wypadku Racławickiej hałas od samolotów jest znośny bo w linii po terenie pas nalotu jest oddalony o ok 1000m to naprawdę nie mogę zrozumieć ludzi kupujących za ciężką kasę mieszkań na Wietrznej,Rózy Wiatrów itp-dokładnie pod nalotem samolotów.Huk nisko lecącego samolotu co chwila nad głową-ponoć mozna się przyzwyczaić ale to jednak hard core.
    • rixonss Re: I2 development i negocjowanie cen 24.06.11, 12:43
      czytajcie dokladnie umowe, cene negocjowac albo niech cos dadza wiecej w cenie

--
      Biura Nieruchomości Rzeszów
      • Gość: marta Re: I2 development i negocjowanie cen IP: 88.160.68.* 27.06.11, 14:13
        czy sa jakies specjalne problemy z ich umowa, czy 'czytajcie umowe' bo zawsze trzeba czytac umowy???
        • Gość: Małgorzata Re: I2 development i negocjowanie cen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.11, 15:20
          umowy zawsze trzeba czytac, bez wzgledy na to czy kupuje sie mieszkanie, wycieczkę czy telefon...

nie zauważyłam żadnej arogancji w zachowaniu dewelopera, wrecz przeciwnie
          • grzesiek_s89 Re: I2 development i negocjowanie cen 25.10.14, 21:10
            jestem zainteresowany kupnem mieszkania w i2 Development, inwestycja Zodiak 2. Planowany termin zakończenia budowy to 3Q2015. Czy myślicie, że można spokojnie zaufać deweloperowi (czy nie ogłosi upadłości)? Czy ktoś ma jakieś doświadczenia na co należy zwrócić uwagę kupując mieszkanie u tego dewelopera?
            • krzysztof2565 Re: I2 development i negocjowanie cen 30.04.15, 11:07
              Witam wszystkie firmy podwykonawcze związane z budownictwem. Chciałbym przestrzec Państwa przed współpracą z i2 KPB. Developer ma problemy finansowe i dość, że negocjuje ceny za usługi poniżej opłacalnego pułapu, argumentując to tym, że mają bardzo dużo inwestycji i są w stanie zapewnić pracę na dłużej, to jeszcze mają potężne obsuwy w płatnościach faktur. Szczerze odradzam współpracy z tym developerem.
              • kacper440 Re: I2 development i negocjowanie cen 06.05.15, 15:58
                Jaka praca taka płaca. Współpracuję z KPB od dłuższego czasu i jakoś nigdy nie miałem z nimi problemów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka