Dodaj do ulubionych

Ekodom deweloper Trawowa 18

IP: *.wroclaw.mm.pl 17.01.12, 19:26
Witam, jakiś czas temu był tu wątek poświęcony tej firmie. Pamiętam że nie był zbyt pochlebny niestety nie pamiętam szczegółów. Zastanawiam się nad mieszkaniem z tej firmy, proszę o opinie.
J.
Obserwuj wątek
    • Gość: karol Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: 89.174.38.* 31.01.12, 12:57
      ja sie równiez zastanawiam, dom juz stoi, czy maja mieszkania odbior? i własnosc,. wraz z garazem i gruntem? i czy bedzie ustawiona wspolnota mieszkaniowa z jednego budynku?
      • Gość: Karolina Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.krt.net.pl 31.01.12, 16:00
        Budynek ma już pozwolenie na użytkowanie, mieszkania mają wydane zaświadczenia o samodzielności lokali. Z tego co wiem zarządca już jest na budynku a wspólnota jak najbardziej dla jednego budynku będzie ustawiona.
        • Gość: Ela Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.12, 12:52
          Karolina kupiłaś mieszkanie w tej inwestycji?
          • Gość: Karolina Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.krt.net.pl 27.04.12, 15:01
            Nie, ale wiem to z pierwszej ręki.
    • Gość: Łuk Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: 89.174.56.* 10.04.12, 09:12
      Witam
      Ja także jestem zainteresowany kupnem mieszkania w tej inwestycji. Czy może ktoś wie jak wygląda sytuacja z tym developerem?
      • Gość: Niezadowolony Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.159.19.162.static.crowley.pl 20.04.12, 23:42
        Nie kupujcie od tego dewelopera! Tutaj bylo swego czasu forum, ale z jakis powodow zostalo usuniete. Chyba prawda komus bardzo przeszkadzala. Nie rubcie tego bledu, tyle jest teraz nowych inwestycji we Wroclawiu!
        • Gość: Łuk Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: 89.174.56.* 23.04.12, 09:43
          Kupiłeś mieszkanie w tej inwestycji? Z czego wynika Twoje niezadowolenie?
        • Gość: gość Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.krt.net.pl 27.04.12, 14:59
          Masz jakieś podstawy aby tak pisać? Byles, widziałes? Kupiles?
          Bo pisanie - nie kupujcie bo kiedys cos tam to nic nie znaczy.
          Mowia: "co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr"
          • Gość: sdf Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: 89.174.56.* 28.04.12, 13:17
            To znaczy że wszystko ok z Tym developerem i inwestycją?
            • Gość: gosc Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.krt.net.pl 02.05.12, 13:18
              Według mnie tak. Budynek jest gotowy z pozwoleniem na użytkowanie.
    • Gość: Niezadowolony Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.159.19.162.static.crowley.pl 06.05.12, 23:02
      Tak kupilem i to byla najgorsza decyzja jaka podjalem. Budynek jest zbudowany ze slabej jakosci materialow, juz sie sypie, jedna wielka fuszerka. Deweloper nie ma zadnego doswiadczenia, nie slyszalem aby sie chwalil innymi inwestycjami! Potencjalni kupcy uwazajcie na tego dewelopera, bedziecie zalowac tak jak ja! Jest taki wybor mieszkan we Wroclawiu teraz.
      • Gość: Ela Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.12, 09:14
        a jaka firma była wykonawcą Twojego budynku?
      • Gość: gosc Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.krt.net.pl 09.05.12, 10:53
        Jednego nie rozumiem, dlaczego kupiłeś tam mieszkanie?
        • Gość: Ela Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.12, 15:20
          Chyba najgorsze wychodzi zawsze po zakupie:)
      • Gość: ZOCHA Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.12, 15:36
        Jak się coś sypie to należy złożyć reklamację. To, że inwestycja jest pierwszą tego dewelopera to nie znaczy, że jest źle zrobiona. Ja też mam tam mieszkanie i każdemu kto chce kupić polecam.
        • Gość: WŁODEK Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.12, 20:45
          A to dobre pewnie prezes wpis sam zrobił,bo też ma mieszkanie w tej pierwszej inwestycji na zagony. no tak dziwnie składać reklamację na swój cud architektury. a zresztą nie ma do kogo składać reklamacji ponieważ i tak na nie nikt nie odpowiada, firma zmieniła nazwę siedzibę wszystko frontem do klienta... zapraszamy na zagony 79-93 po opinie z pierwszej ręki. ciekawe dlaczego nie budowali pod tą samą nazwą jak są tak dumni ze swojej poprzedniej inwestycji ???
          • Gość: Ela Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.12, 08:36
            aż tak źle? nie ma tu znaczenia wykonawca robót?
          • Gość: sss Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: 89.174.56.* 10.05.12, 15:17
            A to chyba lepiej szukać gdzieś indziej, jest wybór we Wrocławiu.
      • Gość: Ewa Do Niezadowolony IP: *.krt.net.pl 11.05.12, 15:26
        Szanowny Panie,
        Jeżeli jest Pan niezadowolony proszę podać, które mieszkanie Pan kupił i z czego wynika Pana niezadowolenie. Najlepiej, jeżeli wystarczy Panu odwagi, proszę o ujawnienie się a nie uciekanie pod nic nie mówiący "nick". Posługuje się Pan kłamliwymi twierdzeniami a na pewno nie kupił Pan żadnego mieszkania w inwestycji przy ul. Trawowej. Spółka pozostaje w stałym kontakcie z wszystkimi swoimi Klientami, którzy nie zgłaszają niezadowolenia z jakości wykonanych prac budowlanych. Pana zachowanie nakazuje przyjąć, że albo jest Pan konkurencją, która ma problemy ze sprzedażą swoich mieszkań albo z innych, prywatnych pobudek próbuje Pan zaszkodzić naszej Spółce. Jeszcze raz podkreślam, że jeżeli ma Pan odwagę i Pana twierdzenia zgodne są z prawdą (tj. jeżeli faktycznie kupił Pan mieszkanie) sugeruję ujawnienie swoich danych, chyba że obawia się Pan, że na jaw wyjdzie kłamstwo a Spółka pozwie Pana do Sądu.
    • Gość: Michał Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.krt.net.pl 10.05.12, 16:09
      Witam. Ja kupiłem mieszaknie przy Trawowej 18B. Nie chcę wdawać się w dyskusje z ludźmi którzy piszą na forum, bo przeżyli jakieś niesamowite traumy w przeszłości. Piszę do tych których interesuje zakup mieszkania. Wszystkie formalności wraz z podpisaniem aktu załatwicie Państwo błyskawicznie bo wszystkie formalne kwestie odnośnie inwestycji są załatwione. Tyle wiem z doświadczenia. Co do jakości budynku, nie wypowiadam się bo nie jestem fachowcem, ale zainteresowanym polecam spacer po budynku z kimkolwiek kto się na tym zna i podjęcie na tej podstawie decyzji. Rampa, winda, parking podziemny, mały ogródek dla mieszkańców. Sama ulica Trawowa jest właśnie remontowana i mam nadzieję że po zakończeniu (wrzesień) okolica będzie jeszcze bardziej atrakcyjna.
      Pozdrawiam! Życzę udanego wyboru własnego M.
      • Gość: WŁODEK Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.12, 19:53
        o jaki ładny marketing i z pewnością pisał to kupujący....
        Na Trawowej może się i postarali bardziej z budowlanką, ale życzę powodzenia przy składaniu ewentualnych reklamacji, czy znowu prezes będzie udawał, że z tą spółką go nic nie łączy? A może przy okazji później coś jeszcze na dachu wybuduje. Na Zagony trwa postępowanie nadzoru budowlanego w sprawie samowoli budowlanej w lokalu należącym do właściciela spółki Uważajcie bo jeszcze się teraz do was przeprowadzi jak tam tak ładnie .... i coś sobie wybuduje na dachu...
      • betsy_a Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 10.05.12, 22:50
        Witam, ja również kupiłam mieszkanie przy Trawowej 18b. Potwierdzam to co napisał przedmówca. Nie było żadnych problemów z załatwieniem wszelkich formalności - umowy przedstępnej, dokumentów wymaganych przez bank i aktu notarialnego. Nie wypowiem się co do jakości, bo się na tym nie znam. Na razie jestem na etapie wykańczania i nie mam się do czego doczepić. Jeżeli ktoś ma wątpliwości co do jakości to zawsze można umówić się na oglądanie mieszkania i zabrać ze sobą fachowca, który to oceni. Wiadomo, że pod względem funkcjonalnym parę rzeczy by się zmieniło, ale tak jest chyba w przypadku większości inwestycji.

Pozrawiam
        • Gość: A&A Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.centertel.pl 13.05.12, 14:34
          My również kupiliśmy mieszkania przy Trawowej 18b. Jesteśmy bardzo zadowoleni i jako osoby związane z budownictwem uważamy, że materiały, które zostały użyte są naprawdę warte docenienia. Mamy tu na myśli okna z drewna egzotycznego, rolety w każdym oknie oraz kamienne parapety. Wiemy z doświadczenia, że nie jest to typowe wykończenie deweloperskie tym bardziej w takiej cenie. Drzwi wejściowe również są bardzo porządne. Jeśli chodzi o części wspólne to zachęcamy do zobaczenia spaceru wirtualnego- na prawdę są bardzo ładnie i fachowo wykonane.
          Z formalnościami tak jak już tu pisano nie było żadnych problemów.
          Droga jest już w trakcie realizacji wiec dojazd niedługo już nie będzie utrudniony.
          Zdecydowanie polecamy.
          • Gość: WŁODEK Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.12, 18:18
            Ciekawe od kiedy to tak kupującym zależy na chwaleniu tego co kupili ...??
            Okna z drewna egzotycznego hmmm na Zagony mamy identyczne, dobrze, że teraz wiemy, że to drewno egzotyczne hehehe
            Ciekawe kiedy to forum prezes ze swą świtą będzie kazał też usunąć bo źle piszą...
          • Gość: BE&BEEE Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.12, 21:51
            forum.investmap.pl/dolnoslaskie-mieszkania-domy-f67/budynek-wielorodzinny-trawowa-t5364.html
            • Gość: Ela Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.internetunion.pl 28.05.12, 09:40
              Czy mógłby się wypowiedzieć ktoś to kupił tam mieszkanie?
              • Gość: Bogdan Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.pl.endress.com 05.06.12, 16:27
                Budynek ok, ceny za mieszkanie przyjazne, ale cena za miejsce postojowe - zgroza - i do tego trzeba je obowiązkowo wykupić. Dziwna atmosfera w biurze, brak profesjonalizmu. Chciałem kupić mieszkanie dla syna, ale to wszystko trąci jakąś pułapką! Odradzam.
                • Gość: Ela Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.internetunion.pl 11.06.12, 09:56
                  No właśnie ale jaką? Generalnie mieszkanie wybudowane oddane do użytkowania, ludzie mieszkają.
                  • Gość: Dont_Like_Mad_Dog Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.159.19.162.static.cdpnetia.pl 13.06.12, 01:49
                    Kunegunda, Ingeborga, Ela (jak chcial tak zwal, jeden pies) jacy ludzie??? to sa zapewne wlaściciele lub ich przyjaciele!
                    • Gość: Ela Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.internetunion.pl 13.06.12, 13:02
                      Byłoby rewelacyjnie, gdyby coś wynikało z Twojego komentarza.
                      • Gość: Bogdan Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.pl.endress.com 14.06.12, 09:41
                        Wciąż zmieniająca się kadra w biurze sprzedaży mówi sama za siebie - cos jest nie tak skoro w ciągu 2 miesięcy, co rusz kto inny zajmuje się sprzedażą mieszkań.
                        • Gość: Ela Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.internetunion.pl 14.06.12, 14:42
                          Jak narazie widzę tu same domysły czy ktoś miał z deweloperem osobisty kontakt? Czy ktoś kupił mieszkanie w tej inwestycji? Interesują mnie konkretne informacje.
                          • Gość: Bogdan Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.pl.endress.com 05.07.12, 13:34
                            Ja miałem kontakt z Deweloperem. Obsługa na niskim poziomie, za każdym razem inne osoby w biurze, teraz już chyba jest stały zespół. Ostatni tam przejeżdżałem - jest remont drogi obok budynku i postawili jakąś tablicę - chyba na reklamę - nie wygląda to dobrze.
                            Co to znaczy konkretne informacje - co chce Pani wiedzieć ?
                            • Gość: Veider Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.12, 15:23
                              Ja mogę coś powiedzieć na ten temat - proszę pytać.
                              • Gość: Gosia Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.internetunion.pl 30.07.12, 07:21
                                Veider jesteś mieszkańcem?
                                • Gość: Veider Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.pl.endress.com 31.07.12, 08:56
                                  Witam. Tak. W czym mogę Ci pomóc ?
                                  • Gość: Gosia Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.internetunion.pl 31.07.12, 09:02
                                    Będziemy sąsiadami:)
                                    • Gość: Veider Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.pl.endress.com 31.07.12, 15:18
                                      Spoko. Jakby ktoś miał jakies pytania - prosze pisać!
                                      • Gość: Lord Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.159.19.162.static.cdpnetia.pl 31.07.12, 19:52
                                        Ja też kupiłem w ARKOP na Krzemienieckiej! :). Mnie też możecie pytać i również cieszę się że bedziemy sąsiadami! :). I też nie miałem odwagi kupować w Ekobudzie czy ...domie.
                                        • Gość: Gosia Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.wroclaw.vectranet.pl 31.07.12, 20:21
                                          Widzę że coraz więcej Sąsiadów się zgłasza :) w jaki sposób kontaktują się ze sobą mieszkańcy jest może jakiś wspólny adres email lub dedykowane forum ?
                                          • Gość: Kris Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.pl.endress.com 03.08.12, 15:10
                                            ..brzmi jak pytanie Pani pracującej w Ekodomie..uwaga podstęp..
                                            • Gość: Gosia Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.internetunion.pl 03.08.12, 15:59
                                              ..:) Nie nie ale rozumiem wątpliwości. W takim razie pytanie pozostawię do osobistego zadania przy okazji spotkania :)
                                          • Gość: Kunegunda Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.159.19.162.static.cdpnetia.pl 11.08.12, 09:11
                                            No, jak wyprowadzisz się z Zagony to na Trawowej będziesz miała już aż trzech sąsiadów :).
                                            • Gość: Gosia Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.wroclaw.vectranet.pl 11.08.12, 10:00
                                              • Gość: Gosia Re: Ekodom deweloper Trawowa 18 IP: *.wroclaw.vectranet.pl 11.08.12, 10:02
                                                z Zagony to ja nie jetem i nie za bardzo rozumiem Twoją wypowiedz.:/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka