Gość: marmar IP: *.120.120.6.telemedia.pl 27.08.12, 13:20 Koło Nowego Kiełczowa dewelopera JG Invest powstaje nowy blok, investcube.pl, ktoś zna? będę wdzięczny za wszelkie opinie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ivan77 Re: Kiełczów, Investcube IP: *.internetia.net.pl 10.09.12, 21:28 całkiem, całkiem... coś nowego - świeżego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janbudowniczy [...] IP: *.217.146.194.generacja.pl 11.09.12, 08:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Kiełczów, Investcube IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.12, 00:52 co masz na myśli? wizualizacje ciekawe,ale trochę ciasno tam będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śliwka w kompot Re: Kiełczów, Investcube IP: 80.50.143.* 12.09.12, 08:35 Ciekawe wizualizacje to świetny punkt wyjścia do inwestycji na wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janbudowniczy [...] IP: *.217.146.194.generacja.pl 12.09.12, 09:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Kiełczów, Investcube IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.12, 10:32 nic ci nie wciskam człowieku. trafiłem na to forum w poszukiwaniu informacji od ludzi,którzy na temat budownictwa i inwestycji mają w tym mieście wiedzę większą niż moja.zamiast wytłumaczyć o co ci chodzi to rzucasz ogólnikiem,a na pytanie o szczegóły strzelasz focha i pewnie zaraz powiesz,że jestem od dewelopera. co jeden na tym forum to normalnie jakaś prima donna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onix Re: Kiełczów, Investcube IP: *.wro-com.net 13.09.12, 13:57 a mi sie podoba .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Kiełczów, Investcube IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.12, 13:09 no mi też się podoba.byłem dzisiaj na budowie i udało mi się porozmawiać z deweloperem.ciekawy projekt i chyba się zdecyduję.nie namawiam tutaj nikogo!jedźcie i oglądajcie.przewidywany termin zakończenia to sierpień 2013 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt porażka IP: *.play-internet.pl 18.09.12, 20:08 ten klocek tak, jest piekny??? kiedy widziałeś sie z "deweloperem"??? jaja sobie naganiaczu robisz.... termin sierpien, brawo bystrzaku, bedziesz stał pod bramą i ryczał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: porażka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.12, 21:58 chyba ty, cieniasie. to forum to żenada.pełno troli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trih Re: Kiełczów, Investcube IP: *.play-internet.pl 27.09.12, 20:55 jak dla mnie bomba, pozytyw: 15 km do Rynku, dużo m2, niska cena, ciekawa, prosta forma; negatyw: dużo się tam buduje i pewnie z rok / dwa będzie tam plac budowy, choć mogę się mylić, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modeon Re: Kiełczów, Investcube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.12, 13:58 czy ktos wie kiedy skoncza budowe wroclawskiej i ile tam jezdzi autmobusow, tzn jak czesto? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wies Re: Kiełczów, Investcube IP: *.181.9.136.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.10.12, 14:03 Nic tam nie jeździ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtz Re: Kiełczów, Investcube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.12, 17:17 nie kłam,bo jeździ. tyle się tam buduje,że będzie jeszcze więcej jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marmar Re: Kiełczów, Investcube IP: *.120.120.22.telemedia.pl 07.10.12, 18:17 Wrocławska miała być ukończona do... października :). Pewnie w grudniu będzie można nią pomykać już bez problemów. Jest jeszcze poważna przebudowa psiego pola, podobno mają skończyć za rok (czyli 1,5 roku) wtedy dojazd powinien być naprawdę dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kiełczów, Investcube IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.11.12, 01:58 generalnie teraz w tej okolicy bardzo dużo się nowego buduje, moja znajoma kupiła w Triadzie mieszkanie www.triadadom.pl/ narzeka na korki, ale za chwilę skończą drogi i będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinodo Re: Kiełczów, Investcube IP: 217.153.189.* 05.01.13, 13:48 Byłem widziałem ich inwestycje, projekt fajny , wszystko w sumie gra, płatnosc 10/90... tyle dobrego... negatywy- cisnota, działka zabudowana do granic możliwości, z każdej strony wyrasta kolejny budynek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Kiełczów, Investcube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.13, 16:59 z tymi budynkami dookoła to fakt.blokowisko się robi,a co do zabudowanej działki to bierzesz mieszkanie na piętrze i po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masin Re: Kiełczów, Investcube IP: 194.251.119.* 14.01.13, 09:26 Witam. Niby ciasno ale i tak dużo luźniej niż np na osiedlu Gorlicka/Litewska na Psim Polu. Jednak pomimo bliskiej zabudowy liczba sąsiadów znacznie mniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Kiełczów, Investcube IP: *.internetunion.pl 14.01.13, 14:27 dokładnie.i pewnie dlatego większość mieszkań z tej inwestycji już kupiona/zarezerwowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin.dtr Re: Kiełczów, Investcube IP: 156.17.67.* 21.01.13, 11:31 Pojawiały się głosy sceptyczne co do dewelopera lub samej budowy ale nie zostały rozwinięte. Oznacza to narzekanie na wszystko czy jednak te osoby mają coś więcej do powiedzenia o tej budowie? A czy ktoś kto miał już kontakt z deweloperem może coś więcej powiedzieć o budynku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masin Re: Kiełczów, Investcube IP: 194.251.119.* 21.01.13, 11:56 Witam. NIe wiem skąd te głosy, pewnie jak napisał poprzednik- ogólne niezadowolenie z życia. Jestem jednym z nabywców i na chwilę obecna nie mogę powiedzieć złego słowa o deweloperze. Wszystko da się dogadać i ustalić. Oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Kiełczów, Investcube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.13, 14:01 w takim razie witam sąsiada :) co do dewelopera to także nie mam póki co zastrzeżeń i oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin.dtr Re: Kiełczów, Investcube IP: *.internetia.net.pl 21.01.13, 16:04 @masin; @karol Jakie mieszkania kupiliście/zarezerwowaliście? Co możecie powiedzieć o kontakcie z deweloperem czy też kontakt był z panią Ewą - pośrednikiem nieruchomości? Wiecie coś na temat materiałów używanych na budowie i jakie mogą być koszty utrzymania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: partacze [...] IP: *.217.146.194.generacja.pl 21.01.13, 16:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realnie patrząc [...] IP: *.217.146.194.generacja.pl 21.01.13, 16:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin.dtr Re: Kiełczów, Investcube IP: *.internetia.net.pl 21.01.13, 17:02 Piszecie że słabe tempo i niska jakość budowy. Z tego co wiem to tempo nie świadczy o jakości budynku choć fajnie jest budować szybko i dobrze i takie mieszkania/domy kupować. Możecie się odnieść do tematu rzeczowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masin Re: Kiełczów, Investcube IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.13, 17:09 Nie wiem na jakiej podstawie ocenione zostało tempo. Kupując mieszkanie dostalem harmonogram i porównując do obecnego stanu są około 2 miesiące przed czasem. Wady- jak masz konkretne zarzuty to je przedstaw, jak bede na budowie to bede wiedzial na co zwrocic uwage. Odnosnie materialow to lepiej niz znajdujacy sie obok Nowy kielczow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masin Re: Kiełczów, Investcube IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.13, 17:14 A może to Ty jesteś przedstawicielem konkurencji i chcesz oczernić innych aby swoje sprzedać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin.dtr Re: Kiełczów, Investcube IP: *.internetia.net.pl 21.01.13, 20:39 Hej! Wziąłem udział w rozmowie na forum aby dowiedzieć się czegoś więcej a nie czytać opisy nie wnoszące nic do dyskusji. To jak macie jakieś informacje na temat tej inwestycji, co idzie dobrze/źle, jakie materiały są używane albo jakieś informacje o deweloperze? @masin możesz podać kontakt na Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Kiełczów, Investcube IP: *.internetunion.pl 21.01.13, 20:51 miałem kontakt zarówno z panią Ewą jak i z panem Andrzejem - oboje konkretnie i na temat. nie wiem o co chodzi z tym tempem.potwierdzam,że wg harmonogramu są przed czasem. na Bawarskiej w Kiełczowie stoi już jeden budynek przez nich wybudowany,więc można sobie zobaczyć jak jest z jakością.na razie nic złego nie mogę powiedzieć na temat dewelopera. niech nawet buduje "panem Tadziem" - oby dobrze.przynajmniej budują za własne środki,bo płatność w systemie 10/90,a poza tym rachunek powierniczy zamknięty. konkurencja widać szkaluje,ale nic sensownego do tematu nie wnosi. co do sprzedaży mieszkań to stan na stronie nie jest aktualny i zostało im bodajże 1-2 wolne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiubudowlaniec coś sie buduje ale nie wiedza co... IP: *.146.116.15.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.01.13, 22:10 Matko moja, co wy dziady z investcostam możecie wiedzieć o innych inwestycjach?? Piszesz, ze są dwa miesiące przed czasem??? Jesteś skończonym idiotą i naciagaczem i jak ktoś napisal wyżej, nie stać cię buraku na reklamę. Nagle "klient dupa obserwator" wie z czego buduje konkurencja i jak, sami znawcy. Idź chłopie do szkoły, zaciagnij wiedzy jak budować i przede wszystkim sprzedawać a nie w cyganski sposób robisz zamęt o czapkę gruszek. Masz dwa mieszkania na krzyż do sprzedaży i ponizasz i oczerniasz nawet swoją konkurencje, to oznaka jaki mały jesteś i nie masz siły przebicia bo cię to przerasta. Era takich jak ty kończy sie a nie zaczyna, wbij to sobie do łba swojego. A ty jeden z drugim jak tam kupiłes to ciesz sie ze miałeś super promocje cenowa i z najlepszych materiałów na świecie będziesz miał za ta cenę piękne i komforowe oraz na czas zbudowane mieszkanie i nie oczerniaj innych inwetycji bo ci siano w tym momencie z butów wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masin Re: Kiełczów, Investcube IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.13, 22:08 marcin.dtr , pisz na by 4174610 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesor74 Re: Kiełczów, Investcube IP: *.146.116.15.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.01.13, 22:35 DokLadnie Rysiu, był taki jeden już w piecowicach co wszystkich oczernial i wypisywal jakie to nie złoto ludzie u niego kupują, a jak ktoś przestrzegał to zabić chcieli na forum. Teraz komornik i ludzie mieszkający w niedokonczonych norach bez umów końcowych i co najgorsze brak perspektyw w zakończeniu sprawy happy endem. Miały być następne etapy i co?? Nie ma panów... Finansowanie pochodzi tylko i wyłącznie od klientów i jak coś taki "biznesmen" złe wyliczy, to wszystko leży. Żal mi tych, co jak kupią czy ńie walczą ze wszystkimi, a w takim przypadku zero rozsądku, brak racjonalnego rozumowania. Jaki kapitał ma taka firma, jakie gwarancje ja sie pytam, nie wspomnę o finansowaniu. To nie rower na raty tylko dorobek życia i jak taki mądry jesteś jeden z drugim, to gdzie twoje logiczne myślenie?? Oby ta super okazja nie stała sie solą w twoim oku i życzę dobrego zakończenia, ale nie potrafię zrozumieć, czemu opluwasz innych, kiedy maja inna opinie, czy budują konkurencyjny produkt. Naucz sie żyć w społeczeństwie, bo jak nie potrafisz pogodzić sie z innym zdaniem to proponuje namiot w lesie a nie mieszkanie miedzy ludźmi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Kiełczów, Investcube IP: *.internetunion.pl 21.01.13, 22:55 rysiu,profesor, nikt tu nikogo nie namawia,ani nie oczernia. póki co wasze głosy wnoszą do tematu: NIC. skoro tak się znacie to proszę - może jakieś argumenty dlaczego ta inwestycja to lipa? co do ochrony klienta to jest ustawa deweloperska i to że ktoś tam coś tam w piecowicach obiecywał mnie nie obchodzi.no ale tacy fachowcy jak wy pewnie wiedzą,że przepisy się zmieniają,nie? jak nie macie żadnych rzeczowych argumentów,że inwestycja jest do dupy to nie zaśmiecajcie tematu,albo sami się przyznajcie kto was nasłał.nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Kiełczów, Investcube IP: *.internetunion.pl 21.01.13, 23:00 zapomniałem dodać,że budują z własnych środków. pieniądze od klientów trafiają na ZAMKNIĘTY RACHUNEK POWIERNICZY - każdy klient ma taki rachunek założony dla siebie.pewnie profesor i rysiu jako znawcy wiedzą doskonale co to oznacza,ale dla mniej kumatych wyjaśnię,że deweloper ujrzy pieniądze klienta dopiero po podpisaniu aktu notarialnego przenoszącego własność nieruchomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega profesora Dziady2 IP: *.146.116.15.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.01.13, 23:27 Zabolało typa he hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Dziady2 IP: *.internetunion.pl 21.01.13, 23:40 masz roztrojenie jaźni,że piszesz z tego samego adresu pod różnymi nickami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciecrydzyk Re: Dziady2 IP: *.146.116.15.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.01.13, 08:58 Synu nie podniecaj sie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karlos78 [...] IP: *.217.146.194.generacja.pl 22.01.13, 15:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marmar Re: Dziady2 IP: *.120.120.22.telemedia.pl 28.01.13, 18:02 Witam nowych sąsiadów! Zamiast bełkotać pierdoły, zadzwońcie sobie do dewelopera i będziecie mieli informacje z pierwszej ręki. Na stronie widzę, że zostało tylko jedno mieszkanie. Psy szczekają a karawana jedzie dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wybredny_klient Re: IP: *.internetia.net.pl 28.01.13, 18:26 pytanie bardziej brzmi, kto w jakim budynku chce mieszkać: czy w takim wybudowanym z białego pustaka (wybudowanym, ocieplonym i otynkowanym zimą gdzie wilgoć będzie wychodzi jeszcze przez 3 lata od zamieszkania) czy w takim budynku z pustaka ceramicznego, który powstanie 3 miesiące później, ale nie będzie problemów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajpanspokój [...] IP: *.217.146.194.generacja.pl 29.01.13, 11:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca [...] IP: *.217.146.194.generacja.pl 29.01.13, 12:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: dziady cz.2 IP: *.internetunion.pl 29.01.13, 16:03 a może już nikomu się nie chce dyskutować z takim idiotą jak ty i twoje pozostałe jaźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marmar Re: dziady cz.2 IP: *.120.120.22.telemedia.pl 29.01.13, 21:44 Proponuję zignorować wszelki bełkot faceta piszącego z wielu nicków ale z tego samego IP "217.146.194.generacja.pl". Kogoś bardzo ta inwestycja boli:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztywny Re: dziady cz.2 IP: 20.133.40.* 21.08.13, 09:08 no i jak tam z tą investYcją? Jakieś przemyślenia po odbiorze? Wady, zalety? Panowie, Panie, piszcie dla kolejnych poszukiwaczy nowej jakości życia.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: dziady cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.13, 22:52 hehe,nowa jakość życia to chyba za płotem - na nowym kiełczowie. wyrąbali paskudne osiedle wśród domków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marmar Re: dziady cz.2 IP: *.120.126.105.telemedia.pl 10.09.13, 16:46 Odbiory mieszkań są w okolicach listopada, podejdź, i pogadaj z mieszkańcami a nie szukasz na stronie informacji od troli. Jako przyszły mieszkaniec bloku wolę otoczenie domków. A co myślą właściciele domków to mnie mało obchodzi :). Co do nowej jakości życia to wolę 90m w otoczeniu domków i ludzi na poziomie niż mieszkać w centrum (np LCC, ul. Brzeska) gdzie w tej samej cenie mam 50m i 'starą jakość' w postaci meneli i pijaczków co będą mi zaczepiać dzieci idące do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: dziady cz.2 IP: *.man.tk-internet.pl 22.10.13, 16:20 Co do nowej jakości życia, to po przeprowadzeniu się za miasto odżyliśmy z meżem i rzeczywiscie można tutaj mówić o nowej jakości. Mieszkamy w Kiełczowie od prawie roku, tutaj jest zupelnie inaczej, sąsiedzi super, kulturalnie, miło, przyjaźnie, a blisko do miasta, to byl nasz najlepszy wybór. Mamy szeregówkę 107 m2 od Vienna Development, gdybyście mieli jakies pytania, możemy poradzić, my jesteśmy mega zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Re: dziady cz.2 IP: *.internetunion.pl 22.10.13, 21:03 chyba pomyliłaś wątki.tu nie mowa o vienna tylko investcube. taaa,w kiełczowie może być fajnie, a może też być mniej fajnie.zależy gdzie się mieszka. tam gdzie stoi budynek investcube zrobił się mały "trójkąt kiełczowski"- kto był ten wie o co chodzi. wszystko dzięki "super" pomysłowi matołów z domkonceptu.okno w okno jak na jakichś krzykach co najmniej.miazga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtf? Re: dziady cz.2 IP: *.play-internet.pl 22.10.13, 22:03 Jaki trójkąt człowieku? Mam mieszkanie w domkoncepcie i jestem mega zadowolony, że będę mieć sąsiadów a nie jakieś pola, niezadowoleni to mogą być mieszkańcy domków bo buduje się koło nich małe osiedle! Lokalizacja w/g mnie jest fajna, 200m do fresh marketu, blisko wylot na wrocław kiełczowską albo wilczycką, łatwy wylot na piecowice gdzie będzie łącznik WOW - czyli 25 min do lotniska. Lepsze to niż np zabetonowana Wysoka z obwodnicą za płotem :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtf? Re: dziady cz.2 IP: *.play-internet.pl 22.10.13, 22:04 A tak w ogóle to co się dzieje z domkoncept!!! Nadal nie ma aktów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulu Re: IP: 46.77.124.* 16.10.13, 22:55 Pustak ceramiczny...ten developer to tragedia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: IP: *.120.127.219.telemedia.pl 19.12.13, 09:19 nie polecam. brak dotrzymywania terminów, ekipy budowlane z łapanki, fuszerka itd. miało być pięknie - tylko 2 budynki w sąsiedztwie. obiecanki, że przez najbliższe 2-3 lata nic mi nie zasłoni widoku z okien-w chwili obecnej jesteśmy obstawieni z 3 stron i stawiany jest kolejny budynek, który zasłoni mieszkańcom ostatni i tak skromny widok...porażka. jeżeli ktoś już "umoczył" podpisując umowę rezerwacyjną to radze każde ustalenia z deweloperem mieć na piśmie z konkretnymi terminami oraz ICH ZABEZPIECZENIAM np. w postaci dodatkowych rabatów itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marmar Re: IP: *.120.126.105.telemedia.pl 19.12.13, 10:31 Witam sąsiada. A może konkrety? Kiedy był planowany odbiór a kiedy się wprowadziliście? Dwa miesiące poślizgu tylko w podpisaniu aktów to faktycznie w deweloperce 'tragedia', za płotem sąsiedzi mają poślizg 8 miesięcy i aktów jeszcze nie zobaczyli. Zapomniałeś dodać sąsiedzie, że pół roku temu mieliśmy już odbiory mieszkań i mogliśmy je wykańczać. Tak z ciekawości to z którego jesteś mieszkania? Mam pewne podejrzenia kto tak podsrywa na nasz blok. Niestety sąsiadów się nie wybiera. Co do widoku to faktycznie porażka ale równie dobrze nowi sąsiedzi mogli by powiedzieć, że zasłaniamy im widok. Co do nowego budynku to nie ma on co zasłaniać bo od tej ściany nie ma żadnych okien :). Nie rozumiem Twoich żali, ja kupowałem świadomie, wszystkie informacje miałem w prospekcie od dewelopera co jest dookoła, wystarczyła mi prosta umiejętność rozumienia czytanego tekstu. Mogłem wybierać między moimi 90m, 2-poziomowym mieszkaniem, ogródkiem, garażem z drugim miejscem parkingowym a 65m + jedno miejsce parkingowe u dewelopera za płotem w praktycznie tej samej cenie... Ze względu na dobre stosunki sąsiedzkie pozostanę anonimowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: IP: *.120.127.117.telemedia.pl 19.12.13, 20:44 nie mogliby powiedzieć,że im zasłaniamy widok,bo byliśmy tu pierwsi! ;) swoją drogą szkoda,że taki prosty i fajny budynek ginie pośród tej kolonii dookoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.01.14, 21:52 Panie marmar pseudosąsiedzie: Po pierwsze: nie obchodzi mnie 8 miesięczny poślizg w sąsiednich inwestycjach-liczy sie tylko MOJE!!! Nie dotrzymane terminy-pierwszy fail Po drugie: mieszkania do wykonczenia zostały oddane dopiero w sierpniu-miało byc duzo wczesniej-drugi fail Po trzecie: widok-w momencie podpisywania umow rezerwacyjnych wiedzielismy o 1 budunku, który miał powstac obok, teraz sa 4-przez najblizsze 2-3 lata miala byc piekna panorama z okna .... trzeci fail Po czwarte: Czytania ze zrozumieniem to chyba ty nie opanowaleś-pomimo zapisów w akcie notarialnym, umowy przeniesienia własnosci a nawet żenującego zobowiązania terminy i tak nie zostały dotrzymane, wiec jak jestes zadowolony z takiego biegu wydarzeń to jesteś głupi- czwarty fail A moze ty nie jestestes mieszkancem. moze jestes internetowym ABstrakcyjnym trolem lub ...nie nie to chyba niemozliwe...wszyscy wiedza o kogo chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masin Re: IP: *.120.123.188.telemedia.pl 10.01.14, 22:00 Z perspektywy czasu to co pisali na początku wątku tzw "trole" teraz nabiera całkiem nowego znaczenia i nie jest to już czcze gadanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: IP: *.120.127.117.telemedia.pl 11.01.14, 22:08 a z mojej perspektywy to wrażenie ogólnie najbardziej psują "potworki" domkonceptu dookoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: IP: 5.172.252.* 15.02.14, 07:36 Taaa...janku i marmarze, gwarantuje, ze mojej strony potencjalnu klienci, którzy przyjezdzaja ogladac drugi budynek przy poludniowej uslysza duzo zlych rzeczy. Po prostu nie znosze jak ktos komu wydaje się, ze jest cwaniaczkiem stara sie zrobic mnie w balona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masin Re: IP: *.120.123.188.telemedia.pl 15.02.14, 09:55 Popieram mieszkanca Nas niestety nie mial kto ostrzec przed tym developerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: IP: *.play-internet.pl 15.02.14, 15:21 Napisał 'mieszkaniec' z IP 5.172.252.* (sieć polkomtel) ze swojego telefonu a odpowiedział mu 'masin' ale już z domowego komputera. Na szczęście mnogie osobowości da się leczyć :). Ale to nie ja 'marmar' tylko 'mieszkaniec', bo przecież piszę z innego IP :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.02.14, 18:48 zjadł śniadanie,pomyślał i odpowiedział :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cala prawda... Re: IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.02.14, 19:32 Dostepna u mieszkancow. Zapraszamy, wszystko powiemy. Nie mamy nic do ukrycia (wyjatek stanowia mieszkancy 1 lokalu...)nie powiemy nic zlego ponad to co bylo i jest faktycznie. A trochę sie uzbiera... swoje wiemy i powiemy- w zasadzie mowimy:) p.s. marmar, skoro nie jestes mieszkancem to po kiego grzyba sie wtracasz? Piszesz na czyjes zlecenie czy co? Nie kompromituj sie. Nr ip ustali dziecko z podstawówki... Odpowiedz Link Zgłoś
niezadowolonymieszkaniec Re: 21.11.14, 18:48 JEŻELI NIE PODPISALIŚCIE JESZCZE NICZEGO TO ZASIĘGNIJCIE OPINII U MIESZKAŃCÓW BUDYNKU POŁUDNIOWA 35. WSZYSTKIEGO SIĘ DOWIECIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: IP: *.internetia.net.pl 13.03.14, 18:39 Marmar a raczej AB, coś cicho ostatnio, co? Nie naganiasz sobie kolejnych klientów czy może jesteś zajęty miganiem się od zobowiązań i napraw gwarancyjnych? Na stronie Investcube chwalisz się że stawiasz na dobry kontakt z klientem (zazwyczaj tylko do podpisania umowy), rzetelność (chyba nie chodzi tu o Twoje wymyślane na poczekaniu niestworzone wyjaśnienia?) i satysfakcję klientów (hahaha). Niestety ale Twoi dotychczasowi klienci mają inne zdanie o Tobie jak i o Twojej firemce wraz z podwykonawcami z łapanki. Ludzie ze sobą rozmawiają i czemu mieli by mówić nieprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
niezadowolonymieszkaniec Re: 21.11.14, 18:29 DO WSZYSTKICH NOWYCH KLIENTÓW FIRMY INVESTCUBE: 1.OKREŚLAJCIE WSZYSTKIE TERMINY NA PIŚMIE Z OKREŚLONYMI SANKCJAMI FINANSOWYMI 2. PRZED ODBIOREM MIESZKAŃ WYNAJMIJCIE FACHOWCA, KTÓRY ZROBI TO ZA WAS W PEŁNI PROFESJONALNIE (LEPIEJ ZAPŁACIĆ 200-300 ZŁ NIŻ MIEĆ PÓŹNIEJ PRETENSJE DO SIEBIE) 3. NIE DAJCIE SIĘ WROBIĆ W ŻADNE OŚWIADCZENIA PISANE NA KOLANIE U NOTARIUSZA, ŻE COŚ ZOSTANIE WYKONANE PÓŹNIEJ BO PREZES MA PROBLEM Z ORGANIZACJĄ 4. ŻĄDAJCIE WSZYSTKICH DOKUMENTÓW DO AKTU NOTARIALNEGO: PLANÓW BUDYNKU ORAZ SCHEMATÓW INSTALACJI ELEKTRYCZNEJ, GAZOWEJ-GRZEWCZEJ I WODNEJ 5. SPODZIEWAJCIE SIĘ TEGO, ŻE ŻADNA REKLAMACJA NIE BĘDZIE ROZPATRZONA - PREZES ZAWSZE MOŻE CI POWIEDZIEĆ, ŻE NIE ZROBI NIC DOPÓKI TWÓJ SĄSIAD NIE ODPUŚCI CZYLI NIE ZREZYGNUJE Z ROSZCZEŃ 6. WSZYSTKO MIEJCIE POTWIERDZONE NA PIŚMIE!!!!!!!! 7. RADZE POSZUKAĆ CZEGOŚ INNEGO - CENA TO NIE WSZYSTKO, ZWŁASZCZA W PRZYPADKU ZAKUPU MIESZKANIA Odpowiedz Link Zgłoś