Dodaj do ulubionych

Vienna Development-Wysoka

24.01.15, 19:04
Zastanawiamy się nad kupnem szeregówki(a właściwie jej połowy) w Wysokiej- Vienna Development buduje tam wydawałoby się całkiem fajne mieszkania. www.viennadevelopment.pl/oferta/nowe-mieszkania-krzyki-partynice-wysoka/projekty
Czy ktoś coś moze mi dorodzić? Czy deweloper jest ok? Może ktoś coś od niego kupił i mógłby się podzielić informacjami.
Z góry bardzo dziękuję.
Obserwuj wątek
    • el_viajero Re: Vienna Development-Wysoka 15.04.15, 23:51
      Popieram Poprzednika w całej rozciągłości...
      • jakowniebietakinaziemi00 Re: Vienna Development-Wysoka 17.12.15, 22:34
        W sumie to nie mogę narzekać, w porównaniu z tym co przeżywają znajomi u innych deweloperów. Lokal dostałam w terminie i o dziwo nawet własność była nawet znacznie przed terminem. Naliczyli mi co prawda odsetki za opóźnienie w zapłacie ale to symboliczne kwoty. Problem tylko w tym, że było drogo, zastanawiam się, czy nie przepłaciłam. Sąsiedzi jednak jacyś są, więc chyba nie sfrajerowałam się zbytnio :) Najbardziej cieszę się z tego, że dzielnica fajna, same nowe domy wokół i żadnych kominów.
        Żeby tylko w końcu zbudowali obwodnicę wschodnią, to będzie full komfort :)
        Pozdrawiam szukających własnego M.
        • rko10 Re: Vienna Development-Wysoka 04.02.16, 18:45
          Dzień dobry - jak budynek po roku użytkowania ? ( zastanawiam się nad kupnem szeregówki od VD)
    • niesmialyfacet Re: Vienna Development-Wysoka 30.12.15, 19:16
      A jaka jest cena tych ok 74m2 w tej inwestycji a jaka tych większych mieszkań?
    • maxima_meble Re: Vienna Development-Wysoka 05.01.16, 18:33
      Witam,
      czy poświęcenie kilku godzin w sobotnie popołudnie i udanie się na osiedle wspomnianej inwestycji nie było by lepsze od forum na którym nie zawsze otrzymacie prawdziwe informacje??
      Zachęcam do odwiedzenia osiedla/budowy i ewentualnego kontaktu z mieszkańcami którzy już zakupili swoje wymarzone mieszkanie/dom, to oni udzielą państwu najlepszych informacji na temat umów / współpracy z deweloperem i innych interesujących was rzeczy.
      A jak już będziecie państwo szczęśliwymi właścicielami nowego mieszkania to zachęcam do kontaktu 512149444
      Maxima meble firma która zajmuje się produkcją i montażem mebli na zamówienie:
      - kuchnie
      - szafy/ garderoby
      - meble łazienkowe
      i wiele innych.
      Solidnie i z gwarancją jakości.

- POMIAR
      - PROJEKT Z WIZUALIZACJĄ KOMPUTEROWĄ
      - WYCENA

Bezpłatnie !!!!!!!!!!

Duże RABATY
      www.maxima-meble.pl
      biuro@maxima-meble.pl
      512149444
    • rko10 Re: Vienna Development-Wysoka 31.01.16, 11:49
      Dzień dobry dokonaliście Państwo zakupu ?
      Przed nami finalna decyzja o zakupie w Wysokiej - Viena Clasic.
      Bardzo proszę o informację jak z żetelnością dewelopera / materiały wykończenie .

• as.z Re: Vienna Development-Wysoka 02.02.16, 23:04
      A jak blisko od tego poleci WOW?
      • rko10 Re: Vienna Development-Wysoka 03.02.16, 18:06
        1 km
        • el_viajero Re: Vienna Development-Wysoka 03.02.16, 22:32
          Kupiliście?
          • rko10 Re: Vienna Development-Wysoka 04.02.16, 16:03
            Jeszcze nie to już formalność
            • rko10 Re: Vienna Development-Wysoka 26.11.16, 21:39
              Kupiłem - odebrałem klucze aktualnie wykańczam lokal, przyszłych sąsiadów zapraszam do kontaktu
              rko10@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka