Dodaj do ulubionych

Osiedle Zodiak 2 - i2 Development

22.12.15, 15:59
Przestrzegam wszystkich przed tą inwestycją, jak i pozostałymi tego Dewelopera, bo myślę że podejście do wszystkich klientów jest podobne.
Deweloper wydał mieszkania bez pozwolenia na użytkowanie, nie wywiązując się z terminów wskazanych w umowie deweloperskiej, Deweloper nie ustosunkowuje się do pisemnych zapytań o wyjaśnienie z jakiego powodu wynika opóźnienie w uzyskaniu pozwolenia, ustnie pracownicy co rusz wskazują inne, coraz późniejsze terminy.
Wykonanie lokalu - pozostawia wiele do życzenia, natomiast części wspólne to jakiś koszmar! Ohydztwo i paskudztwo wizualne, głównie poprzez fatalne wykonanie. Do dzisiaj nie zrobione są schody na zewnątrz, na "patio" stoi woda. Deweloper w ogóle nie współpracuje z klientem, z regulaminu wynika, iż jest możliwość usunięcia ścianek działowych, natomiast Deweloper nie wyraża na to zgody, bez podania przyczyny, nie mówiąc nawet, iż nie raczył odpowiedzieć na moje pismo.
Jedna wielka porażka.
Obserwuj wątek
    • activeagrestowa Re: Osiedle Zodiak 2 - i2 Development 02.01.16, 23:42
      Porazka to tam: wg mnie za gesta zabudowa, malo miejsc parkingowych (tylko wiaty?) szeregi maja metraz ale dzieki 3 pietrom (ciagle latanie dol/gora), te poddasze (antresola) to raptem czesto tylko 18m. No i najwazniejsze CENA (na szybko minimum 120 do 200k drozej to juz ciezkie pieniadze).
      W porownaniu do Active Agrestowa (z 5 minut od tego zodiaku) to wszystko przemawia przeciwko.
      Ah, to ze mam taki login a nie inny nie laczy mnie z deweloperami poza tym ze tam kupilem nieruchomosc. 33m2 garaz (3 auta choc w szeregu), 98m2 pietro + ok 70m2 uzytkowej na poddaszu (DRUGIE MIESZKANIE jakby) i jeszcze nie wiem z 30m2 stryszku. Lacznie poand 200m2!!! Szach mat. Zodiak olalem juz jakis czas temu ze wzgledu na ceny z czapy i dziekuje opatrznosci boskiej!
      To rozumiem ze idziecie z tym do sadu bo potulnie skomlac to cudow nie zdzialacie?
      Za taka cene to chyba zlote klamki i pod klucz z pieknymi meblami i lazienkami?
    • a_bilinska Re: Osiedle Zodiak 2 - i2 Development 03.01.16, 09:20
      Zodiak 2 to osiedle mieszkań (metraze 30- 60 mkw), ale faktycznie malo miejsc parkingowych, chyba ze sobie ktos kupi w garazu po 20 tys zl, a jedno przeciez i tak nie wystarczy. Ceny na poczatku byly konkurencyjne, ale pozostale mieszkania aktualnie cenowo na poziomie jak inne inwestycje w poblizu, wiec radze Zodiak 2 omijac szeroki lukiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka