Gość: mlpegaz IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 10:41 Jakie Pana zdaniem ,osiagnięcia" pozwoliły awansować p.Zbigniewowi Komarowi ze stanowiska dyrektora ZDiK-u na zastępce dyrektora BIURA ROZWOJU WROCŁAWIA ?. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztof_kiniorski Re: Awans Zbigniewa Komara. 29.04.02, 11:06 Gość portalu: mlpegaz napisał(a): > Jakie Pana zdaniem ,osiagnięcia" pozwoliły awansować p.Zbigniewowi Komarowi ze > stanowiska dyrektora ZDiK-u na zastępce dyrektora BIURA ROZWOJU WROCŁAWIA ?. Wiem, że nieładnie jest odpowiadać pytaniem na pytanie, ale jakie - Pańskim zdaniem - istnieją przeciwskazania dla takiej właśnie decyzji władz miasta??? Pozdrawiam KK P.S. Pytanie jest w ogóle skierowane pod zły adres, bo to przecież nie ZDiK zaproponował swojemu byłemu dyrektorowi pracę w BRW, tylko prezydent Wrocławia. Ale jeżeli mam ściśle odpowiadać, to każdemu ze szczerego serca życzę tylu osiągnięć, ile ma na konce mój były szef, którego przy okazji pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
vox-populi Re: Awans Zbigniewa Komara. 06.05.02, 19:42 Pan Rzecznik ma rację Pan Zbigniew ma rzeczywiście wiele osiągnięć na swoim koncie, jako dyrektor ZDIK miał tylko jedną poważną wadę- kompletnie nie znał się na budowaniu i utrzymywaniu dróg, ale to przecież taki sympatyczny człowiek, więc dajmy mu spokój nikt z nas nie zna się przecież na wszystkim... Wiem że znał się na cygarach lubił też konie... A że pełnił akurat tę funkcję, no cóż- jest to stołek intratny, z budżetem idącym w setki milionów złotych- więc na pewno był czyimś zaufanym- kwestia tylko czyim... Być może jednak był tylko figurantem, a karty tak naprawdę rozdawał i rozdaje w tej "firmie" ktoś inny... Odpowiedz Link Zgłoś