Gość: Wojtek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 00:01 Czy ktos ma doswiadczenia z firma "Moj Dom", jezeli tak to jakie? Planuje kupno mieszkania i chcialbym poznac opinie ludzi, ktorzy mieli juz z ta firma do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jaaa Re: developer: Mój Dom IP: 193.30.160.* 18.04.05, 11:23 Kupilismy od niego mieszkanie na Obornickiej. Mielismy szczescie co do wykonczenia, bo ponoc jedna ekipa troche spaprala, a druga byla ok. Na ta wlasnie trafilismy. Developer jakto developer. Jak sie popatrzy na ceny u innych to tu troche slonawo, ale to chyba jeden z tych pewniejszych developerow. Przynajmniej az tak bardzoe nie zalezy mu na zabraiu kasy i ucieczce na kajmany:) Pewnie kupowac mieszkanie bedziesz juz w bloku wybudowanym, wiec bedziesz widzial co kupujesz. Maja kilka bubli w wykonawstwie (wystajace rurki w lazience, albo wodomierze w kuchni na smiesznej wysokosci i w rownie dziwnym miejscu). Ale to spostrzezenia z Obornickiej. Czesto slychac bylo o "czarowaniu' ze strony sprzedajacych pracownikow. Jezeli faktycznie czarowali, to im sie to nie do konca udalo w naszym przypadku, bo decyzja byla w 100% nasza a teraz jestesmy baaaaaardzo zadowoleni z wyboru (szczegolnie jak ogladamy materialy zgromadzone na temat innych inwestycji), no i wiesz teraz jak sie jest juz w wykonczonym mieszkanku:) A Ty gdzie zamierzasz kupic mieszkanko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: developer: Mój Dom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 15:52 Niestety nie bede widzial bloku bo tam jeszcze nic nie ma. Zamierzam kupic mieszkanie na Partynickiej, niedaleko parku. Bałem sie o developera i bardzo mnie pocieszyles (as) ze to jeden z tych pewniejszych. Serdeczne dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: developer: Mój Dom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 12:55 Nikt więcej nie kupuje mieszkań u tego developera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: developer: Mój Dom IP: 195.205.73.* 19.04.05, 17:34 ja kupilem na gaju polecam, wszystko bylo zgodnie z terminem - wykonanie, akty notarialne co do wykonczenia przy odbiorze mialem uwagi ale przyszli i usuneli kontakt tez dobry zawsze pod reka to bylo prawie 3 lata temu wiec moglo sie zmienic ale moja opinia jest pozytywna Odpowiedz Link Zgłoś