Dodaj do ulubionych

parkowanie na osiedlu CHABROWE

IP: *.chabrowe.net 08.05.05, 20:07
Moim zdaniem zieleń przy drodze wjazdowej jest potrzebna , ponieważ widok
rzędu samochodów tworzy klimat wielkiego parkingu (jak przed TESCO), a chyba
nie o to nam chodziło.Garaże stoją puste a samochody parkują nawet na chodnikach !
Obserwuj wątek
    • Gość: Autor Re: parkowanie na osiedlu CHABROWE IP: *.chabrowe.net 09.05.05, 08:18
      COŚ CI SIĘ CHYBA, KOLEGO/KOLEZANKO POPLĄTAŁO.
      Mam gdzieś klimat, jeśli przyjeżdżam i nie mam gdzie postawić auta. Tu jest
      wiocha , nie Świdnicka we Wrocku. Nie da rady pojechać za róg ulicy i tam
      zaparkować, gdy nie ma miejsca koło domu. Tu nie ma innych możliwości niż pod
      domem. I jeśli normalnego miejsca nie mam, to szukam innego na szarej kostce.
      Jesli nie ma na szarej, zaparkuje na czerwonej, bo niby gdzie mam postawić??
      Wszak dzieki takim klimatycznym pomysłom ubyło 6 miejsc parkingowych! A jak się
      na osiedle sprowadzą wszyscy, tio się zacznie pewnie parkowanie na trawie też.
      A że pod ziemia pusty parking? Cóż, nie w każdym budynku, poza tym jeśli
      klimatyczny sąsiad/sąsiadka ma na zbyciu 23 tys. pln, to przyjmę darowiznę w
      postaci miejsca garażowego. A co tam, nie będę leniem, zjadę, podniosę sobie
      bramę i niech ma moja bryka miejsce pod dachem, niech ma dobrze jak inne
      tłuściejsze od niej! :);)
      • wysoczanka Re: parkowanie na osiedlu CHABROWE 09.05.05, 09:45
        Tak zieleń jest rzeczywiście najważniejsza! Teraz będziesz miał(a) parę
        rachitycznych drzewek, i auta parkujące byle gdzie i byle jak. Była o tym mowa
        na kilku zebraniach, mówiliśmy, że samochodów przybędzie, bo nie wszyscy
        jeszcze mieszkają. Integer pieprzy kolejną sprawę a wy sobie skaczecie do oczu!
        Jak chcesz mieć zieleń posadź sobie kwiatki na trawniku- a masz tam duże pole
        do popisu. Mamy XXI wiek i samochodów przybywa, bo jak byś nie zauważył(a) jest
        to najwygodniejszy środek lokomocji.
        Garaże pod blokami kupują ci, których na to stać, reszta miała mieć zapewnione
        miejsca postojowe - wg. przepisów. Jasne, że parkowanie na chodniku jest nie w
        porządku ale pokaż rozwiązanie zamiast uprawiać czczą gadaninę.
        • Gość: Robespierre Re: parkowanie na osiedlu CHABROWE IP: 213.77.27.* 09.05.05, 10:36
          Rewolucji!!!!!!
          Posolić te burżuazyjne wiechcie wystające głupawo z ziemi! A potem ściąć!!!
          I walcem historii przejechać! Buldożerem (nie mylić z buldogiem) na koniec
          potraktować.
          Aha, jak juz bedzie buldożer, to niech się też przejedzie na Garbary i na
          Jatki. Do autorów tej zieleniny. A jak wróci, to wpadnie na Chabrowe 2 - tam do
          zaorania są baraki na naszej świętej ziemi i ciut za długi budynek F.
          UFF , ale bedzie sie działo!!! Wyklęty powstań ludu Ziemi, powstańcie, których
          dręczy ....integer (i niektórzy sąsiedzi).
          • wysoczanka Re: parkowanie na osiedlu CHABROWE 09.05.05, 12:01
            Zapomniałeś o posoleniu ran tych co za to odpowiadają. A miało być tak
            pięknie..................
            • Gość: szczerze rozbawion Re: parkowanie na osiedlu CHABROWE IP: 80.50.30.* 09.05.05, 13:49
              Niech żyje polskie piekiełko. Nie trzeba Wam Integer sami się wykończycie.
    • wysoczanka Re: parkowanie na osiedlu CHABROWE 09.05.05, 14:31
      Co ty opowiadasz! My tu co weekend integrujemy się z sąsiadami, wypijamy
      hektolitry dobrego wina i grillujemy w ogródkach. Nie grozi nam szczur
      puszczony przez wywrotowe elementy w nasze zwarte szeregi. Nie damy się i
      właśnie dzisiaj mamy kolejną sąsiedzką imprezkę aż szkoda, że boli mnie żołądek.
      Na wojnę idziemy tylko z jednym i dodam wspólnym wrogiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka