Gość: Armand IP: *.icpnet.pl 25.06.05, 12:46 A ja będę mieszkał na sanockiej, jakiego dostawcę internetu polecacie w okolicy - Ślężna, Dyrekcyjna itd. Lubię też korzystać z basenu krytego, czy orientujecie się, gdzie najbliżej jest jakiś basen? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mira11 Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 15:09 kryte baseny masz na Racławickiej Teatralnej i przy Akademii Ekonomicznej. a jak internet to niestety nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armand Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.icpnet.pl 29.06.05, 19:59 Dzięki bardzo, czy ten na Akademii Ekonomicznej jest otwarty dla publiczności? Czy jest tam czysto? Ile kosztuje wstęp? Może jest strona internetowa tego basenu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.e-net.pl 09.07.05, 22:20 ? eee test Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armand Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.icpnet.pl 04.07.05, 09:25 Czy ktoś odpowie na moje pytania? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira11 Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 09:34 Studium Wychowania Fizycznego i Sportu Akademii Ekonomicznej ul. Kamienna 35/37, 53-307 Wrocław; tel. 36-80-456, 367-56-61, fax 36-80-575 spróbuj tam zadzwonić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armand Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 05.07.05, 17:44 Dziękuję Miro. Próbowałem się dodzwonić, ale chyba jest zamknięte w czasie wakacji? Czy chodzisz tam sama? Jakie są warunki, czy polecasz to miejsce? Czy jest czysto? Kiedy są godziny dla publiczności? Jakie były ceny w tym roku? Dalej uprzejmie proszę o polecenie mi jakiegoś dostawcę internetowego w centrum miasta. :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira11 Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 14:58 niestety nie wiem nic więcej na temat basenu AE. chodziłam tam kiedyś, ale to firma wynajmowała go w określonych porach w tygodniu. jak jest z dostępem dla indywidualnych użytkowników nie wiem. może ktoś jeszcze się odezwie i Ci pomoże. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cogito Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.ip.krzyki.e-wro.net.pl 07.07.05, 22:26 Polecam stałe łącze internetowe z e-wro .www.e-wro.pl tel.796-51, fax 796-52-55 info@e-wro.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cogito Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.ip.krzyki.e-wro.net.pl 07.07.05, 22:30 Mała pomyłka tel. do e-wro 796-51-50 i adres ul.Trwała7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armand Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.icpnet.pl 09.07.05, 13:32 Niestety ze strony, którą mi podałeś COGITO wynika, że na Sanockiej chwilowo firma ta nie dostarcza internetu. Wiem, że w mieszkaniu, które będę wynajmował jest jakaś kablówka, nie mam pojęcia jaka. Tzn. jest przyłącze, a umowę będzie trzeba uaktywnić. Może ktoś z Was wie jaka to może być kablówka i czy oferuje internet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cogito Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.ip.krzyki.e-wro.net.pl 09.07.05, 22:16 Mieszkam na ul.Studziennej czyli bardzo blisko ul.Sanockiej i trochę jestem zdziwiona ,że e-wro nie dostarcza na Sanocką internetu. My mamy internet właśnie z e-wro. Co do kablówki to najpewniej będzie to VEKTRA oni też dostarczają internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armand Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.icpnet.pl 11.07.05, 13:20 Sprawdziłem na mapie. Cogito będziemy sąsiadami...:) Powiedz, jak Ci się tam mieszka? Czy jest tam bezpiecznie? Jak z komunikacją miejską? Gdzie robisz zakupy? Czy nie boisz się wieczorem wracać do domu???? Pytam o to wszystko, bo dopiero będę się sprowadzał do Wrocławia i wiele jeszcze o nim nie wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cogito Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.ip.krzyki.e-wro.net.pl 11.07.05, 22:20 Mieszka mi się bardzo dobrze tzn. wszędzie jest stąd blisko,komunikacja bez problemu:tramwaje,autobusy naprawdę b.dobry punkt. Zakupy osobiście robię w ARENIE dla mnie najbliżej,ale w okolicy jest jeszcze kilka innych sklepów. Jeżeli chodzi o wieczorne powroty to nie ma się czego obawiać tu jest bezpiecznie. Chcesz poznać Wrocław proponuję odwiedziny na stronie www.wroclaw.dolny.slask.pl lub www.wroclaw.pl Miło mi,że będziemy sąsiadami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armand Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.icpnet.pl 11.07.05, 22:37 Cogito, jeśli chcesz odezwij się do mnie na gg, chętnie bezpośrednio się zapytam o różne rzeczy jeszcze :):):) nr 1326900 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atic Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.07.05, 20:14 basen AE jest niedostępny dla "cywilów, tlko zającia studenckie, szkółki i wynajęte firmom godzinki. Można wykupić abonament ale tylko na początku semestru i na czas semestru akademickiego - dość drogi, ale warunki bardzo dobre (basen po remoncie) Parę mertrów od tego miejsca gdzie będziesz mieszkł powstaje olbrzymi kompleks basenów (aquapark), przy odpowiedniej cierpiwości - załapiesz się. łącze - polecam światłowód w VECTRZE a co do bezpieczeństwa wieczorami i lokalizację sklepów to skad ty się przeprowadzasz?? czego się spodziewasz pustyni pełnej czychających bandytów :), KRZYKI to dobra dzielnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armand Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.icpnet.pl 13.07.05, 22:42 Z pełnego dresiarzy i psychopatów na motocyklach Poznania. Dziękuję za rady Atic :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cogito Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.ip.krzyki.e-wro.net.pl 13.07.05, 22:49 We Wrocławiu też są psychopaci na motocyklach, ale takie niestety są "uroki" dużych miast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armand Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 11.08.05, 16:48 Cogito, Sanocka nie wypaliła, właścicielka (nie wrocławianka) okazała się ostatnią kretynką i oszustką. Ale chyba i tak będziemy sąsiadami, bo nowe lokum znalazłem na.... Wielkiej:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cogito Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.ip.krzyki.e-wro.net.pl 12.08.05, 22:40 Armand, czasami faktycznie można się naciąć, ale Wielka też jest O.K. Wydaje mi się, że całe osiedle jest fajne i warto tu zamieszkać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armand Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 13.08.05, 10:45 No właśnie, ta wielka robi dobre wrażenie. Pewnie jest tam tak samo fajnie jak na sanockiej i na studziennej. Kawałek dalej od dworca PKP, ale chyba dojazd nieco lepszy wszędzie. Cogito, odezwij się na gg jak możesz :) 1326900. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atic Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 16:08 eee... chyba przesadzasz. jestem poznianianką i wiem, że nie jest tak żle. sama przezyłam przeprowadzkę z wielkopolski na dolny śląśk i sobie chwalę. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś