maansz 07.07.05, 20:37 w sumie fajne, tylko ta linia wysokiego napięcia spędza mi sen z powiek , czy jeszcze ktos ryzykuje ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Włodek Re: Osiedle Słoneczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 11:45 Poczytaj, dopiero nie będziesz spać ;-) www.poradnikzdrowie.pl/10_405.htm pozostanie tylko puszcza białowieska <lol> Pozdr WL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maansz Re: Osiedle Słoneczne IP: *.wroclaw.mm.pl 13.07.05, 18:54 juz zrezygnowałam :) wczoraj wycofałam rezerwację, ku uciesze nastepnych w kolejce .... - teraz mamy na tapecie Radwanice :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zatarra Re: Osiedle Słoneczne IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 04.11.05, 16:29 Witam wszystkich! Zostało stworzone forum mieszkancow nowego Osiedla Slonecznego na Maślicach. Zapraszam do korzystania: www.mojeforum.net/sloneczne/ Pozdrawiam, Zatarra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zatarra Re: Osiedle Słoneczne IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 21.02.06, 10:01 Zapraszam ponownie na strone: www.mojeforum.net/sloneczne Ruszyły juz odbiory mieszkań na naszym osiedlu! Pierwsze relacje już znajdują się na forum. Pozdrawiam, Zatarra Odpowiedz Link Zgłoś
dermatologpl Re: Osiedle Słoneczne 27.06.18, 14:09 e tam.... nie ma co się takimi rzeczami przejmować.... __________________________ zabiegi na twarz Odpowiedz Link Zgłoś