Dodaj do ulubionych

active inwestment

IP: *.ha.pwr.wroc.pl 10.03.06, 21:03
Witam,

interesują mnie wszelkie informacje na temat tego dewelopera.
Buduja obecnie w Wysokiej na ul. Brzozowej. Podoba mi sie ta inwestycja, oferta wyglada ciekawie.
Czy sa moze na forum osoby, ktore zakupily tam mieszkanie lub ewentualnie zrezygnowaly? Interesuja mnie wszelkie plusy i minusy tej inwestycji.

Bardzo prosze o opinie.

Paula
Obserwuj wątek
    • Gość: D Re: active inwestment IP: *.ha.pwr.wroc.pl 11.03.06, 15:00
      Witam,
      wraz z zona kupilismy na Brzozowej mieszkanko. Kontakt z deweloperem oraz
      podpisanie umowy przedwstepnej wzorowy. Teraz czekamy na mieszkanko:-)
      Pozdrawiam
      • Gość: Paula Re: active investment - tak poprawnie. IP: *.ha.pwr.wroc.pl 11.03.06, 15:48
        Dziękuję bardzo za odpowiedz. Juz myslalam, ze nikt się nie odezwie ;)
        Mam rezerwacje na tym osiedlu na mieszkanko w budynku C i niewiele czasu na decyzje... Jutro wybieram sie do Wysokiej w celu zwiedzania okolicy.

Czy są jakies aspekty na które powinnam zwrocic uwagę?
        czy nie przerazala Panstwa wizja drogi krajowej niedaleko osiedla?

Czy posiada Pan wzór umowy przedwstepnej w formie elektronicznej? Chętnie bym poczytala ;)

PO adresie IP poznaje, ze jestesmy sasiadami ;))

Pozdrawiam,
        P.

• Gość: Paula Re: activ investment - teraz juz OK IP: *.ha.pwr.wroc.pl 11.03.06, 15:49
          Ach te nazwy deweloperów, tego jakoś nie mogę zapamiętać ;))

P.
      • Gość: Paula Re: active inwestment IP: *.ha.pwr.wroc.pl 11.03.06, 15:58
        Czy ziemia na której buduje deweloper jest jego wlasnością, czy jest na niej
        hipoteka?

P.
        • Gość: D Re: active inwestment IP: *.ha.pwr.wroc.pl 11.03.06, 16:37
          Witam ponownie
          Grunt nalezy do deweloporea i jest wolna od hipoteki. Droga budowana w
          przyszlosci nas nie zniechecila. Umowe posiadam w wersji elektronicznej.
          Zreszta deweloper nie ma problemu z wyslaniem jej do klientow. Prosze podac
          numer GG to sie odezwe.
          Pzdr.
          D.
          • Gość: Paula Re: active inwestment IP: *.ha.pwr.wroc.pl 11.03.06, 17:22
            super, moje gg to: 1367138

Czekam na kontakt ;-)
            Pozdr.
            P.
    • Gość: T.Lipski Re: active inwestment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 13:50
      Obietnice co do budowy drogi przez deweloperów to zwykle tylko obietnice.
      Zrobienie drogi jest bardzo drogie, dlatego zwykle kończy się na słowach.
      Spróbujcie wpisać to do umowy. W Wysokiej jest spory problem z wodą, tzn. te
      osiedla są na końcu wodociągu gminnego (nie z Wrocławia), więc słabo dochodzi.
      Popytajcie ludzi, któzy tam mieszkają. Sam czytałem wątki na forum, gdzie
      mieszkańcy narzekają. Sama okolica ok.
      • Gość: Paula Re: active inwestment IP: *.ha.pwr.wroc.pl 13.03.06, 20:53
        Witam,

mialam na mysli drogę obwodnicową, ktora ma biec przez Wysoką az do Dlugołęki.
        Pracownik biura sprzedazy zarzekal sie, ze ma byc to droga 2 pasmowa po jednym pasie w kazda strone z ograniczeniem do 70km/h

Natomiast jesli chodzi o wode, to slyszalam cos nie co o problemach z cisnieniem na Chabrowym, ale myslalam, ze to wynikala z bledu dewelopera.

Jak myslicie, czy mieszkania w tej okolicy zyskaja tyle na wartosci co na Krzykach?

Pozdrawiam,
        P.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka