Dodaj do ulubionych

Budotex ul. Krzycka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 18:05
Proszę Was o opinie na temat firmy Budotex.

Znalazlem pare pozytywnych i pare negatywnych.
Osobiscie chcialbym sie pozytywnie wypowiedziec na temat tej firmy po zakupie
i odbiorze lokalu.

Z gory dziekuje za opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: JerzyR Re: Budotex ul. Krzycka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.06, 00:17
      nie rozumiem, jak juz odebrales mieszkanie to po co ci dodatkowe opinie?
      A jesli jeszcze nie kupiles i nie odebrałes to pisz logicznie.

O Budotexie mozna pisac zle, ale nie sa az tak źli jak np. INteger - Wysoka.

Co innego to wyglad budynku przy Krzyckiej - tragedia - ogromne blokowisko.
      Mi sie osobiscie ta inwestycja nie podoba. W bliskiej odleglosci ma przebiegac
      kawalek obwodnicy - zobacz gdzies plany:(

JR
      • Gość: Artie Re: Budotex ul. Krzycka IP: *.swidnica.mm.pl 26.03.06, 11:30
        Od niedawna mieszkam przy Cukrowej i generalnie z wyboru jestem zadowolony,
        szczegolnie jesli na chwile zapomne w jakim stanie jest sama ulica Cukrowa. Pod
        kilkoma negatywnymi opiniami na temat dewelopera tez moglbym sie podpisac, ale
        czytajac o problemach z innymi deweloperami uwazam, ze wiekszych powodow do
        narzekania nie mam.
        Co do Krzyckiej to zgadzam sie z Jerzym. Ja jak widze wizualizacje tego budynku
        to od razu na mysl przychodzi mi "Dwudziestolatka".
      • Gość: Krzycki Re: Budotex ul. Krzycka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 18:36
        Jakiej obwodnicyh,o czym ty piszesz.Ma być dokończona ulica Skarbowców,ale jaka
        to obwodnica.Budotex ma relatywnie dobrą opinię w por. z wieloma
        developerami,idealnych to w ogole wsrod nich nie ma.A budynek jest dostosowany
        wyglądem do reszty w bliskiej okolicy,nie ma tam po prostu domów z
        kolumienkami,zalamaniami ,daszkami,okapnikami itp.Budynek prosty,no
        rzeczywiście nie wyróżnia się czymś szcególnym...Ale za to okolica idealna no i
        w otoczeniu nie ma zlomowisk,warsztatów.fabrycze,kurników
        itp.Krzyki,lokalizacja b. dobra,swietny dojazd,nawet tramwaj w pobliżu
        • Gość: Marek Re: Budotex ul. Krzycka IP: *.magma-net.pl 02.07.06, 12:15
          Plany miasta dotyczące infrastruktury drogowej dotyczą przedłużenia ulicy Jeździeckiej (boczna Karkonoskiej na wysokości Partynic, koło Arala) do ulicy Odkrywców.
        • Gość: Anioł Re: Budotex ul. Krzycka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.06, 12:50
          przykro mi was martwić jednak ta obwodnica ma być niedaleko , część będzie
          prawdopodobnie przebiegać z boku budynku ( w niedalekiej odległości) Budoteksu
          • romek5 Re: Budotex ul. Krzycka 04.07.06, 09:39
            Jak już zauważyliście, na trasie obwodnicy (wg planu zagospodarowania), zaczęto
            stawiać ogrodzenie (od strony ul. Przyjaźni i Skrajnej). Co to oznacza? Że
            plany wzięły w łeb i sprzedano ten teren (to i dobrze, bo ulica miałaby
            przebiegać prawie pod moimi oknami). W najbliższym czasie prawdopodobnie nic
            się nie zmieni. Na razie muszą się zmienić plany zagospodarowania.
            Pozdrawiam
            Roman
    • asjabc Re: Budotex ul. Krzycka 30.06.06, 13:18
      Budotex, hmmmm.
      na tle innych deweloperów nie jest zły:)
      Mieszkam na Cukrowej, oddali nam mieszkanie wze zmianami przez nas naniesionymi.
      Wielki plus. zadnych opóźnień przy oddawaniu - wielki plus.
      Bez problemów wpis do księgi - wszystko terminowo, a nawet szybciej. Wielki plus.
      Czasem są drobne problemy we wspólnocie i przy zarządzaniu, Ale w sumię tez plus.
      Pozdrawiam Panią Korek:)

Ja jestem bardzo zadowolona, a jak słyszę p problemach innych, nasze to pikuś....
      • Gość: Anioł Re: Budotex ul. Krzycka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.06, 12:52
        Podziwiam za wytrwałość i czułe słowa w kierunku Pani Korek, przyrzyjcie się co
        ona wyczynia i jak okręca sobie lokatorów wokół paluszka, jak jej na czymś
        zależy
        • Gość: Adam Re: Budotex ul. Krzycka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.06, 18:23
          Rzeczywiście Pani Jasia jest reliktem komunitycznym i to dość perfidnym:)

Adam
          • Gość: Ponik Re: Budotex ul. Krzycka IP: 72.232.94.* 04.07.06, 20:43
            Budotex to cieniasy.
            • mysiaapysia Re: Budotex ul. Krzycka 04.07.06, 22:18
              Prosze o konkrety!!!
              • Gość: JerzyR Re: Budotex ul. Krzycka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.06, 16:33
                Żadnych konkretow nikt nie napisze bo Budotex jest OK- tzn. podobnie jak
                większosc uczciwych (w miarę) deweloperów. Kazdemu zdarzaja sie drobne wpadki -
                typu spadajace tynki robione w zimie:)
                Ale na pewno nie mozna zarzucic im czegos poważnego. Mam nadzieje, ze tego postu
                nie napisał ktos od Ponik(owskiego)?

JR
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka