pareo1 15.05.06, 12:36 Czy ktoś kupił mieszkanie przy ul. Koziej od WPB? Proszę o wszystkie inforamacje. Pod koniec tygodnia chyba kupię mieszkanie w tej lokalizacji i szukam wszelkich opinii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jawc Re: WPB- Maślice IP: *.dozamel.ssk.pl / *.dozamel.ssk.pl 15.05.06, 19:38 Pół roku temu kupiłem mieszkanie na Koziej, ale na rynku wtórnym, więc nie mogę nic powiedzieć na temat relacji WPB-klient. Natomiast z samego osiedla i ogólnie Maślic jestem b.zadowolony (jak to miło budzić się rano i jako dominujące odgłosy słyszeć śpiew ptaków...). Odległośc i dojazd do miasta jest też do zaakceptowania (przynajmniej ja spodziewałem się gorszego) - o ile oczywisćie nie trafi sie na korek przy wylocie Kozanowskiej. Mieszkanie jest też OK (choć przyznam, że spodziewalem się nieco lepszej izolacji akustycznej między lokalami); głównym minusem (jak dla mnie) jest montowany w standardzie piec z otwartą komora spalania (nie wiem czy w nowym budynku sa przewidzane takie same), wymagający porządnego rozszczelnienia (czyli w zimie wyziębiania) kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogon Re: WPB- Maślice IP: 212.160.172.* 30.05.06, 15:39 w nowym (ostatnim o ile się nie mylę) budynku piece będą już z zamkniętą komorą spalania. Kontakt z WPB jak narazie całkiem OK. Jestem dobrej myśli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neodom Re: WPB- Maślice IP: *.t6.ds.pwr.wroc.pl 12.02.07, 21:02 Witam, rozważam zakup mieszkania od WPB na Koziej. Jak wygląda sprawa współpracy z developerem. Jakie czynsze i rachunki płacicie za mieszkania ok. 50m2. Będę wdzięczny za każdą informację. Pozdrawiam, neodom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WPB- Maślice IP: 213.70.39.* 13.02.07, 10:08 Czesc my tez niedawno kupilismy mieszkanie na Koziej!Szkoda tylko, ze bedzie gotowe za ponad rok:(Ale trudno.Kontakt z firma jak na razie bez zarzutów. Wiecej na temat osiedla, czynszu, i np.opłat za ogrzewanie dowiesz sie z forum osiedla na Koziej - link ponieżej: forum.maslice.org/viewforum.php?f=33&sid=7b8a0aa5f573ef4c138cf0370ae1012fPozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Re: WPB- Maślice IP: 194.146.120.* 13.02.07, 11:26 Witam Powiedzcie mi, czy są tam jeszcze wolne jakieś mieszkania. Ile płaciliście za metr? dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WPB- Maślice IP: 213.70.39.* 13.02.07, 11:46 Hej, Z tego co wiem zostalo jeszcze 1 wolne mieszkanie o powierzchni ok 69m, cena ok 5 tys za metr.Mimo wszystko radze zadzwonic do dewelopera.Namiary na WPB i rozklad mieszkania można sobie sprawdzic na www.wpb.wroc.pl Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: WPB- Maślice IP: 213.70.39.* 20.02.07, 09:32 Na 100% zostalo jeszcze jedne miszkanie-ale cena ok 350 tys za 70m?Chyba nie jest to wygórowana cena za taki metraż-co o tym myślicie? Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś