Gość: www IP: *.e-wro.net.pl 06.08.06, 21:26 Czy ktos z mieszkancow Muchoboru WIelkiego pamieta czy podczas powowdzi w 1997 roku rzeczka Kasina wylewala? Czy w ogole ta rzeczka kiedykolwiek ma stan wod znacznie podwyzszony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: Muchobór Wielki, Kasina IP: *.kom / *.os1.kn.pl 06.08.06, 21:33 Co prawda na Muchoborze nie mieszkam,ale do niedawna w bliskiej okolicy i rzeczka ta nie jest mi obca.Otóż podwyższone stany są po każdym deszczu.Chociażby tak ,jak dzisiaj.Proponuję spacer i naoczne sie przekonanie.Natomiast co do powodzi w 97,niestety nie wiem,służyłem wtedy ojczyznie poza naszym pięknym miastem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Muchobór Wielki, Kasina IP: *.crowley.pl 08.08.06, 12:20 Jeszcze jedno pytanie - slyszalem od jednego z mieszkancow Muchoboru, ze miasto planuje w w ogoel zlikwidowac potok Kasina i przebudowal melioracje, ma byc utworzony jakis zbiornik przy rzece Slezy. Slyszeliscie cos o tym? Odpowiedz Link Zgłoś