Gość: m.szklarski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.06, 19:36 25m kw.,Powstańców Śl. 192-198, IX piętro z X ,częściowo umeblowane ( szafa typu komandor,meble kuchenne ),spółdzielcze własnościowe z KW , 160 000 zł,kontakt-tel. 698 866 838 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alex Re: kawalerkę sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 20:07 25m2 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abece Re: kawalerkę sprzedam IP: *.crowley.pl 30.08.06, 12:22 czy cos poza ta szafa typu komandor sie miesci w tym mieszkaniu ? rozumiem popyt, rozumiem podaz ale to jest zlodziejstwo. na szczescie nikt tego "mieszkania" nie kupi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwan Re: kawalerkę sprzedam IP: *.magma-net.pl 30.08.06, 22:41 tak.w imie solidarnosci społecznej powinien je oddać za 1 zł katolickiej rodzinie z 7 dzieci.jakie złodziejstwo.jeszcze tydzień i zdesperowany tatuńcio spoza Wrocławia kupi je synkowi na studia.takie czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogs Re: kawalerkę sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 18:44 Ludzie!Wolny rynek jeżeli nie jesteście zainteresowani kupnem tej kawalerki to się odchrzańcie od człowieka, każdy ma prawo sprzedać swoje M za ile chce. Nie macie niczego innego do roboty??? Odpowiedz Link Zgłoś
herox Re: kawalerkę sprzedam 04.09.06, 10:45 Cena wydaje się nieco niska, jak na aktualny prognozowany wzrost wartości. Warto zakupić, za rok cena będzie o 50% wyższa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :} Re: kawalerkę sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 16:39 ponad 6 tyś za metr rany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeluuu Re: kawalerkę sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 22:06 ja 3 tygodnie temu kupilem 39 metrow w kapitalnej lokazlizaji wlasnosciowe z gruntem .. bez obciazen hipotecznych .. bezposrednio od wlasciciela za 135 tys. i dodatkowo jest jeszce umeblowane .. jednym slowem cudo ! delikatnie mowiac mam w d**** developerow ktorzy za 6 tys/m2 sprzedaja . szukajcie a znajdziecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bullet Re: kawalerkę sprzedam IP: *.wroclaw.mm.pl 07.09.06, 22:51 to bardzo tanio Ci sie trafilo bo to jest 3460 zl/mkw. Moze powiesz gdzie jest ta kapitalna lokalizacja. Bo patrzac na cene to wyglada mi to na zlotniki, maslice albo siechnice. Albo miales naprawde duze szczescie. ----------------------- www.zlotapodkowa.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: kawalerkę sprzedam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.06, 21:17 chlopie nie rob z ludzi balonow jaki frajer sprzeda ci za 3 skoro moze za 5tys powiedz prawde o wadach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kawalerkę sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 00:46 Witam.Mam pytanie : gdzie to jest blok z tym mieszkaniem?Czy to jets w zespole bloków koło skrzyżowania Powstańców śl. Hallera? Koło pizzerii Palermo? POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vegus Re: kawalerkę sprzedam IP: 62.233.250.* 03.10.06, 18:56 W jakim stanie jest to mieszkanie, czy wymaga dużego remontu (co na podłodze, wymiana płytek w łazience?) ? Czy klatka schodowa jest czysta? A co z sąsiadami czy nie sa głośni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vegus Re: kawalerkę sprzedam IP: 62.233.250.* 03.10.06, 18:58 Najważniejsze pytanie:czy to jeszcze aktualne? Odpowiedz Link Zgłoś