Dodaj do ulubionych

INKOM - Wojnów, potencjalni kupcy

23.10.06, 21:00
Czy sa wśród was szalency, którzy zamierzają tak ja jak kupić szeregówke na
Osiedlu "Zaciszne" (Wojnów) od developera INKOM. Jeśli tak podzielcie się
proszę swoimi uwagami i spostrzeżeniami. Jestem przed rozmową z developerem i
każda rada jest dla mnie cenna.
Obserwuj wątek
    • Gość: kkkk22 Re: INKOM - Wojnów, potencjalni kupcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 01:12
      Przeprasa bardzo ale nie weim o co chodzi
      • julakx Re: INKOM - Wojnów, potencjalni kupcy 02.11.06, 11:41
        Słowo "szalency" zostało użyte jako dowcip. Po prostu szukam osób, które również
        mają zamiar kupić dom w zabudowie szeregowej na Wojnowie od developera INKOM
        (Osiedle Zaciszne). Chciałam usłyszeć ich zdanie na temat tej inwestycji i
        ewentualne uwagi. Ja osobiście już zdecydowałam się na kupno domku i w
        najbliższych dniach powinnam podpisać umowę przedwstępną.
        • Gość: jerky Re: INKOM - Wojnów, potencjalni kupcy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.06, 12:31
          A jaka jest cena tych szeregówek i gdzie są one stawiane?
          • julakx Re: INKOM - Wojnów, potencjalni kupcy 02.11.06, 14:20
            Powierzchnia działki 186 m2, powierzchnia domu 140 m2 - 418000 zł (jest to
            najmniejsza a wiec najtansza oferta na tym osiedlu). Jeśli chcesz otrzymać
            dokładniejsze informacje to na stronie internetowej INKOM-u jest e-mail oraz
            telefon. Dzwoniąc do firmy albo wysyłając maila można się dowiedzieć więcej o
            ofercie oraz które domki są jeszcze wolne.
        • cruela Re: INKOM - Wojnów, potencjalni kupcy 03.11.06, 09:02
          Szaleństwem będzie jak weźmiasz całość na kredyt ...
          • julakx Re: INKOM - Wojnów, potencjalni kupcy 03.11.06, 12:47
            Nie rozumiem dlaczego tak sądzisz??? 400000 kredytu na dwie osoby, które
            zarabiają w miarę ładne pensje (branża informatyczna) to nie jest dużo według
            mnie na dzisiejszy dzień (wychodzi 200000 na osobę). Myśleliśmy tez o kupnie
            jakiegos większego mieszkania 60-70m2 ale ono by nas wynioslo 300000-350000 wiec
            wolimy dodać troche grosza i miec jeszcze raz taki metraz + kawałek zieleni.
            • Gość: vanatu Re: INKOM - Wojnów, potencjalni kupcy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.06, 15:07
              Masz rację. Wiadomo, że z kredytami, szczególnie tak dużymi i na tak długi okres
              czasu (20-30 lat) trzeba być ostrożnym, ale przy obecnych cenach mieszkań kupno
              takiej szeregówki wychodzi znacznie korzystniej.
              • Gość: martina4 Re: INKOM - Wojnów, potencjalni kupcy IP: 195.136.151.* 10.11.06, 11:07
                julax, kiedy inkom planuje oddac te szeregi? i jak wygladaja platnosci? wszysko
                naraz czy transze? bede wdzieczna za info:)
                • julakx Re: INKOM - Wojnów, potencjalni kupcy 11.11.06, 10:35
                  Najtansza szeregowka kosztuje 418 000 (dom - 140 m2, działka- 186m2) Planowany
                  czas oddania szeregowki to maj 2008 (podpisanie umowy notarialnej), ale wedlug
                  umowy juz w marcu bedzie mozna wejsc ze swoja ekipa. Platnosc w transzach,
                  ustala sie je z developerem osobiscie. Przy podpisaniu umowy przedwstepnej 5%
                  ceny, kolejne transze mozna uzgodnić. Jesli chcesz dowiedziec sie wiecej (np ile
                  zostało wolnych domkow, wiem ze na wiosne planuja sprzedaz drugiej czesci
                  inwestycji) to najlepiej napisac do firmy maila biuro@inkom.ig.pl (ja tak sie
                  kontaktowalam i nie bylo problemow).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka