ert3 02.04.03, 17:32 Kiedy odzyska przedwojenny blask(balustrady,baszty) i kiedy znikną rury przymocowane z boków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herpi1 Re: Most Pomorski. 03.04.03, 00:15 ert3 napisał: > Kiedy odzyska przedwojenny blask(balustrady,baszty) i kiedy znikną rury > przymocowane z boków? Tego mostu co prawda przed wojną nie było (pochodzi z 1956 roku) ale przydałoby się zamontować na nim jakieś "ciekawsze" barierki. Most nie będzie na pewno wyglądał tak, jak ten przedwojenny ze względu na inną konstrukcję- a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
herpi1 Re: Most Pomorski. 03.04.03, 10:56 Ledwo północ minęła a ja jakieś głupoty zacząłem pisać :) Ty pytałeś o most Pomorski a ja pisałem o moście Pokoju ;))) Odwołuje mój poprzedni post. Odpowiedz Link Zgłoś
ert3 Re: Most Pomorski. 09.04.03, 11:21 Może wiadomo którędy szły te rury przed wojną? Odpowiedz Link Zgłoś
_cinek_ Re: Most Pomorski. 09.04.03, 21:47 Jeśli się nie myle to przed wojną wogle tam nie było rur. A swoją drogą most jest piękny tylko rury go szpecą i żadne jakieś tam imitacje roślin nie pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_b Re: Most Pomorski. 10.04.03, 22:15 Panie Krzysztofie, prosimy o odpowiedź! Ten most może i byłby najpiękniejszym we Wrocławiu, czy Panu te rury nie przeszkadzają? Odpowiedz Link Zgłoś
kot_b Re: Most Pomorski. 21.04.03, 20:09 przypominam o tym wątku:D zalezy mi zeby wiedziec czy most pomorskikiedys pozbedzie sie tyh gustownych "raillingów"???:D widze ze ostatnio Pana nie ma, ale jak sie Pan pojawi, prosze odpowiedziec.. Odpowiedz Link Zgłoś