Gość: arecki15 IP: 86.40.146.* 17.01.07, 21:13 szukam sasaidow na Zielonej Pergoli, szukam rowniez ludzi ktorzy korzystali z uslug Profit Development, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jezyk771 Re: zielona pergola 11.02.07, 20:41 Czy moglbys cos napisac o warunkach zawarcia umowy z tym developerem. Czy sa jakies haczyki ( np. zmiana ceny w trakcie trwania)? Czy umowa przedwstepna jest w formie aktu notarialnego? Terminy platnosci. Tez jestem zainteresowany tym mieszkankiem. A jak z okolica? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arecki15 Re: zielona pergola IP: 86.40.135.* 12.02.07, 22:32 witam, co do Profitu hmm haczykow nie zauwazylem a zmiana ceny w czasie trwania wylko wtedy kiedy podwyzsza vat na 22 procent, terminy platnosci- ida na reke, umowa jak najbardziej w formie aktu notarialnego, jestem generalnie zadowolony, tylko jedna rezcz mnie martwi, czy okolica jest w porzadku(nie jestem z wroclawia ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: zielona pergola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 08:30 okolicą się nie martw, jest ok - wszystko blisko: - centrum (dobre połączenia, autem do rynku pare minut, w szczycie różnie, zwykle 15 min), - wyjazd z Wroc (fajne lasy niedaleko), - odra + trochę zieleni, - sklepy (Marino podupadło, ale będzie coś w zamian) - cmentarz ;) sama zastanawiałam się nad tą inwestycją, ale wybrałam coś z wcześniejszym terminem realizacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arecki15 Re: zielona pergola IP: 83.71.56.* 13.02.07, 22:48 hehe cmetarz, pewnie mi sie przyda jak juz mieszkanie bedzie moje za jakies 20 lat, mam nadzieje ze nie pcham sie w bagno...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ymca Re: zielona pergola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 22:12 W bagno niezupełnie, co najwyżej w pola irygacyjne zlokalizowane niedaleko, poczujesz wiosną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arecki15 Re: zielona pergola IP: 86.40.141.* 14.02.07, 22:49 nie strasz mnie, coz to za pola irygacyjne??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: zielona pergola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 10:16 z polami irygacyjnymi to zdecydowanie przesada miałam okazję przebywać latem na Różance - po drugiej stronie Obornickiej, czyli trochę bliżej Osobowic i tego typu uciążliwości nie przypominam sobie w ogóle jeśli chodzi o zapachy to zastrzeżenia mogłam mieć co najwyżej do menu sąsiadów... o dziwo było też cicho - pewnie akurat ten blok był korzystnie ustawiony i hałasy z Obornickiej nie docierały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezpieczna Re: zielona pergola IP: *.autocom.pl 21.02.07, 12:32 mieszkalem 2 lata temu na bezpiecznej, bywaly dni, ze lepiej bylo nie otwierac okna, poza tym komary i inne latajace potwory, moze teraz sie zmienilo, najlepiej zapytac tych co mieskaja w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: zielona pergola IP: 195.205.44.* 21.02.07, 14:40 no fruwaki są i będą. przekichane. pola 'odczułem' tylko na wycieczkach rowerowych do l. osobowickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiab77 Re: zielona pergola 17.02.07, 09:29 -do arecki15 mam pytanko. Zawarlam umowe o mieszkanko na obornickiej ale nie jest ona w formie aktu notarialnego. Punkt 11-harmonogram platnoscimowi ze: pierwsza czesc 5% mam wplacic w ciagu 2 tyg, reszte do konca marca 2007. Punkt 14-"termin zawarcianotarialnej umowy sprzedazy" - 30 marca 2009. Czy to jest w porzadku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arecki15 Re: zielona pergola IP: *.b-ras1.srl.dublin.eircom.net 17.02.07, 17:15 do joasiab77 witam sredecznie, generalnie wszystko sie zgadza, wplacasz 5% wartosci tym samym rezerwujac mieszkanie, nastepnie udajesz sie do notariusza podpisujac umowe prtzedwstepna w formie aktu notarialnego, gdy juz sie wszystko ulozy tzn dostaniesz kredyt bank przelewa pieniazki na konto dewelopera, a ostateczna umowe podpisujesz juz bedac szczesliwa wlascicielka mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: zielona pergola IP: *.as.kn.pl 06.03.07, 19:13 witam, jutro podpisuje umowe u developera (zielona pergola)..ale mam wciąż sporo wątpliwości. Gdyby nie ceny które dosłownie z tyg na tydzien skacza jak oszalale to chyba jeszcze bym sie wstrzymal. Jesli chodzi o te pola irygacyjne to szczerze jestem zmartwiony.. czy ktos mieszkal w okolicy? Podobno pola maja z czasem likwidowac(z 1110ha na 250ha). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arecki15 Re: zielona pergola IP: *.b-ras1.srl.dublin.eircom.net 24.10.07, 19:51 witam! czy ktos z nabywcow byl moze na budowie i widzial jakies postepy, na stronie Profitu nie ma nowych zdjec a milo wiedziec jak daleko jeszcze do konca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROFIT Development Re: zielona pergola IP: *.profitdevelopment.com 26.10.07, 19:21 Witamy wszystkich serdecznie. Przepraszamy za brak na stronie WWW aktualnych zdjęć z naszych inwestycji w ostatnim czasie. Z uwagi na Państwa duże zainteresowanie postępami prac budowlanych na naszych inwestycjach, od dzisiaj począwszy aktualne zdjęcia z budowy będą się pojawiały na naszej stronie co 2 tygodnie. Już w tej chwili można zobaczyć najnowsze zdjęcia z realizacji Zielonej Pergoli i Budynku Mozaika. Z wyrazami szacunku, Zespół PROFIT Development S.A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwo Re: zielona pergola IP: *.gprspla.plusgsm.pl 06.03.07, 23:00 Ja mieszkam na Bezpiecznej i osiedle jest spokojne zapachy bardzo rzadko sie czuje,a komary sa to fakt.Bardziej zastanawia mnie lokalizacja tego osiedla -kolo niego jej dom samotnej matki w kiepskim stanie.Jakos dziwnie to bedzie wygladalo piekne osiedle i rozpacz dzieci i matek obok.Do mnie to nie przemawia zle by mi sie mieszkalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magg w tej półce cenowej... IP: *.autocom.pl 07.03.07, 09:36 ...można znaleźć dużo ciekawsze inwestycje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alan Re: zielona pergola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 13:22 To co, samotne matki maja mieszkac na odludziu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziolo Re: zielona pergola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 13:59 A co do domu samotnej matki znajdujacego sie w poblizu profitu to bedzie przeniesiony i zniszczony:) wiec bez paniki! samotne matki beda mialy lepsze warunki do zycia a my lepsze widoki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arecki15 Re: zielona pergola IP: *.b-ras1.srl.dublin.eircom.net 25.03.07, 12:48 witam wszystkich:) czy ktos moze wie na jakim etapie sa prace Zielonej Pergoli? moze jakies zdjecie ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: zielona pergola IP: *.as.kn.pl 01.04.07, 00:45 Bylem dzisiaj zobaczyc jakie postepy na budowie. wlasciwie od miesiaca niewiele budowa sie ruszyla. aktualne zdjecia sa na stronie profita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżordż Re: zielona pergola IP: *.eranet.pl 01.04.07, 12:05 Może dlatego, że byłeś w nocy ("dzisiaj" - post -0:45), nie widziałeś zmian zwłaszcza w głębi osiedla. Postęp jest zauważalny. ROZUMIEM, ŻE CHCIAŁEŚ BYĆ PIERWSZY NA FORUM Z ŻARTEM PRIMA APRILISOWYM. UDAŁO SIĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: zielona pergola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.07, 09:10 co tam slychac, panowie, na budowie? z zewnatrz czesc juz wyglada na wykonczona, a jak w srodku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: zielona pergola IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.08.07, 22:25 Coś mi się wydaje, że takie tępo odbije się na jakości budynku. Mój znajomy kupił kiedyś mieszkanie od dewelopera, który bardzo szybko wybudował budynek i po wyko ńczeniu zaczęły wychodzić kwiatki. Jestem tym zaniepokojona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziolo Re: zielona pergola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 13:53 Co wy tam wiecie:) Developer jest w porzo - mam znajomości - wszystko sprawdzone. Co do tempa budowy to jest normalne. Plusem jest wykozystanie dobrych materiałów. Co do smrodu z pola to nigdy nie poczulem a mieszkam na macedońskiej pd 25 lat - wiec bez obaw! dzielnica jest spoko - jest to czego każdy potrzebuje sklepy , parki, koscioły, boiska, korty tenisowe, nocne, stacje beznynowe i inne pierdoły! pozdrawiam wszystkich co kupili mieszkanka u profita :) Odpowiedz Link Zgłoś
tompiast Re: zielona pergola 14.10.07, 01:53 A ile placiliscie za metr??Jak ceny sie przestawiaja na tym osiedlu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: zielona pergola IP: *.lanet.net.pl 10.11.07, 23:19 witam, dzwonilem w pt. do PD, ceny za Zielona Pergole maja troche wygorowane, ok.7500 za m2. Ciekawi mnie ile kosztowal metr na pocztku roku? Moze osoby, ktore kupily na poczatku 2007 podziela sie ta informacja. Dziwi mnie, ze tak kiepsko idzie im sprzedaz. pozdr. k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bxd Re: zielona pergola IP: *.lanet.net.pl 26.01.08, 22:49 nie wiem po ile sprzedawali pod koniec 2007r ale pod koniec 2006 było to coś koło 7.000 zł - siedem z czymś i mówili , że mają ostatnie mieszkania ( kłamali?). Straszne ważniaki z nich były i bardzo zarozumiali. Trochę ich podejście mnie zdenerwowało i u nich nie kupiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spox co za widoki! IP: *.media4.pl 28.12.07, 19:05 Byłam dziś obejrzeć okolicę tego osiedla... Widoki z okien bloków Zielonej Pergoli są straszne! Z jednej strony stary budynek, z drugiej dom samotnej matki, a na koniec jeszcze z następnej... olbrzymie, straszne coś! Od strony ul. Ligockiej to jest katastrofa! Bardzo podobają mi się budynki Zielonej Pergoli, świetna komunikacja w tym miejscu, fajne mieszkania, i... ta wstrętna fabryka! I teraz nie wiem co zrobić?! Gdyby nie te widoki z okien mieszkanko byłoby super:( Za tyle pieniedzy patrzec na fabryke:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziolo Re: co za widoki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.07, 10:27 to kup sobie mieszkanie z widokiem do wewnątrz osiedla:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Zielona Pergola - aneks kuchenny IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.08, 15:18 Witam Kupilam mieszkanie na Zielonej Pergoli, 48,5m2. Zostanawiam sie nad przeniesieniem kuchni do pokoju goscinnego (17m2) - pokoj z aneksem kuchennym, a z kuchni chcialabym zronbic maly pokoj. Czy ktos rozwazal/zrealizowal taki pomysl? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Zielona Pergola - aneks kuchenny IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.08, 14:14 tez kupilem tam mieszkanie, tylko wieksze, wydaje mi sie, ze pokoj 17,5m2 jest troche za maly, aby zmiescic tam jeszcze aneks kuchenny, ale jak znajdzie sie jakis sprytny architekt wnetrz, to moze cos zaradzi, Odpowiedz Link Zgłoś
otu85 Re: Zielona Pergola - aneks kuchenny 23.02.08, 16:17 ...może trochę zamieszam w rozwijającym sie temacie. W styczniu odbierałam mieszkanie dla teściowej u innego developera. Już wiem, że bez pomocy fachowca z wiedzą o zasadach sztuki budowlanej nie powinno się tego robić. Polecam inżyniera Pana Sławka 601641550.Też mi polecono. Zapłaciłam 250zł za pomoc w protokolarnym odbiorze mieszkania (jak potrzeba wystawia fakturę). Zaoszczędziłam parę tysięcy złotych. Nie była bym w stanie wraz z mężem wyłapać wszystkich istotnych usterek. Pozdrawiam miłośników własnych m2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arecki15 Re: Zielona Pergola - aneks kuchenny IP: *.b-ras2.srl.dublin.eircom.net 21.04.08, 19:50 czy ktos sie orientuje jak postepuje budowa zielonej pergoli??? zdjec jakos nie umieszczaja na stronie ostatnio chyba z 3 marca.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Zielona Pergola - aneks kuchenny IP: *.lanet.net.pl 22.04.08, 00:03 bylam tam w zeszly weekend, troche wiecej chodnika, maly plac zabaw postawiony, czysciej ogolnie..., fakt zdjecia by sie w koncu przydaly, pozdrawiam, Nana:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: zielona pergola IP: *.as.kn.pl 24.04.08, 21:36 Jestem bardzo zainteresowany kupnem mieszkania na Pergoli. Patrzę razem z żoną na postępy budowy od jej początku (mieszakmy w pobliżu). Okolica jest super , mieszkam tu ponad 30 lat. Widoki nie są zachęcające faktycznie, ale mi się tu i tak podoba, blisko naprawdę wszędzie, np. do Rynku na piechotę 30 minut. Sklepy, stacje, przedszkole szkoły z basenem nawet, market (eLeclerc), korty tenisowe. Mamy jednak wątpliwości co do kredytu, czyli pętli na szyję na 30 lat albo i więcej. Jeśli ktoś mógłby opisać nam drogę jaką trzeba przebyć, stronę formalną i finansową, tzn. wszystkie potrzebne kroki od samego początku do końca to bylibyśmy wdzięczni. Z góry dziękujemy - nasz adres a_l_f@op.pl (podkreślenia pomiędzy). Przyszli (niezdecydowani jeszcze) sąsiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spn Re: zielona pergola IP: *.nsn.uu3.net 25.04.08, 08:38 ..ja tez mieszkam w bezposrednim sasiedztwie budowy i z ta bliskoscia rynku to bym nie przesadzal - zdarzalo mi sie przebyc te droge na piechote, ale w trybie awaryjnym (powrot z rynku w srodku nocy). Nie jest to odleglosc ktora mozna by pokonywac spacerkiem codziennie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martinezz Re: zielona pergola IP: *.gprs.plus.pl 25.04.08, 12:14 nie mam nic do samej lokalizacji ja wybralem spiżową od profitu lecz niestety musze powiedziec, ze czasem krew czlowieka zalewa. Ludzie zmieniaja sie u nich bez przerwy i jest spychologia- a to Pan X obiecał a nie ja. Co mnie to interesuje, ze p. X juz nie pracuje, kupowalem od firmy a nie od p. X!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanieczp Re: zielona pergola IP: *.profitdevelopment.com 29.04.08, 13:03 co do lokalizacji to myślę, że jest w porządku. z profitem nie miałem żadnych problemów i mam nadzieję, że tak pozostanie :-). ps.: a z czym miałeś problem martinezz ?, hejka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdradził Cię IP Re: zielona pergola IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.08, 13:17 Sądząc po IP rozumiem, że płaci na czas i dlatego tych problemów nie miałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joldre Re: zielona pergola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.08, 13:57 rzeczywiście - niezbyt bystrzy pracownicy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dactyl123 Re: zielona pergola 02.06.08, 16:00 Faktycznie balagan maja spory. Troche zaczynam zalowac zakupu, nie ze wzgledu na samo mieszkanie, ale na podejscie do klienta. Nie informuja o absolutnie niczym i jak ma sie do nich pytanie to trzeba wystosowac pismo! Mowi sie, ze to klient nie czyta umowy, oni umow tez nie znaja. Niekompetencja biura obslugi klienta jest szokujaca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: zielona pergola IP: 212.127.64.* 05.05.08, 21:15 Witam Ja njprawdopodobnij będe tam mieszkała. moj mail nikita_0011@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: zielona pergola IP: *.lanet.net.pl 05.05.08, 22:38 witam, ja tez bede tam mieszkala:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: zielona pergola IP: 217.153.64.* 14.05.08, 08:44 I ja też będę tam mieszkał:) Już niedługo odbiór:) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: zielona pergola IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.08, 00:05 To kochani chyba zrobimy wspólną parapetówe przy fontannie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Mieszkania z antresolą - pytanie IP: *.gprs.plus.pl 22.05.08, 18:53 Mam pytanie do osób które kupiły mieszkania z antresolą. W standardzie wykończenia jest napisane, że na sufitach jest gładź szpachlowa. Czy to dotyczy też regipsów na poddaszu? Oglądałam mieszkanie w zeszłym tygoniu i regipsy nie są pokryte gładzią, a zapomniałam o to spytać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: zielona pergola IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.08, 01:44 Moja propozycja to 5 lipiec godzina 19:00 pod fontanną. Kto jest za? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: zielona pergola IP: *.lanet.net.pl 03.06.08, 12:53 Znacie może jakąś dobrą dobrą firme remontową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: zielona pergola IP: *.fl-it.net 03.06.08, 14:03 Jesli moge cos dodac w temacie to Profit Development jako jedyny ze znanych mi developerow nie raczy informowac swoich klientow o jakichkolwiek dodatkowych szczegolach budowlanych: Dzial obslugi klienta istnieje chyba tylko na papierze, brak jakiejkowliek korespondencji w zwiazku z nabywana nieruchomoscia. Niekompetencja pracownikow zarowno z obslugi klienta jak i osob pracujacych w ksiegowosci przechodzi najsmielsze oczekiwania. Widac ze firma wyznaje strategie KIS - kup i spieprzaj. Ciekawe czy Pan Piotr lub Robert sie z tym identyfikuja. Jesli tak jest to szczerze odradzam jakakolwiek wspolprace z ta firma. Same problemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Provit Development Re: zielona pergola IP: *.profitdevelopment.com 03.06.08, 14:26 Witamy serdecznie, prosimy o kontakt w przedmiotowej sprawej z Dyrektorem Działu Obsługi Klienta. Na pewno wyjaśnimy ewentualne nieporuzmienie i sytuację o której Pan wspomniał. Dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profit Development Re: zielona pergola IP: *.profitdevelopment.com 03.06.08, 14:29 Witamy serdecznie, prosimy o kontakt w przedmiotowej sprawie z Dyrektorem Działu Obsługi Klienta. Na pewno wyjaśnimy ewentualne nieporuzmienie i sytuację o której Pan/i wspomniał/a. Dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profit Development Re: zielona pergola IP: *.profitdevelopment.com 03.06.08, 14:31 Witamy serdecznie, prosimy o kontakt w przedmiotowej sprawie z Dyrektorem Działu Obsługi Klienta. Na pewno wyjaśnimy ewentualne nieporozumienie i sytuację o której Pan/i wspomniał/a. Dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: zielona pergola IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.08, 00:29 Pwstało konto w Naszej Klasie. Zapraszam do wpisu. Konto nazywa się zielona_pergola. Pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: zielona pergola IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.08, 22:41 Halo ludzie co z Wami??? Czekam na Naszej Klasie. Czyżbym miala tu sama zamieszkać???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: zielona pergola IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.08, 22:56 szukaliśmy, ale takiego profilu tam brak:) Odpowiedz Link Zgłoś
moni-ka30 Re: zielona pergola 09.06.08, 11:09 Witam!!! Też będę mieszkać na Zielonej Pergoli:-)) Próbowałam poszukać na naszej klasie profilu ale niestety brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: zielona pergola IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.08, 21:45 brzmi on dokładnie Mieszkańcy "Zielonej pergoli" we Wrocławiu ŁĄCZMY SIĘ!!!!!!!!. Czekam na Was sąsiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: zielona pergola IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.08, 21:49 Wystarczy w wyszukiwarce wpisac Mieszkańcy "Zielonej Pergoli" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enzo Re: zielona pergola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 22:58 Czy ktoś już może założył jakieś forum mieszkańców zielonej pergoli? Można by podyskutować o odbiorach i innych sprawach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: zielona pergola IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.08, 23:42 No wlaśnie jak się dtego zabrac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: zielona pergola IP: *.wroclaw.mm.pl 11.06.08, 11:21 Witam Sąsiadów :) Zapraszam na świeżutkie Forum Mieszkańców Zielonej Pergoli: zielonapergola.071.pl Zachęcam do zakładania nowych wątków i wymiany myśli. ...i do zobaczenia na parapetówie ;) Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: zielona pergola IP: *.gprs.plus.pl 11.06.08, 20:58 A jak tam z końcowymi rozliczeniami i odbiorami? Dostaliście już informację z Profitu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: zielona pergola IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.06.08, 23:50 Witam. Ja dostalam już całkowite rozliczenie i termin oddania mieszkanka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enzo Re: zielona pergola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 23:59 Może warto się przenieść z dyskusjami o naszym osiedlu na forum, do którego linka podał bartek kilka postów wyżej. Jak będziemy wszyscy w jednym miejscu dyskutować, to zdziałamy więcej! Pzdr. serdeczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABW Re: zielona pergola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 21:53 zobacz forum: wroclaw-zielona-pergola.mojeosiedle.pl/viewforum.php?f=1846 Odpowiedz Link Zgłoś