Gość: zoja IP: *.e-wro.net.pl 26.01.07, 17:55 ktos ma jakies doswiadczenia lub info o tym developerze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: Milart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 17:57 Wystarczy poszukać pod hasłem Radwanice Odpowiedz Link Zgłoś
lupati Re: Milart 14.02.07, 20:52 hej,my mieszkamy na osiedlu w radwanicach wybudowanym przez M9lart. Jesteśmy zadowoleni, kontakt z firmą jest ok. Jest to nasze pierwsze mieeszkanie i mamy raczej dobre wspomnienia z odbioru mieszkania, czy nawet poprawiania drobnych usterek. Śmiało moge polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Milart IP: 217.96.19.* 15.02.07, 08:15 Ja też mogę polecić , też mieszkamy w radwanicach a kontakt z deweloperem był bardzo dobry. Mieszkanie prawie wcale nie miało usterek, jakies drobiazgi jedynie, które szybko usunęli. Mam wrażenie że na tle innych deweloperów wypadają więcej niż dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konkurent Re: Milart IP: *.polmotors.wroc.pl 15.02.07, 08:48 Jako konkurent tej firmy też mogę polecić. Solidny stojący realnie na ziemi i nie przesadza z cenami. Pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Milart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 14:26 no nie wiem czy tak nie przesadza z cenami, jakies ok. 6500 za metr na Kukuczki TUŻ przy torach kolejowych to chyba więcej, niz przesada?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Milart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 22:10 a jest juz 6500?? jeszcze 3 tyg temu jak sie zastanawialam nad ta lokalizacja to byly ponizej 6 tys...ale przy torach za taka cene... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Milart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 23:34 ja nie mam nic do samego milartu, ale bylam koł tej inwestycji i w ciagu 15 minut przejechało 3 pociagi, niezły szum, mieszkać tam to trzeba koniecznie ze stoperami. Moze komus nie przeszkadza, ale ja nie dałabym rady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: Milart IP: *.telsat.wroc.pl 02.03.07, 18:45 Kiedyś mówiło się o wybudowaniu tam garaży i sportowego boiska, mieszkać tak blisko torów za 6500/m2 to paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Milart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 13:32 uważam, że cena za mieszkania przy ul. Kukuczki nie jest zawyżona. Jeśli chodzi o trakcję kolejową to natężenie hałasu nie jest większe niż z ulicy. Osobiście kupiłam tam mieszkanie. Jak do tej pory wpółpraca z developerem Milart przebiega bez zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Milart IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.07, 10:39 No jak dla mnie to ta firma jest do bani, kupilismym mieszkania przy zagonach, do końca marca mieliśmy dostać klucze, a jest połowa kwietnia(ponad połowa)_i o kluczach nie ma mowy, nie zgłosili jeszcze nawet budynku do Powiatowego nadzoru, który wydaje pozwolenia na użytkowanie, na które czeka się misiąc albo i dłuzej, zatem łatwo policzyć, jak duże mają w tej chwili opóźnienie, a kontakt z firma stał się fatalny, nie reagują na nasze pytania, dlaczego wszystko sie tak przedłuża, nie potrafią udzielić konkretnych info, co do przekazania mieszkań, non top jak w ogóle podają, to podają sprzeczne info, grają na zwłoke, oszukują, mamią, masakra, pan Witek super genialny nin nigdy nie wie, pani Ewa N. równiez stale odpowiada nie wiem,a pana prezesa od trzech miesięcy nie możemy zastać i to ma być porządna firma, obłęd, wszyscy mieszkańcy z zagonów (przyszli, no bo jeszcze nimi nie jesteśmy i nie wiadomo kiedy nimi bedziemy,)mają ich dosyć i oceniaja wspólpracę z nimi poniżej DNA. Koszmar odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Milart IP: 217.96.19.* 18.04.07, 11:23 Musze powiedzieć że jestem bardzo zaskoczony tym co mówią obecni klienci milartu ponieważ osiedle w radwanicach było oddane wrecz przed terminem i jako mieszkaniec tegoz nie miałem zadnych uwag do developera. Widocznie kolejne inwestycje i szybko zarobione duże pieniądze przewróciły im w głowie bo wykorzystuja koniunkture na rynku wiedząc ze i tak mieszkań jest za mało więc klienci sie znajdą. Szkoda, bo dobre imie firmy powinno byc dla nich najwazniejsze, ale widac juz im nie zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Junior Re: Milart IP: 82.160.155.* 13.05.07, 19:18 Kupiliśmy mieszkanie na osiedlu w Radwanicach (będących drugą inwestycją Milartu, po jakimś małym osiedlu domków jednorodzinnych). Generalnie jakość obsługi oraz wykończenia stały na wysokim poziomie. Mieszkanie odebraliśmy przed datą podaną w umowie. Mieszkamy tu już prawie rok i niczego nie żałujemy. Jednak... Obecnie na forum pojawiają się dość spore zarzuty pod adresem tego developera. Nie bedę im przeczył, bo nie mam na obecną chilę takiej wiedzy, ale... Już kiedy nasze mieszkanie się budowało, bo do szału doprowadzał mnie niejaki p. Rafał K. - szef budowy lub ktoś na podobnym stanowisku. Jego arogancja i lekceważenie były nie do przyjęcia, więc w końcu doszło do ostrej wymiany zdań. Potem zrozumiał chyba kto tu jst dla kogo i był spokój. Co zaś obecnego stanu mieszkań oddawanych klientom to prawdopodobnie jakośc zagubiła się gdzieś w pogoni za kasą i dawna dobra opinia firmy Milart jest już mało aktuana nad czym ubolewam. Niestety to typowe w tym Kraju nad Wisłą... Odpowiedz Link Zgłoś