IP: *.e-wro.net.pl 26.01.07, 17:55
ktos ma jakies doswiadczenia lub info o tym developerze?
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: Milart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 17:57
      Wystarczy poszukać pod hasłem Radwanice
    • lupati Re: Milart 14.02.07, 20:52
      hej,my mieszkamy na osiedlu w radwanicach wybudowanym przez M9lart. Jesteśmy
      zadowoleni, kontakt z firmą jest ok. Jest to nasze pierwsze mieeszkanie i mamy
      raczej dobre wspomnienia z odbioru mieszkania, czy nawet poprawiania drobnych
      usterek. Śmiało moge polecić.
      • Gość: ewa Re: Milart IP: 217.96.19.* 15.02.07, 08:15
        Ja też mogę polecić , też mieszkamy w radwanicach a kontakt z deweloperem był
        bardzo dobry. Mieszkanie prawie wcale nie miało usterek, jakies drobiazgi
        jedynie, które szybko usunęli. Mam wrażenie że na tle innych deweloperów
        wypadają więcej niż dobrze.
    • Gość: Konkurent Re: Milart IP: *.polmotors.wroc.pl 15.02.07, 08:48
      Jako konkurent tej firmy też mogę polecić. Solidny stojący realnie na ziemi i
      nie przesadza z cenami. Pozdawiam
      • Gość: re Re: Milart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 14:26
        no nie wiem czy tak nie przesadza z cenami, jakies ok. 6500 za metr na Kukuczki
        TUŻ przy torach kolejowych to chyba więcej, niz przesada?!
        • Gość: ja Re: Milart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 22:10
          a jest juz 6500?? jeszcze 3 tyg temu jak sie zastanawialam nad ta lokalizacja to
          byly ponizej 6 tys...ale przy torach za taka cene...
          • Gość: re Re: Milart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 23:34
            ja nie mam nic do samego milartu, ale bylam koł tej inwestycji i w ciagu 15
            minut przejechało 3 pociagi, niezły szum, mieszkać tam to trzeba koniecznie ze
            stoperami. Moze komus nie przeszkadza, ale ja nie dałabym rady
            • Gość: dede Re: Milart IP: *.telsat.wroc.pl 02.03.07, 18:45
              Kiedyś mówiło się o wybudowaniu tam garaży i sportowego boiska, mieszkać tak
              blisko torów za 6500/m2 to paranoja.
          • Gość: gość Re: Milart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 13:32
            uważam, że cena za mieszkania przy ul. Kukuczki nie jest zawyżona. Jeśli chodzi
            o trakcję kolejową to natężenie hałasu nie jest większe niż z ulicy. Osobiście
            kupiłam tam mieszkanie. Jak do tej pory wpółpraca z developerem Milart
            przebiega bez zastrzeżeń.
        • Gość: marek Re: Milart IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.07, 10:39
          No jak dla mnie to ta firma jest do bani, kupilismym mieszkania przy zagonach,
          do końca marca mieliśmy dostać klucze, a jest połowa kwietnia(ponad połowa)_i o
          kluczach nie ma mowy, nie zgłosili jeszcze nawet budynku do Powiatowego
          nadzoru, który wydaje pozwolenia na użytkowanie, na które czeka się misiąc albo
          i dłuzej, zatem łatwo policzyć, jak duże mają w tej chwili opóźnienie, a
          kontakt z firma stał się fatalny, nie reagują na nasze pytania, dlaczego
          wszystko sie tak przedłuża, nie potrafią udzielić konkretnych info, co do
          przekazania mieszkań, non top jak w ogóle podają, to podają sprzeczne info,
          grają na zwłoke, oszukują, mamią, masakra, pan Witek super genialny nin nigdy
          nie wie, pani Ewa N. równiez stale odpowiada nie wiem,a pana prezesa od trzech
          miesięcy nie możemy zastać i to ma być porządna firma, obłęd, wszyscy
          mieszkańcy z zagonów (przyszli, no bo jeszcze nimi nie jesteśmy i nie wiadomo
          kiedy nimi bedziemy,)mają ich dosyć i oceniaja wspólpracę z nimi poniżej DNA.
          Koszmar odradzam.
          • Gość: xyz Re: Milart IP: 217.96.19.* 18.04.07, 11:23
            Musze powiedzieć że jestem bardzo zaskoczony tym co mówią obecni klienci
            milartu ponieważ osiedle w radwanicach było oddane wrecz przed terminem i jako
            mieszkaniec tegoz nie miałem zadnych uwag do developera. Widocznie kolejne
            inwestycje i szybko zarobione duże pieniądze przewróciły im w głowie bo
            wykorzystuja koniunkture na rynku wiedząc ze i tak mieszkań jest za mało więc
            klienci sie znajdą. Szkoda, bo dobre imie firmy powinno byc dla nich
            najwazniejsze, ale widac juz im nie zalezy.
    • Gość: Junior Re: Milart IP: 82.160.155.* 13.05.07, 19:18
      Kupiliśmy mieszkanie na osiedlu w Radwanicach (będących drugą inwestycją
      Milartu, po jakimś małym osiedlu domków jednorodzinnych). Generalnie jakość
      obsługi oraz wykończenia stały na wysokim poziomie. Mieszkanie odebraliśmy przed
      datą podaną w umowie. Mieszkamy tu już prawie rok i niczego nie żałujemy. Jednak...
      Obecnie na forum pojawiają się dość spore zarzuty pod adresem tego developera.
      Nie bedę im przeczył, bo nie mam na obecną chilę takiej wiedzy, ale...
      Już kiedy nasze mieszkanie się budowało, bo do szału doprowadzał mnie niejaki p.
      Rafał K. - szef budowy lub ktoś na podobnym stanowisku. Jego arogancja i
      lekceważenie były nie do przyjęcia, więc w końcu doszło do ostrej wymiany zdań.
      Potem zrozumiał chyba kto tu jst dla kogo i był spokój.
      Co zaś obecnego stanu mieszkań oddawanych klientom to prawdopodobnie jakośc
      zagubiła się gdzieś w pogoni za kasą i dawna dobra opinia firmy Milart jest już
      mało aktuana nad czym ubolewam. Niestety to typowe w tym Kraju nad Wisłą...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka