kk071 23.04.03, 17:28 Zauważyłem coś z czego można sie tylko cieszyć. Wrocławskie forum o komunikacji jest o wiele bardziej kulturalne od warszawskiego... Tam ludzie, chyba nie potrafią wymieniac poglądów, bez kłótni... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kk071 może mała próbka 23.04.03, 17:31 • Re: Proszę o pomoc!!! adres: *.acn.pl Gość: adik 22-04-2003 19:35 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: katowiczanin napisał(a): > Prosze o pomoc jak dojechac do miejscowosci WOLA DUCKA. > Wiem tylko ze mam wysiasc na Dworcu PKP Warszawa Wschodnia i szukac Dworca > PKS-u. Jak tam trafic? > A moze ktos bedzie wiedzial w jakich godzinach jezdza autobusy. Interesuje > mnie godzina 18:00 - 20:00. > Z gory dziekuje za pomoc O BOSZE sprawdz sobie w internecie debilu jeden czy w KAtowicach to tylko takie ćwoki mieszkają????? JA pierdole........ ALBO MOŻE Z INNEJ BECZKI: Re: E-2 nr boczny 2923 adres: *.acn.pl Gość: kierowca autobusu 19-04-2003 20:40 odpowiedz na list odpowiedz cytując e-tam napisał: > Gość portalu: Szybka napisał(a): > > > To bydlę mało mnie nie potrąciło kiedy przechodziłam (na zielonym) pasami > > przy parku Saskim! > > Coś nie tak chyba... 2923 to wóz z Inflanckiej. Ta zajezdnia E-2 nie > obsługuje. Chyba, że go już przerzucili w związku z likwidacją... Ale to chyba > jeszcze zbyt wcześnie. 2923 jest z chełmskiej cipo głupia (albo przeciwienstwo w rodzaju meskim glupi oczywiscie) U NAS CZEGOŚ TAKIEGO NIE WIDZIAŁEM... A MOŻE SIE MYLE... Odpowiedz Link Zgłoś
krystianwro Re: może mała próbka 23.04.03, 21:09 kk071 napisał: > • Re: Proszę o pomoc!!! adres: *.acn.pl > Gość: adik 22-04-2003 19:35 odpowiedz na list odpowiedz cytując > > Gość portalu: katowiczanin napisał(a): > > > Prosze o pomoc jak dojechac do miejscowosci WOLA DUCKA. > > Wiem tylko ze mam wysiasc na Dworcu PKP Warszawa Wschodnia i szukac > Dworca > > PKS-u. Jak tam trafic? > > A moze ktos bedzie wiedzial w jakich godzinach jezdza autobusy. > Interesuje > > mnie godzina 18:00 - 20:00. > > Z gory dziekuje za pomoc > O BOSZE sprawdz sobie w internecie debilu jeden czy w KAtowicach to > tylko > takie ćwoki mieszkają????? > JA pierdole........ > > > ALBO MOŻE Z INNEJ BECZKI: > > Re: E-2 nr boczny 2923 adres: *.acn.pl > Gość: kierowca autobusu 19-04-2003 20:40 odpowiedz na list > odpowiedz cytując > > e-tam napisał: > > > Gość portalu: Szybka napisał(a): > > > > > To bydlę mało mnie nie potrąciło kiedy przechodziłam (na > zielonym) pasami > > > przy parku Saskim! > > > > Coś nie tak chyba... 2923 to wóz z Inflanckiej. Ta zajezdnia E-2 > nie > > obsługuje. Chyba, że go już przerzucili w związku z likwidacją... > > Ale to > chyba > > jeszcze zbyt wcześnie. > 2923 jest z chełmskiej cipo głupia (albo przeciwienstwo w rodzaju > meskim glupi > oczywiscie) > > > U NAS CZEGOŚ TAKIEGO NIE WIDZIAŁEM... A MOŻE SIE MYLE... Bardzo ciekawe!! Tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś