Dodaj do ulubionych

Developerzy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 22:57
mam zamiar kupić dom lub mieszkanie we Wrocławiu od developera. nie mam czasu
na eksperymenty, czy moze mi ktos polecic DOBREGO developera???,
poszukuję duzego mieszkania. dzis znalazłam to forum i bardzo mi sie podoba.
Obserwuj wątek
    • Gość: matali Re: Developerzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 02:46
      dużych mieszkań jest do wyboru do koloru, kazdy developer ma je w swojej ofercie
      juz wybudowane i czekajace na zasiedlenie, dzieje sie tak dlatego, gdyz po
      prostu duze mieszkania kosztuja najwiecej i z tego powodu trudno je sprzedac,
      jest malo klientow o takiej zdolnosci kredytowej :)
      • Gość: andrzej Re: Developerzy IP: 89.174.12.* 05.04.07, 08:42
        PDM - Ogrody Ołtaszyn , polecam zajrzeć na ich stronę zostało im parę dużych
        mieszkań .
        • Gość: ela Re: Developerzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 23:58
          własnie się nad nimi zastanawiałam, Czy ktos coś słyszał o Euro city
          nieruchomości, lub o szeregówkach w Leśnicy?
        • Gość: ela Re: Developerzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 00:00
          znasz ogrody ołtaszyn, czy moze kupiłeś tam mieszkanie?
      • gosc.jb Re: Developerzy 07.04.07, 17:09
        Jagodno -Iwiny powstaje malukie kameralne osiedle, małe domki po 6-8 mieszkań,
        robią dachy, nawet się nie reklamują, bo wszystko sprzedane, ponoć mają jeszcze
        jedno dwupoziomowe ok. 100 m z tarasem w super cenie 4900, tel.071 3697630 lub
        603767603
    • Gość: Piotr Jak żyję nie słyszałem o DOBRYM deweloperze IP: 82.160.28.* 05.04.07, 08:56
      są tylko mniej lub bardziej kantujący
    • Gość: wanda Re: Developerzy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.07, 11:59
      www.asm-inwestycje.com.pl
      • Gość: polpol Re: Developerzy Szewska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.07, 20:10
        polecam PRZY KASZUBSKIEJ, KĄTY-1,KAMIENNA 10%procent płacisz teraz a reszte po
        zakonczeniu budowy a cena mieszkania przez okres budowy rosnie a ty mozesz
        sobie w ciagu roku póltora zwiekszasz sobie zdolnosc finansowa do kredytu, to
        jest przyszłościowe
    • Gość: klinet zły Re: Developerzy IP: *.telsat.wroc.pl 05.04.07, 22:07
      asm bym omijal z daleka. via szergówki na bielanach- wtrzymane przez nadzor
      budowlany.
      • Gość: zyczliwy klient Re: Developerzy IP: 193.59.72.* 06.04.07, 11:41
        i znowu ujawnia sie zazdrosna konkurencja zza płotu.asm od siedmiu lat na
        rynku, dziesiąta inwestycja w toku, prawie wszystkie na bielanach (czyli nie
        mają sie czego wstydzic, bo inaczej by uciekli z bielan)a konkurencja ledwo
        powstała (QUART-oszuści, wystarczy sprawdzić przeszłość włascicieli) i chwyta
        sie wszelkich sposobów żeby zniechecić do asmu...załosne.
    • Gość: zych Re: Developerzy IP: *.eranet.pl 06.04.07, 00:03
      Nie ma dobrego developera bo wszyscy roobia duze pieniadze i dlatego im sie
      zazdrosci, dlatego trzeba po nich jechac, to myslenie kazdego Polaka. Ludzie
      po co te pytania. Przeciez o kimkolwiek bysmy nie rozmawiali to i tak posypia
      sie ostre slowa krytyki. A jak tak w to wszytsko uwierzymy to nikt z nas
      mieszkania nie kupi i za chwile obudzimy sie z reka w nocniku jak mieszkania
      beda po 10 000 zl. Kupowac nie wybrzydzac bo czas to pieniadz. Pozdro
      • Gość: Piotr Re: Developerzy IP: 82.160.28.* 06.04.07, 06:58
        no toś powiedział co wiedział. Co ma zazdrość do jawnych kantów i
        nieprzestrzegania prawa? Pomyśl czasem, zanim coś napiszesz.
        • Gość: borat Re: Developerzy IP: *.autocom.pl 06.04.07, 17:16
          czlowieku, idz sie lepiej przejdz na spacer, dotlen mozg a nie wypisuj bzdur na
          forum. Jak ktos cie oszukal to pisz konkrety a nie frazesy jacy to kanciarze ci
          deweloperzy. A najlepiej to zglos to do prokuratury a nie przelewaj swojej
          frustracji na klawiature.
          • Gość: Piotr Re: Developerzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 18:35
            nie zamierzam się wysilać, napiszę po prostu "pacta sunt servanda" - teraz
            wskaż mi mądrala, który z wrocławksich (i nie tylko) deweloperów stosuje tę
            maksymę? Stosuje, a nie usiłuje się dostosować...
            • Gość: borat Re: Developerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 13:28
              cały czas smalisz farmazony. Firm które nie dotrzymują umów jest wiele w
              różnych branżach tak samo jak solidnych podmiotów. Jeżeli masz jakieś konkrety
              to pisz a nie zawracaj głowę.
              • Gość: Piotr Re: Developerzy IP: *.lubin.dialog.net.pl 08.04.07, 17:23
                skąd wiesz, że tego nie zrobiłem? I nie powtarzaj za mną jak papuga boratku
                • Gość: borat Re: Developerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 14:03
                  A jak masz zaciecie detektywistyczne to zajmij sie tropieniem nierzetelnych
                  banków, ubezpieczalni, notariuszy jest tego całe mnóstwo. Basta, koniec tej
                  smętnej dyskusji!
    • jozi1978 Re: Developerzy 13.04.07, 13:58
      Niestety nie ma dobrych developerów :( Każdy ma coś na sumieniu. Większość z
      nich nie dotrzymuje terminów oddania mieszkania. Teraz taki rynek, że
      developerom nie zależy na opinii klientów i marce. Stosują maksymę jak nie Ci
      to będą inny. Takie prawo rynku. Niestety teraz popyt przeważa podaż i takie
      skutki!
      Ja czekam na mieszkanie. Opóźnienie pół roku i końca nie widać... :(
      Mimo wszystko powodzenia.
      • Gość: magda Re: Developerzy IP: *.magma-net.pl 17.04.07, 21:09
        a u jakiego developera czekasz już pół roku po term? ;/;/;/;/
        ja mam odbiór na 2 lipca, ciekawe czy dotrzymają słowa! oby!!!
    • Gość: gość Re: Developerzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 16:42
      Ja kupiłem mieszkanie na osiedlu przy Młynie w Wilczycach od dewelopera GAM Sp.
      z o.o./Wprawdzie to nowa firma na rynku nieruchomości, ale jestem zadowlony,
      zwłaszcza z ceny i przebiegu dotychczasowych działań.Polecam.
      • Gość: nowy Re: Developerzy IP: 86.42.214.* 16.04.07, 21:07
        No chyba żartujesz, że firma GAM jest godna polecenia. Miałem z nią do czynienia i stanowczo odradzam zakup mieszkania w Wilczycach. Nie tylko ze względu na okolicę ale również firmę sprzedającą. Może i cena jest przystępna ale najpierw należałoby się zastanowić z jakiego tak naprawdę powodu i dlaczego od początku roku nie udało im się sprzedać żadnego mieszkania w drugim szeregu.
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka