Dodaj do ulubionych

Gant ul.Opolska

29.06.07, 10:38
Witam,
chętni, którzy będą chcieli wymienić kilka spostrzeżeń na temat tej
inwestycji zapraszam do dyskusji.
Przyszły lokator oby nie alternatyw 4 :)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • yoka1 Re: Gant ul.Opolska 29.06.07, 12:02
      pytam z ciekawości - w którym dokładnie ma być ta inwestycja? Bo troszkę się pogubiłam z tymi budowami na Opolskiej - co chwilę wątek o innym inwestorze tam coś stawiającym. Strasznie popularna ulica się zrobiła:)
      • adek_b Re: Gant ul.Opolska 29.06.07, 16:52
        dokładnie opolska 123 około 200 za pętlą tramwajową na przeciwko komisu
        samochodowego
        • Gość: cinek wysypisko śmieci? IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.06.07, 18:34
          Ostatnio wyczytałem, że na Opolskiej planowana jest budowa wysypiska śmieci -

"Największe stacje przeładunkowe dla wrocławskich śmieci funkcjonują na ulicy
          Szczecińskiej i Kurkowej. (...) W 2004 r. w planach spółki T-F była zmiana
          lokalizacji stacji przeładunkowej z ul. Kurkowej na ul. Międzyleską (patrz -
          FORUM), ostatecznie zaakceptowano lokalizację przy ul. Opolskiej (mapka)."
          Więcej - link:
          huby.seo.pl/13_recykling/132_wroclawskie_smieci.htm
          Też szukam mieszkania, ale ta informacja nie nastawia mnie optymistycznie.
          • gruby986 Re: wysypisko śmieci? 30.06.07, 22:13
            trzęsie się od ruchu, straszny hałas od jeżdżacych samochodów
            • yoka1 Re: wysypisko śmieci? 02.07.07, 16:35
              san projekt wygląda ciekawie, fajne są też rozkłady mieszkań, ale mieszkałam jakieś parę lat na Opolskiej, i hałaś jest nie do zniesienia. Przay otwartym oknie nie da się oglądać TV bądź słuchać radia. A chyba będzie jeszcze gorzej, bo Opolska planowo ma być przebudowywana, aby być dobrą drogą wyjazdową. Ale cóż, to cena mieszkania w dużym mieście:)
              • adek_b Re: wysypisko śmieci? 03.07.07, 08:22
                faktycznie,
                przypuszczam, ze ruch będzie uciążliwy.
                Jednak zawsze istnieje możliwość sprzedania mieszkania :)
                • yoka1 Re: wysypisko śmieci? 03.07.07, 09:22
                  można i tak. Ale myślałam ,że kupując mieszkanie, zawsze jakiś czas się mieszka, a i łatwiej sprzedać mieszkanie, które my uważamy faktycznie za dobrą inwestycję. Skoro my dostrzegamy minus ruchliwej ulicy, to zapewne ci potencjalni przyszli nabywcy tgeż to z łatwością zauważą:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka