adek_b 29.06.07, 10:38 Witam, chętni, którzy będą chcieli wymienić kilka spostrzeżeń na temat tej inwestycji zapraszam do dyskusji. Przyszły lokator oby nie alternatyw 4 :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoka1 Re: Gant ul.Opolska 29.06.07, 12:02 pytam z ciekawości - w którym dokładnie ma być ta inwestycja? Bo troszkę się pogubiłam z tymi budowami na Opolskiej - co chwilę wątek o innym inwestorze tam coś stawiającym. Strasznie popularna ulica się zrobiła:) Odpowiedz Link Zgłoś
adek_b Re: Gant ul.Opolska 29.06.07, 16:52 dokładnie opolska 123 około 200 za pętlą tramwajową na przeciwko komisu samochodowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek wysypisko śmieci? IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.06.07, 18:34 Ostatnio wyczytałem, że na Opolskiej planowana jest budowa wysypiska śmieci - "Największe stacje przeładunkowe dla wrocławskich śmieci funkcjonują na ulicy Szczecińskiej i Kurkowej. (...) W 2004 r. w planach spółki T-F była zmiana lokalizacji stacji przeładunkowej z ul. Kurkowej na ul. Międzyleską (patrz - FORUM), ostatecznie zaakceptowano lokalizację przy ul. Opolskiej (mapka)." Więcej - link: huby.seo.pl/13_recykling/132_wroclawskie_smieci.htm Też szukam mieszkania, ale ta informacja nie nastawia mnie optymistycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
gruby986 Re: wysypisko śmieci? 30.06.07, 22:13 trzęsie się od ruchu, straszny hałas od jeżdżacych samochodów Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: wysypisko śmieci? 02.07.07, 16:35 san projekt wygląda ciekawie, fajne są też rozkłady mieszkań, ale mieszkałam jakieś parę lat na Opolskiej, i hałaś jest nie do zniesienia. Przay otwartym oknie nie da się oglądać TV bądź słuchać radia. A chyba będzie jeszcze gorzej, bo Opolska planowo ma być przebudowywana, aby być dobrą drogą wyjazdową. Ale cóż, to cena mieszkania w dużym mieście:) Odpowiedz Link Zgłoś
adek_b Re: wysypisko śmieci? 03.07.07, 08:22 faktycznie, przypuszczam, ze ruch będzie uciążliwy. Jednak zawsze istnieje możliwość sprzedania mieszkania :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: wysypisko śmieci? 03.07.07, 09:22 można i tak. Ale myślałam ,że kupując mieszkanie, zawsze jakiś czas się mieszka, a i łatwiej sprzedać mieszkanie, które my uważamy faktycznie za dobrą inwestycję. Skoro my dostrzegamy minus ruchliwej ulicy, to zapewne ci potencjalni przyszli nabywcy tgeż to z łatwością zauważą:) Odpowiedz Link Zgłoś