Gość: Magda IP: *.gprspla.plusgsm.pl 02.10.07, 22:46 Poszukuję dobrego Zarządcy, zna ktoś taką firmę, która potrafi współpracować z mieszkańcami. Jako wspólnota chcemy zmienić na godną polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: top Re: Zarządca Nieruchomości IP: *.ikatel.pl 03.10.07, 20:05 Zarzadca - to moze byc jeden z mieszkancow.Zywotnie zainteresowany sprawa.Inteligentnych wspolmieszkancow, jako doradcow, sobie znajdzie.Poradzi sobie. A druga osoba, na pelnym etacie, zalatwi finanse. I juz.Nadwyzki finansowe wydacie na upiekszanie osiedla. Mowi to Wam amerykanski hotelarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszły zarządca Re: Zarządca Nieruchomości IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.07, 13:46 Aktualnie robię kurs ale byłam kiedyś na rozmowie na Odrzańskiej w firmie EUREKA. Wg tego co mówił właściciel,to stawiają sobie za priorytet zadowolenie wspólnoty. Mają dość dobrze rozwinięty system komputerowy do obsługi wspólnot. W porównaniu doinnych firm gdzie byłam, to pozytywne wrażenie robili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zarządca Nieruchomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 10:41 Osobiście nie polecam firmy EUREKA, mieszkam na osiedlu zarządzanym przez tą firmę. Dobry system komputerowy niestety nie gwarantuje tego, że wspólnota jest dobrze zarządzana, a choćby to jak dane osiedle wygląda na zewnątrz, albo to ile np. z jego pozytywnego wizerunku jest zasługą zarządcy, a ile samych mieszkańców. Pracownicy są rzeczywiście mili ale szukając opinii, proszę lepiej pytać zarządzane wspólnoty, a nie samego zainteresowanego czyli zarządce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mruczek Re: Zarządca Nieruchomości IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.07, 18:37 Osobiście polecam WPB. Mieszkam we wspólnocie, w której zarządzają. Jeteśmy zadowoleni z usług jakie nam oferują. Wkładają dużo pracy w to co robią, dbają o nieruchomość, są kontaktowi. Zawsze służą pomocą. No i są efekty! Wystarczy przyjechać i zobaczyć nieruchomości jakimi zarządzają - np. zieleń. Polecam i podaję adres do Zarządcy e-mail dla zainteresowanych (sam z niego korzystam): administracja@wpb.wroc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mara Re: Zarządca Nieruchomości IP: *.wssk.wroc.pl 15.10.07, 11:57 Ja też mam mieszkanie administrowane przez WPB na ul. Partynickiej. Jestem zadowolona - czynsz stosunkowo niski, widać dbałość o osiedle choć wobec remontów dróg dojazdowych napewno nie jest łatwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Re: Zarządca Nieruchomości IP: *.189.40.219.azart.pl 11.05.13, 15:07 Polecam Inacto - siedziba na krzykach www.intacto.wroclaw.pl Odpowiedz Link Zgłoś