Gość: Ada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 19:36 Pilnie potrzebuję opinii na temat firmy ANTI Sp. z o .o. Zarządzanie Nieruchomościami lub firmy zarządazajacej FORUM. Dziękuję i pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: ANTI IP: *.171.19.130.crowley.pl 05.12.07, 21:43 Akurat u mnie zarządza ANTI - nie mam uwag: czysto, rozliczenia na czas, dobry kontakt e-mailowy. Zupełnie inaczej niż w typowej "administracji" - polecam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: ANTI IP: *.users.zlotniki.pl 08.04.08, 19:53 Słabo u nich z organizacją pracy, umuwiłem się kiedyś na spotkanie, trzeba było długo czekać, w końcu po dłuzszym okresie zrezygnowałem. Być może to tylko moje odczucia albo brak doswiadczenia młodych sekretarek, które tam pracują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hektor Re: ANTI IP: *.media4.pl 15.09.08, 23:45 Witam. Nie polecam- zadufany w sobie zarząd i fatale traktowanie oddanych pracowników!!! Uwaga na ANTI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: ANTI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.08, 12:19 "Zadufany w sobie zarzą" - zgadzam się w 100 %. Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trick Re: ANTI IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.09, 01:07 Firma jest nie poważna - wykonałem dla nich usługę związaną z systemem anten zbiorczych TV. Faktura jest przeterminowana już 6 tygodni człowiek który zlecał prace w imieniu firmy jak mantrę powtarza że księgowa zaksięgowała fakturę, że pokazywała mu w komputerze zaksięgowaną pozycję, tyle że kasy na koncie jak nie było tak nie ma. Przypominałem się skądinąd sympatycznemu chłopakowi (nazywa się Grzegorz Majcher ) już ze cztery razy i nadal nic. W sumie to pewnie nie jego wina ... Doradzam wielką ostrożność - firma nie płaci za wykonane usługi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: ANTI IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.09, 17:11 ta firma to porażka. Od miesiąca prosimy się aby skosili trawę wokół nieruchomości. Faktury nie są dostarczane na czas, przez co gromadzą się zaległości. Ich interesują tylko wpływy na konto. Szczerze odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin ANTI IP: 212.160.172.* 09.10.09, 09:43 Z nami nie mogą od prawie roku podpisać umowy, nic nie robią a faktury przysyłają. Nie dotrzymuja obietnic. Odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin Re: ANTI IP: 212.160.172.* 23.10.09, 15:24 Jeszcze jedna informacja. Z ANTI wyodrebniła się spółka SALIDA i pod taką nazwą będzie zajmowała się zarządzaniem nieruchomościami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: ANTI IP: 195.20.110.* 30.10.09, 11:04 ODRADZAM TĘ FIRME, BAŁAGAM, NIEKOMPETENCJA I IGNOROWANIE JAKICH JAKICHKOLWIEK ZASAD, UMÓW, PORAZKA W KAZDYM CALU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ANTI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.10, 21:22 Jaki tam zarząd. Malo wiedzacy prezes ,który posługuje sie niedouczonymi ludźmi,glówną ksiegową która chce tylko przetrwac do pierwsze aby troche kaski dostac, została tam członkiem zarzadu. Wiadomo jak łaczymy dwie tak poważne funkcje to nic nie jest zrobione dobrze, odradzam.I nastepna bodajże Mariolka ,zadufana,nieprzyjemna finansitka ,która, uczy sie dopiero wszystkiego wewnątrz firmy, na swoich oczywiście błedach, które niejednokrotnie popełnia.firma żenadna. Całośc to stanowi mieszanke niedouczonych ludzi którzy doprowadza ta firmę do zgonu, jesli oczywiście prezes nie zainterweniuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u kreskowane "Umuwił się" - ludzie trzymajcie mnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 16:48 Jeśli Ty się "umuwiłeś" to Twoja opinia o ANTI jest "guwno" warta. P.S. Jak ktoś wali takie bykole ortograficzne to jest dla mnie kompletnie niewiarygodny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koni Re: ANTI IP: *.internetunion.pl 21.09.10, 11:22 Miałem to sam o to nie twoje odczucia, młode sekretarki nie potrafią umawiać ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: ANTI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.10, 21:14 Ja też zdecydowanie odradzam,ostatnio dział nieruchomości został przekształcony w osobna spółke"Salida",która jest nie wypłacalna i żeryje na Anti S.A. Wszystko to rodzinne powiązania ,nie kompetentni ludzi,nie szanujący innych. Troche szajba odbiła jak zaczeły sie spółki rozwijać,ale niestety nie przychodowo. Umowy im gina i co najwazniejsze i najsmutniejsze,każda tak skontrułowana z korzyscia dla siebie. Nie polecam salidy ani tez anti. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Re: ANTI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 20:10 Widze ,że coraz więcej ludzi poznaje sie na Anti i tym podobnym tworze Salida. Nie doświadczeni ludzie,zadufani, troche szybkich przesunięć na stołkach i szajba bije. Przyklad tu Pani od finansów Cisowska,jeszcze chwile temu była zwyklym specjalista a teraz potyka sie o progi bo łeb zadarty do góry.Opryskliwa dla wszystkich i wiecej nadrabia miną niż wiedzą i doświadczeniem. Jakby mogła to cała wslizgnęłaby sie prezesowi do tyłka byle by jeszcze troche zostać.załosne.Pożal sie Panie Boże. Odradzam prace w Anti a przede wszystkim z nią!!!!nieprzyjena ,samolubna,jak wiele osób w Anti!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: at John, Monika, Aga - aleście podobni do siebie :-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.10, 12:19 pełna subtelność. Mieszkacie razem, macie takie samo zdanie i taki sam styl pisania... czy może jesteście jedną osobą po prostu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkjhokj Re: John, Monika, Aga - aleście podobni do siebie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.10, 15:15 :)a Ty co? chcesz zamieszkać z nimi?:D Ja tam słyszałem nie najlepiej o tej firmie i opinie się potwierdzają. Jak się dyma ludzi to potem zbierają żniwa,hehehe Odpowiedz Link Zgłoś