Dodaj do ulubionych

Ogrody Hallera - inwestycja Archicom

IP: *.as.kn.pl 01.12.07, 16:45
Archicom rozpoczął nową inwestycję - rezydencję "Ogrody Hallera" w dzielnicy
Krzyki. Inwestycja ta jeszcze nie została wprowadzona do otwartej sprzedaży.
Przez pierwsze dwa miesiące oferta kierowana jest do Członków Klubu Klienta
Archicom. Jeśli ktoś z Państwa będzie zainteresowany kupnem mieszkania to
proszę o kontakt, gdyż jako członek klubu mam możliwość skorzystania z
programu "Friend to Friend" który polega na tym, że jeśli ktoś z moich
zarekomendowanych znajomych kupi mieszkanie to obie strony otrzymują
gratyfikację w wysokości 1% upustu. Program trwa do 20 lutego 2008r. Jeśli
ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt na adres: barbara.g@kn.pl
Więcej o inwestycji można przeczytać na stronie www.ogrodyhallera.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: george Re: Ogrody Hallera - inwestycja Archicom IP: *.dknadmin.be 03.12.07, 12:38
      A ile wynosi cena 1m2?
      • Gość: Gość Re: Ogrody Hallera - inwestycja Archicom IP: *.as.kn.pl 05.12.07, 20:03
        W przypadku tej inwestycji obecnie nie istnieje zbiorcze zestawienie cenowe dla
        wszystkich, realizowanych inwestycji. Można oczywiście uśrednić przedział cenowy
        (choć nie daje to obrazu wyceny apartamentów) w kwocie ok 13.500/m2
        • fezuj Tylko sie nie pchac ! 05.12.07, 20:24
          Wystarczy dla wszystkich !
          Ja bym chyba wolal kupic w Sky Tower i na wszystko patrzec z gory :-D

PZDR
          • Gość: olo Re: Tylko sie nie pchac ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.07, 21:23
            ..nie no jakieś jaja przecież taka inwestycja jest skierowana do
            ściśle określonego grona typu prezesi, członkowie zarządu banków itp
            zarabiający (nie wiem za co) po 100 000, 300 000 tys. miesięcznie -
            dla nich dobra cena ale nie tutaj i nie dla nas......
        • Gość: able071 Re: Ogrody Hallera - inwestycja Archicom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 23:40
          hehe dobre zarty :>
          skoro kogos stac na cene 13500 za apartament (nie wiem skad ta nazwa we Wroclawskich inwestycjach) to ten 1% nie stanowi dla tego kogos powaznego pieniadza a juz napewno nie czyta podobnych forow :)
          niech lepiej ten 1% odda "w szczytnym celu"
          PS.Ciekawe kiedy we wro pojawia sie "ogromne" 100m2 mieszkania i nazwaja je loftami :)
          • zebra51 Re: Ogrody Hallera - inwestycja Archicom 06.12.07, 10:22
            Ogrody Hallera??? A gdzie to będzie wybudowane??? Czyżby przy
            wiadukcie kolejowym przy Carrefourze???
            • zebra51 Re: Ogrody Hallera - inwestycja Archicom 06.12.07, 10:31
              www.ogrodyhallera.pl/fotogaleria/wizualizacje/zdjecia_zoptymalizowane/hallera_new92a0049-copy.jpg
              tak, to przy torach...
              kupujcie, kupujcie :))))))))))))))))))))))))))))))))) Przekonacie
              sie ile składów towarowych jeżdzi nocą :))))
              pozdrawiam z O. Beyzyma
              zebra51
              • Gość: marze_na Re: Ogrody Hallera - inwestycja Archicom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 11:23
                Hałas jest nieziemski, potwierdzam. A ruch pociągów dość duży.
                • fido1979 Re: Ogrody Hallera - inwestycja Archicom 06.12.07, 20:48
                  Gość portalu: marze_na napisał(a):

> Hałas jest nieziemski
                  Skoro nieziemski, to będą mieć mieszkanie z kosmosu.
                  • Gość: gosc Re: Ogrody Hallera - inwestycja Archicom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 12:57
                    takie domy w chalasliwych miejscach buduje wlasnie ARCHIKOM!
                    • Gość: bobo Re: Ogrody Hallera - inwestycja Archicom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.08, 20:57
                      Hałas pociągów zagłuszy ruch na obwodnicy...
            • Gość: marze_na Re: Ogrody Hallera - inwestycja Archicom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 11:22
              Narazie ciągle są tam ogródki działkowe, a mój tato już planuje w którym miejscu
              posadzić w przyszłym roku ogórki.
              • Gość: fezuj Re: Ogrody Hallera - inwestycja Archicom IP: *.scansafe.net 07.12.07, 10:08
                Podobno dla uprawy ogorkow istotne jest podlewanie ich ciepla woda,
                np taka wygrzana na sloncu w starej wannie :-)
              • zebra51 Re: Ogrody Hallera - inwestycja Archicom 07.12.07, 10:32
                Ha, to może Twój tato dostarcza mi tyle radości grabiąc liście
                topless?? :)))
    • Gość: gosc Re: Ogrody Hallera - inwestycja Archicom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 08:28
      ale promocja - SMIECHU WARRRRRRTEEEEE !!!!!!!
    • Gość: xxx Re: Ogrody Hallera - inwestycja Archicom IP: *.lanet.net.pl 21.08.08, 23:47
      Co to będzie z tą inwestycją bo jak na razie to tam za dużo się nie dzieje...
      • Gość: bb Re: Ogrody Hallera - inwestycja Archicom IP: 86.47.47.* 22.08.08, 09:00
        13k za klatke w blokowisku, jak bede mial zly humor to tam podjade i ponabijam
        sie z frajerow, ktorzy mysla, ze sa 'elyta' i zaraz mi smutek przejdzie.
    • druop22 Re: Ogrody Hallera - inwestycja Archicom 22.08.08, 09:06
      buahahahah ! buahahaha!
      ale się uśmiałem z rana, dobre
      • Gość: Jakubb Re: Ogrody Hallera - inwestycja Archicom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 12:53
        Witam,

zapraszam do dyskusji na nowo otwartym forum dyskusyjnym na tamat inwestycji
        "Ogrody Hallera". Forum znajduje się pod adresem www.ogrodyhallera.foraosiedlowe.pl

Miłego pisania :)
        Jakub
        • Gość: SLav Re: Ogrody Hallera - inwestycja Archicom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 21:00
          zapraszam na nowe forum na temat inwestycji "Ogrody Hallera"
          wroclaw-ogrody-halera.mojeosiedle.pl/
          • Gość: zdzicho Re: Ogrody Hallera - inwestycja Archicom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 22:25
            czy tam latająq lądujące samoloty??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka