atteilow 21.03.08, 15:47 Gdyby tylko Wasi rodzice uzywali przezerwatyw.... zabawy-doroslych.ovh.org/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
egon26 Re: Prezerwatywy 21.03.08, 17:17 atteilow napisała: > Gdyby tylko Wasi rodzice uzywali przezerwatyw... Ale to głupie co napisałeś, gdyby nie używali to miałbym kilkanaścioro rodzeństwa- chyba jednak musieli się jakoś zabezpieczać bo mam tylko jednego brata Odpowiedz Link
atteilow Re: Prezerwatywy 21.03.08, 21:21 Ale to śmieszne, że nie zrozumiałeś. Gdyby używali przez całe swoje życie... no... no... pomyśl. zabawy-doroslych.ovh.org/ Odpowiedz Link
egon26 Re: Prezerwatywy 21.03.08, 23:49 Przez całe życie. to może wyrażaj się precyzyjnie. Tylko nie wiem o co ci chodzi z tymi prezerwatywami. Wyskakujesz z nimi jakbyś dopiero co je odkrył a znane są już od bardzo dawna. Twoi też mogli ich ZAWSZE używać. Bezdzietni w dużej mierze też pewnie dzięki prezerwatywą są bezdzietni ale o co ci chodzi to dalej nie wiem. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Prezerwatywy 21.03.08, 23:49 atteilow napisała: > Gdyby tylko Wasi rodzice uzywali przezerwatyw.... > I Twoi rzecz jasna. Odpowiedz Link