manzar 11.01.08, 21:39 Witam. Właśnie otrzymałem informację od dewelopera, iż po w drugiej połowie miesiąca czeka mnie odbiór mieszkania w tej inwestycji. Szukam sąsiadów, może ktoś tu zagląda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oli-7 Re: "Mozaika" ProfitDevelopment odbiory 19.04.08, 18:26 Witam.To ma Pan szczęście.....Jest już kwiecień,a my dalej czekamy na odbiór..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: "Mozaika" ProfitDevelopment odbiory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 11:54 witam ja juz odebralam klucze i po mału zaczynam dzialać. pozdrawiam przyszlych sąsiadów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sunshine wpisy do księgi IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.07.08, 13:59 Witam wszystkich sąsiadów z mozaiki, tych którzy tu zaglądają. Kto miał już podpsianie aktu notarialnego? Ja mam teraz 24.07 ale dowiadywałam się w wydziale ksiąg wieczystych że na wpis czeka się około 7 miesięcy. Więc trzeba płacić podwyżsozne raty kredytu. czy ktoś z was był może już w sądzie zeby załatwić wpis. Znacie jakieś sposoby? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
manzar Re: wpisy do księgi 18.07.08, 15:06 Ja jeszcze nie mam terminu zawarcia aktu notarialnego, odnośnie sposobów na przyspieszenie rozpatrywania wniosków o założenie księgi wieczystej i ustanowienia hipoteki należy napisać odpowiednie pismo do sądu. Może to pomóc a już na pewno nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sunshine Re: wpisy do księgi IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.07.08, 15:13 A tak się w ogóle zastanawiam czy już ktoś mieszka w mozaice bo tak pusto się wydaje a słyszałam różne informacje na temat tego budynku, że na wynajem itp. Co do wpisu to babka z biura do mnie dzisiaj zadzwoniła i umówiła termin podpisania aktu. Ale co z tego jak na wpis czeka się tak długo... Odpowiedz Link Zgłoś