Dodaj do ulubionych

"Mozaika" ProfitDevelopment odbiory

11.01.08, 21:39
Witam. Właśnie otrzymałem informację od dewelopera, iż po w drugiej połowie miesiąca czeka mnie odbiór mieszkania w tej inwestycji.

Szukam sąsiadów, może ktoś tu zagląda?
Obserwuj wątek
    • oli-7 Re: "Mozaika" ProfitDevelopment odbiory 19.04.08, 18:26
      Witam.To ma Pan szczęście.....Jest już kwiecień,a my dalej czekamy
      na odbiór.....
      • Gość: prezes Re: "Mozaika" ProfitDevelopment odbiory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 11:54
        witam ja juz odebralam klucze i po mału zaczynam dzialać. pozdrawiam
        przyszlych sąsiadów
        • Gość: Sunshine wpisy do księgi IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.07.08, 13:59
          Witam wszystkich sąsiadów z mozaiki, tych którzy tu zaglądają. Kto miał już podpsianie aktu notarialnego? Ja mam teraz 24.07 ale dowiadywałam się w wydziale ksiąg wieczystych że na wpis czeka się około 7 miesięcy. Więc trzeba płacić podwyżsozne raty kredytu. czy ktoś z was był może już w sądzie zeby załatwić wpis. Znacie jakieś sposoby? Pozdrawiam
          • manzar Re: wpisy do księgi 18.07.08, 15:06
            Ja jeszcze nie mam terminu zawarcia aktu notarialnego, odnośnie sposobów na
            przyspieszenie rozpatrywania wniosków o założenie księgi wieczystej i
            ustanowienia hipoteki należy napisać odpowiednie pismo do sądu. Może to pomóc a
            już na pewno nie zaszkodzi.
            • Gość: Sunshine Re: wpisy do księgi IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.07.08, 15:13
              A tak się w ogóle zastanawiam czy już ktoś mieszka w mozaice bo tak pusto się
              wydaje a słyszałam różne informacje na temat tego budynku, że na wynajem itp. Co
              do wpisu to babka z biura do mnie dzisiaj zadzwoniła i umówiła termin podpisania
              aktu. Ale co z tego jak na wpis czeka się tak długo...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka