Dodaj do ulubionych

Park ołtaszyn II Arc2

IP: *.eranet.pl 08.02.08, 22:02
co myślicie o tej inwestycji? Czy deweloper uczciwy, jak z jakością wykonania? Terminem, zaawansowaniem prac? zastanawiamy się nad zakupem dużego mieszkania? Jak z czynszami? Jaki koszt?
Obserwuj wątek
    • skraburski Re: Park ołtaszyn II Arc2 09.02.08, 19:19
      Czesc,

Ja kupilem w czerwcu w zeszlego roku i na razie jestem zadowolony z postepu prac. Jesli chodzi o jakosc to na razie nie moge nic zarzucic, chociaz na pewno przy odbiorze bede sprawdzal szyby gdyz ich nie zaslonili folia i jest duza szansa ze beda porysowane.

Budowa jest dosc kameralna wiec panowie na budowie pozwalaja wchodzic i ogladac postepy prac, raczej nie mialem wiekszych problemow z wprowadzaniem zmian, chociaz akurat w twoim przypadku to juz niewiele da rade zrobic jako ze juz prawie wszystko jest wykonane w srodku,

Na pewno zapytaj czy maja jeszcze miejsca postojowe w ich poprzedniej inwestycji obok, byly 3 razy tansze, ale ja wzialem 2 a byly dostepne 4.

O czynsz sie nie dopytywalem jeszcze, mysle ze po jakims czasie wybierzemy i tak innego zarzadce. Na forum pisuje Maciek z ich poprzedniej inwestycji wiec moze sie odezwie w tym temacie, z tegoco wiem to oni zmienili zarzadce.

Podsumowujac jestem bardzo zadowolony. Nad ktorym mieszkaniem sie zastanawiasz?

Jesli chcesz to mozesz obejrzec kilka fotek z budowy pod tym adresem
      picasaweb.google.pl/skraburski
      Pozdrawiam
      Lukasz
      • Gość: xenia29 Re: Park ołtaszyn II Arc2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 16:18
        Witam, czy jest może stronka tego dewelopera-bardzo podoba mi się
        inwestycja tylko nie mogłam dogrzebać kto to buduje-a tu proszę na
        forum trafiłam:) chciałbym sie dopytać czy jest coś jeszcze wolnego
        no i ile za metr-podejrzewam, że nie mało bo to z czego budują to
        chyba wyższa półka. Pozdrawiam i czekam na info
        • skraburski Re: Park ołtaszyn II Arc2 10.02.08, 17:13
          www.arc2.com.pl/
        • skraburski Re: Park ołtaszyn II Arc2 10.02.08, 17:15
          Zapomnialem o cenie, w maju placilem 5900 za metr a w cenie byla juz 9 metrowa
          komorka wiec moim zdaniem calkiem przyzwoicie, zwlaszcza biorac pod uwage
          standard i okolice.

Pozdrawiam
          Luasz
          • Gość: zainteresowany Re: Park ołtaszyn II Arc2 IP: *.wroclaw.mm.pl 10.02.08, 19:56
            Czy aby ARC2 to developer? A czy przypadkiem oni nie jest to pracownia
            projektowa, która działa/buduje na zlecenie SM Szóstka?
            • skraburski Re: Park ołtaszyn II Arc2 10.02.08, 20:17
              Z tego co mi wiadomo to na Oltaszynie ArC2 jest developerem, natomiast pod
              skrzydlami SM szostka.

Na pewno podpisywałem przedwstępny akt notarialny z ArC2, wiec chyba oni budują,
              w przeciwieństwie do inwestycji pod skrzydłami gdzie nie możliwe jest podpisanie
              umowy w tej formie.

Pozdrawiam
              Lukasz

• Gość: ben Re: Park ołtaszyn II Arc2 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.08, 21:05
                przecież wszystko teraz tanieje a tu co wzrost?
      • Gość: mike Re: Park ołtaszyn II Arc2 IP: *.eranet.pl 10.02.08, 20:05
        cześć, zastanawiamy sie nad mieszkaniem na ostatnim piętrze z antresolą, 95 m2, góra jest super, ale na dole mały pokój dzienny, no i właśnie tak jak mówisz, już prawie wszystko gotowe i teraz trzeba wszystko walić, tzn.ściany, a cena za metr to już 6500 brutto
        • Gość: Marta Re: Park ołtaszyn II Arc2 IP: *.augustow.mm.pl 10.02.08, 20:47
          mike, z tego, co widzę, to salon mieszkania, nad którym się zastanawiasz (2.4.2)
          otoczony jest ścianami nośnymi, a z nimi nic się nie da zrobić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka