Gość: Dawid IP: 78.133.168.* 17.03.08, 12:02 Był ktoś na targach mieszkaniowych w ten weekend?? Jak wrażenia??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: itmind Re: Targi IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.08, 12:46 Ja byłem wczoraj, tzn. w niedzielę. Ogólnie wrażenia średnie, jeśli chodzi o atrakcyjność ofert wręcz tragedia. Ceny z kosmosu, deweloperzy albo udają albo nie widzą obecnej sytuacji. Ogólnie Verity Development rozbawił mnie na maxa z cenami swoich "apartamentów" Życzę im powodzenia ale jak chcą zostać przy takich cenach to bedą się bujać z tymi mieszkaniami przez klilka lat. Pozytywne były tylko seminaria prowadzone przez fachowców. później jszcze coś napisze..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Targi IP: *.srv.volvo.com 18.03.08, 09:05 > Ogólnie Verity Development rozbawił mnie na maxa z > cenami swoich "apartamentów" dokładnie tak samo zareagowałem... a trochę tych mieszkań będą mieć do sprzedaży, w samym tylko bloku na Borna będzie ich ze 150 Odpowiedz Link Zgłoś
bossmat Re: Targi 17.03.08, 14:22 Osobiscie bylem zainteresowany tylko inwestycjami we Wroclawiu a nie poza i niczego tam prawde mowiac nie znalazlem ciekawego. Na powaznie to trzeba chyba siasc po prostu na www.nieruchomosci.com.pl (bardzo rzetelne informacje) lub na stronce archicom.pl (link do oferty konkurencji) - jest tego mnostwo. Skorzystalem tylko w zasadzie ze stoiska GE money bank, zeby sie dowiedziec odnosnie kredytu. P.S. Nie uogolniam, ale bylem zainteresowany tylko Gant'em, Triadadom'em oraz DachBude'em (tylko pierwszego znalazlem - bylem niedziele), wiec jak dla mnie to nie byly targi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: Targi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.08, 15:10 mi sie podobala oferta wroclawskiego domu, ceny mieli bardzo przyzwoite, szkoda tylko ze to zakrzow Odpowiedz Link Zgłoś