Dodaj do ulubionych

Rybnicka-MW Eurosystem

IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.11.08, 19:08
Witam!
Na stronie dewelopera brak jest informacji na temat garażu podziemnego.Czy
ktoś się orientuje ile będzie kosztowało miejsce parkingowe?
Obserwuj wątek
    • Gość: szuwarek Re: Rybnicka-MW Eurosystem IP: *.wroclaw.mm.pl 30.11.08, 19:21
      Najlepiej zadzwonić i zapytać.
      MW Eurosystem to teraz Milart, więc mogę zgadywać, że za miejsce
      parkingowe będą chcieli tyle samo co w inwestycji na Opolskiej -
      ponad 20000. Sam zastanawiałem się nad tą lokalizacją, ale trochę
      straszy bliskość rzeki - Starej Oławy tuż za płotem i Odry o rzut
      beretem dalej. Na marginesie, ciekawe jak wysoko sięgała tu woda w
      97'
      • Gość: jk Re: Rybnicka-MW Eurosystem IP: *.wro.vectranet.pl 01.12.08, 09:22
        na starej pętli w okolicach Samu Społem mniej więcej do pasa.
    • Gość: Łukasz Re: Rybnicka-MW Eurosystem IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.12.08, 10:20
      A jak wygląda sprawa z negocjowaniem ceny za mkw?Chciałbym załapać
      się na program "rodzina na swoim", ale tam cena mkw nie będzie mogła
      przekroczyć ok 5700 brutto(na stronie dewelopera jest 5700 netto pod
      klucz).Myślicie że udałoby się wytargować obniżkę?Czy ktoś już
      prowadził rozmowy z tym deweloperem?
      • Gość: neo Re: Rybnicka-MW Eurosystem IP: 94.42.104.* 21.05.09, 11:08
        W sieci znalazłem forum forum dyskusyjne osiedle rybnicka. Na razie świeci
        pustkami ale chyba zostało niedawno załozone.
        O to Adres:
        osiedlerybnicka.fsl.pl/
        • Gość: adrianicz Re: Rybnicka-MW Eurosystem IP: *.magma-net.pl 06.07.09, 14:29
          No, dokładnie, zapraszamy:

FORUM DYSKUSYJNE - MW osiedle Rybnicka Wrocław

Nieoficjalne Forum inwestycji mieszkaniowej we Wrocławiu przy ul. Rybnickiej

www.osiedlerybnicka.fsl.pl/
          • nzok Rybnicka-MW Eurosystem 28.07.09, 10:56
            Witam wszystkich,

Chciałam kilka słów napisać na temat wyżej wymienionej firmy, która nie
            praktykuje dobrego podejścia do swoich ostatnich klientów. Byliśmy
            zainteresowani zakupem jednego z mieszkań na Rybnickiej, ale jako że zostało ich
            zaledwie kilka, nikt z pracowników się nami nie przejął i że tak powiem nie
            potraktował jak klientów, którzy co by nie mówić chcieli zostawić u nich trochę
            dużo kasy. Traktowano nas, jakby robiono nam łaskę, że udzieli nam się
            odpowiedzi na podstawowe pytania i pokaże potencjalne mieszkanie - paradoks
            -chyba nikt nie kupuje bez oglądania!!! - no chyba że to jeszcze nie stoi, ale
            wydaje się być tak rewelacyjne że schodzi jak ciepłe bułeczki. Ofertę developera
            przedstawiła nam sekretarka - sic! chyba od tego są specjaliści od
            nieruchomości, a na teren mieszkania wpuszczał nas naburmuszony pracownik
            budowy, bo musiał zostać 30 min dłużej - sic! od tego są ludzie do kontaktu z
            klientem. I choć kusząca byłaby perspektywa sąsiadowania z Parkiem Wschodnim to
            nie polecam tej firmy jako developera - chyba że zmienią podejście do klienta.
            Tylko dlatego że zdecydowałam się na kupno mieszkania w sytuacji gdy zostało ich
            niewiele, mam być traktowana z łaską i wymuszeniem!!!
            • Gość: Paweł Re: Rybnicka-MW Eurosystem IP: 62.233.177.* 28.07.09, 14:25
              Nie masz się co żalić... tak bywa u innych też.

Kolega akurat kupił od spółki matki kawałek dalej na opolskiej, i był zadowolony
              z kontaktu...
              • nzok Re: Rybnicka-MW Eurosystem 31.07.09, 14:38
                myślę jednak że mogę się żalić, po to są tego typu fora. poza tym mam być klientem gorszej kategorii, tylko dlatego że kupuję jedno z ostatnich mieszkań w tej czy innej firmie? znam się trochę na standardach obsługi klienta i wiem jak to powinno wyglądać, dodtakowo jeżeli noszę się z zamiarem wydania takiej kasy mam prawo wymagać :)
            • Gość: normalna Re: Rybnicka-MW Eurosystem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 17:38
              Ludzie, wy nie jestecie krolami, poprostu chcecie kupic mieszkanie.
              Budownicy pracuja od 6 rano czasami do 18 w temperaturze jak na
              saunie a wy chcecie czerwony dywanik najlepiej. Podoba Wam sie
              mieszkanie i miejce? to chyba najwazniejsze. Jakis czas temu bylismy
              zainteresowani kupnem mieszkania na 2 pietrze od wejscia.Niestety
              juz sprzedane.pozniej chcielismy na parterze-sprzedane.Na poddasze
              ktore moim zdaniem jest super nas nie stac-ale i tak juz kilka
              sprzedanych.Teraz uwaznie bedziemy przygladac sie nastepnym budynkom
              milarta.Liczymy na Radwanice, z wielkim zalem ze nie zdarzylismy na
              rybnickiej :(
              • Gość: ??? Re: Rybnicka-MW Eurosystem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 23:22
                aha zdarzyło się że nie zdążyliście? Mam nadzieję że to nie był pracownik
                budowlany developera, albo co gorsza prezes bez matury...
    • Gość: leosz Re: Rybnicka-MW Eurosystem IP: *.wroclaw.vectranet.pl 04.08.09, 20:35
      Nowe forum Rybnickiej

www.rybnicka.fora.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka