Gość: Paweł IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.11.08, 19:08 Witam! Na stronie dewelopera brak jest informacji na temat garażu podziemnego.Czy ktoś się orientuje ile będzie kosztowało miejsce parkingowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szuwarek Re: Rybnicka-MW Eurosystem IP: *.wroclaw.mm.pl 30.11.08, 19:21 Najlepiej zadzwonić i zapytać. MW Eurosystem to teraz Milart, więc mogę zgadywać, że za miejsce parkingowe będą chcieli tyle samo co w inwestycji na Opolskiej - ponad 20000. Sam zastanawiałem się nad tą lokalizacją, ale trochę straszy bliskość rzeki - Starej Oławy tuż za płotem i Odry o rzut beretem dalej. Na marginesie, ciekawe jak wysoko sięgała tu woda w 97' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Rybnicka-MW Eurosystem IP: *.wro.vectranet.pl 01.12.08, 09:22 na starej pętli w okolicach Samu Społem mniej więcej do pasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Rybnicka-MW Eurosystem IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.12.08, 10:20 A jak wygląda sprawa z negocjowaniem ceny za mkw?Chciałbym załapać się na program "rodzina na swoim", ale tam cena mkw nie będzie mogła przekroczyć ok 5700 brutto(na stronie dewelopera jest 5700 netto pod klucz).Myślicie że udałoby się wytargować obniżkę?Czy ktoś już prowadził rozmowy z tym deweloperem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: Rybnicka-MW Eurosystem IP: 94.42.104.* 21.05.09, 11:08 W sieci znalazłem forum forum dyskusyjne osiedle rybnicka. Na razie świeci pustkami ale chyba zostało niedawno załozone. O to Adres: osiedlerybnicka.fsl.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrianicz Re: Rybnicka-MW Eurosystem IP: *.magma-net.pl 06.07.09, 14:29 No, dokładnie, zapraszamy: FORUM DYSKUSYJNE - MW osiedle Rybnicka Wrocław Nieoficjalne Forum inwestycji mieszkaniowej we Wrocławiu przy ul. Rybnickiej www.osiedlerybnicka.fsl.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
nzok Rybnicka-MW Eurosystem 28.07.09, 10:56 Witam wszystkich, Chciałam kilka słów napisać na temat wyżej wymienionej firmy, która nie praktykuje dobrego podejścia do swoich ostatnich klientów. Byliśmy zainteresowani zakupem jednego z mieszkań na Rybnickiej, ale jako że zostało ich zaledwie kilka, nikt z pracowników się nami nie przejął i że tak powiem nie potraktował jak klientów, którzy co by nie mówić chcieli zostawić u nich trochę dużo kasy. Traktowano nas, jakby robiono nam łaskę, że udzieli nam się odpowiedzi na podstawowe pytania i pokaże potencjalne mieszkanie - paradoks -chyba nikt nie kupuje bez oglądania!!! - no chyba że to jeszcze nie stoi, ale wydaje się być tak rewelacyjne że schodzi jak ciepłe bułeczki. Ofertę developera przedstawiła nam sekretarka - sic! chyba od tego są specjaliści od nieruchomości, a na teren mieszkania wpuszczał nas naburmuszony pracownik budowy, bo musiał zostać 30 min dłużej - sic! od tego są ludzie do kontaktu z klientem. I choć kusząca byłaby perspektywa sąsiadowania z Parkiem Wschodnim to nie polecam tej firmy jako developera - chyba że zmienią podejście do klienta. Tylko dlatego że zdecydowałam się na kupno mieszkania w sytuacji gdy zostało ich niewiele, mam być traktowana z łaską i wymuszeniem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Rybnicka-MW Eurosystem IP: 62.233.177.* 28.07.09, 14:25 Nie masz się co żalić... tak bywa u innych też. Kolega akurat kupił od spółki matki kawałek dalej na opolskiej, i był zadowolony z kontaktu... Odpowiedz Link Zgłoś
nzok Re: Rybnicka-MW Eurosystem 31.07.09, 14:38 myślę jednak że mogę się żalić, po to są tego typu fora. poza tym mam być klientem gorszej kategorii, tylko dlatego że kupuję jedno z ostatnich mieszkań w tej czy innej firmie? znam się trochę na standardach obsługi klienta i wiem jak to powinno wyglądać, dodtakowo jeżeli noszę się z zamiarem wydania takiej kasy mam prawo wymagać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalna Re: Rybnicka-MW Eurosystem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 17:38 Ludzie, wy nie jestecie krolami, poprostu chcecie kupic mieszkanie. Budownicy pracuja od 6 rano czasami do 18 w temperaturze jak na saunie a wy chcecie czerwony dywanik najlepiej. Podoba Wam sie mieszkanie i miejce? to chyba najwazniejsze. Jakis czas temu bylismy zainteresowani kupnem mieszkania na 2 pietrze od wejscia.Niestety juz sprzedane.pozniej chcielismy na parterze-sprzedane.Na poddasze ktore moim zdaniem jest super nas nie stac-ale i tak juz kilka sprzedanych.Teraz uwaznie bedziemy przygladac sie nastepnym budynkom milarta.Liczymy na Radwanice, z wielkim zalem ze nie zdarzylismy na rybnickiej :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Rybnicka-MW Eurosystem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 23:22 aha zdarzyło się że nie zdążyliście? Mam nadzieję że to nie był pracownik budowlany developera, albo co gorsza prezes bez matury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leosz Re: Rybnicka-MW Eurosystem IP: *.wroclaw.vectranet.pl 04.08.09, 20:35 Nowe forum Rybnickiej www.rybnicka.fora.pl Odpowiedz Link Zgłoś