johnny2005 Re: CHF 3,20 przekroczone 16.02.09, 11:41 Ja wyjeżdżam zagranicę zarabiać w Euro, bo tutaj dostanę zawału. Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_tomek Re: CHF 3,20 przekroczone 16.02.09, 11:43 Super. Za tydzień biorę kredyt we franeczkach;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: CHF 3,20 przekroczone IP: 192.100.112.* 16.02.09, 11:51 kto ci go da i z jaka prowizja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir Re: CHF 3,20 przekroczone IP: *.171.196.2.static.crowley.pl 16.02.09, 15:41 dokladnie - tylko brać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasia Re: CHF 3,20 przekroczone IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.02.09, 15:11 Ja popieram pana Kaczyńskiego, euro nie jest nam potrzebne, wszyscy obywatele zbiednieją. Co innego euro po 5,50 i frank za 4,00 prawda ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erde Re: CHF 3,20 przekroczone IP: *.as.kn.pl 16.02.09, 16:30 zastanawiam się kim jest postać zaje-gazeta bo mam nieodparte wrażenie, że gościem od tworzenia wątków i smakowania postów tzw ``półanalityków`` to zawód? szef dał kolejne zlecenie? co to znaczy,że nikt ci nie da kredytu? przedstawcie konkretne wyliczenia ci co mają dostać, dostają tak na marginesie...na co czekać? w drugiej połowie roku zmiana warunków udzielania kredytów, decyzja przyklepana, wtedy będzie lepiej? ja wiem, oczywiście wy wszyscy macie super chaty, auta, tylko takie dobre serce, żeby przestrzegać naród nie no, to chwali się :))))))) strzałka Odpowiedz Link Zgłoś
zaje_gazeta Re: CHF 3,20 przekroczone 16.02.09, 16:32 Tak dla porownania jak traca dwie waluty do dolara : korona czeska - obecny kurs na poziomie wakacji 2007 no i waluta bananowej republik - PLN - obecny kurs na poziomie 2004 roku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erde Re: CHF 3,20 przekroczone IP: *.as.kn.pl 16.02.09, 18:44 zaje...jest zaje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: CHF 3,20 przekroczone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 18:54 Nie rozumiem tego typu postów I co z tego że 3,20 czy ludzie biorący kredyt w tej walucie nie mieli świadomości że taki scenariusz jest możliwy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ief Re: CHF 3,20 przekroczone IP: *.connecta.pl 16.02.09, 20:27 > Nie rozumiem tego typu postów > I co z tego że 3,20 czy ludzie biorący kredyt w tej walucie nie mieli > świadomości że taki scenariusz jest możliwy?? Chodzi o wyrażenie staropolskiej satysfakcji z tego, że ktoś ma gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erde Re: CHF 3,20 przekroczone IP: *.as.kn.pl 16.02.09, 21:01 nie czujecie, że jest tak zaje, jak chce ten gościu zaje..gazeta? tak więc powtarzam : jest zaje.... to adekwatne do głupich wątków jak ten... frank 3.20 !!!! i co z tego- ja dam radę trzech gości na tym forum robi was wszystkich w kulki Odpowiedz Link Zgłoś
zaje_gazeta Re: CHF 3,20 przekroczone 17.02.09, 07:03 przegladnij forum i moje posty wtedy pisz a mozesz mi powiedziec jaki szef mi kaze ??, bo nie ida do konca zrozumialem twoje posty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: CHF 3,20 przekroczone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 21:19 JA nie mam kredytu... jeszcze ale pamiętam dobrze że jak była fala kredytów we franku to się też śmiali ludzie z tych co musieli brać w złotych że nieduacznicy że, że debile, frank cudowny jest, a teraz jak dostali w kość to skomlą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erde Re: CHF 3,20 przekroczone IP: *.as.kn.pl 16.02.09, 22:31 prawda jest prosta mimo takiego kursu, każdy chce we frankach ale niewielu może brak wkładu własnego ew. brak zdolności i potem ci, którzy są pod kreską użalają się na forum, jaki to zły frank to kompletni idioci, jakich tu sporo wiadomo, że jak weźmiesz franka na 30 lat, będziesz max do przodu ale jak ci nikt nie da, to nie będziesz dlaczego? bo jesteś cienias za mało zarabiasz, za słaba firma, za słabe stanowisko to też wina franka? oj Frank, niedobry z ciebie gość ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: CHF 3,20 przekroczone IP: *.wro.vectranet.pl 17.02.09, 06:51 Gość portalu: erde napisał(a): > prawda jest prosta > mimo takiego kursu, każdy chce we frankach bo widzisz ciołku problem dotyczy tych co już wzieli po kursie 2,2 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erde Re: CHF 3,20 przekroczone IP: *.as.kn.pl 17.02.09, 08:57 a wzięli na rok, dwa? :) pozdrawiam ciołek Odpowiedz Link Zgłoś
zaje_gazeta Re: CHF 3,20 przekroczone 17.02.09, 09:12 NIee a udowodnisz im ze np frank przez najblizsze 5-10 lat nie bedzie ponizej 3 PLN a bedzie np po 4 ??? co powiesz wtedy ??? Moja dewiza - w tym w czym zarabiasz bierz kredyt Odpowiedz Link Zgłoś
zaje_gazeta Re: CHF 3,20 przekroczone 17.02.09, 09:14 Gość portalu: erde napisał(a): > a wzięli na rok, dwa? :) > > pozdrawiam > ciołek a i jeszcze jedno ciolku jak wiesz ludzie co jakis czas sie przeprowadzaja, chca zmianeic mniejsze m na wieksze m, tak mnie wiecej po 5 6 latach. wtedy trzeba albo przerzucic kredyt obecny na nowych wlascicieli albo .... i przestan smucic, bo nie wiem kim jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erde Re: CHF 3,20 przekroczone IP: *.as.kn.pl 17.02.09, 09:35 wyzwiska niczego nie zmienią jesteś jedną z trzech osób na tym forum, która po przeczytaniu napędzającego artykułu w gazecie, wrzuca temat na forum i tworzy chaos ``nic mniej, nic więcej`` masz ``fajną dewizę``- trzymaj się jej ale innym daj myśleć własnymi kategoriami szkoda tylko, że puszczają ci nerwy i nazywasz mnie ciołkiem, jak poprzednik w ten sposób na ogół traci się wiarygodność a taki przecież starasz się tu być, prawda? tyle Odpowiedz Link Zgłoś
zaje_gazeta Re: CHF 3,20 przekroczone 17.02.09, 09:55 Gość portalu: erde napisał(a): > wyzwiska niczego nie zmienią sam sie podpisales tak wiec tak sie do ciebie zwrocilem > jesteś jedną z trzech osób na tym forum, która po przeczytaniu napędzającego > artykułu w gazecie, wrzuca temat na forum i tworzy chaos > ``nic mniej, nic więcej`` Wiesz dla Ciebie jest to chaos, dla mnie jest to rozmowa z ludzmi i uswiadomienie ze nie czas kupowac mieszkanie jak nie jest to konieczne, no i NIE WIERZCIE PIEPRZONYM ANALITYKOM I DORADCOM FINANSOWYM > > masz ``fajną dewizę``- trzymaj się jej ale innym daj myśleć własnymi kategoriam Znaczy sie mam pozwolic abys ty przedstawial im swoja ??> > i > szkoda tylko, że puszczają ci nerwy i nazywasz mnie ciołkiem, jak poprzednik Jeszcze raz, sam sie podpisales ciolek tak wiec odpisalem ci tak jak sie przedstawiles > w ten sposób na ogół traci się wiarygodność > a taki przecież starasz się tu być, prawda? > tyle Forum jest do tego aby dyskutowac i przedstawiac swoje opinie, ja rozmaiwam z roznymi ludzmi, miedzy innymi z toba i chyba na tym polega wic, abysmy mieli swoje zdanie, o wiarygodnosci drugiej osoby decyduja inni, dla jednych jestem ja wiarygodny dla innych ty a tak z innej beczki moglbys choc konto zalozyc a nei dyskutowac tak z bani jako gosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: CHF 3,20 przekroczone IP: *.wro.vectranet.pl 18.02.09, 12:49 > a wzięli na rok, dwa? :) problem nietyle w faktycznej sytuacji ile często w ich świadomości bo nagle ich obciążenie wzrosło o 50 procent z np.300tys do 450 tys . ponadto może i rata obecnie niewzrosła zanadto ale co bedzie jak libor wzrośnie a kurs pozostanie w okolicach 3 pln ? Odpowiedz Link Zgłoś
fido1979 do zaje i innych wyzywających się 17.02.09, 09:59 Sprawa CHFów nie jest wesoła dla wszystkich. Jeśli ktoś napisze, że "a nie mówiłem" itd., to przykre, że tacy ludzie jeszcze istnieją. A teraz dlaczego nie jest wesoła dla wszystkich. Czarny scenariusz, to bankructwa przez brak płynnoci, licytacje itd. W konsekwencji marazm, uzależnienia, samobójstwa, osierocone rodziny itd. Bekną wszyscy - w znaczeniu społeczeństwo. A satysfakcję będzie miało kilku, co to napisało coś kiedyś na forum. Zresztą często ci z forum są w tej samej sytuacji i podkręcają atmosferę, by ktoś ich wsparł, choć sami robią pojazd - z takim przypadkiem też się spotkałem (nie twierdzę, że na tym forum). Owszem, kredyt powinno brać się w walucie, w której się zarabia, ale te kredyty były/są złodziejsko oprocentowane. Tutaj nawet nie chodziło o granie na spadek CHF, ale o założenie o pewnej stabilności, w miarę rozsądku, naszej waluty. Tzn, z CHF dzieje się to, co działo się z cenami mieszkań, ropy itd. Znów żyjemy chwilą. Niedawno był pojazd po złotówkarzach, a teraz przyszedł ich czas (prawdopodobnie), ale nikt nie da głowy, że u nas stopy nie pójdą w górę tak, jak na Węgrzech? Według stanu na dziś jest tragicznie. Jednak na razie, na przetrwanie, liczy się rata. Przecież wszędzie mówi się o "przetrwaniu". Ta na razie jest niższa, niż gdy CHF był po 2 zł, bo jest oprocentowana najczęściej, gdy kredyt był brany w boomie w przedziale 1,7 - 2,3% I teraz roztropność frankowców. Kredyt brało się po to, by był tańszy niż w złotówkach. Czyli różnicę, a w rok nazbierało się się nawet u niektórych kilka tysięcy, powinni frankowcy mieć "na czarną godzinę". Odpowiedz Link Zgłoś
zaje_gazeta Re: do zaje i innych wyzywających się 17.02.09, 10:15 fido szanuje twoje wypowiedzi ba sa sensowne, jak malo ktore na forum Moje posty pisze meidzy innymi po to, aby ludzie nie dawali sie nabierac komus kto usiluje cos wcisnac. Wielu dalo sie nabrac na zalecenia doradcow i analitykow. Ten okres mam nadzieje bedzie nauczka dla nas wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir Re: do zaje i innych wyzywających się IP: *.chello.pl 17.02.09, 11:58 na temat nabierania się bankowcom jest niezły artykuł we wczorajszej gazecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cez Re: do zaje i innych wyzywających się IP: *.mas.airbites.pl 18.02.09, 12:12 Do wahających się w jakiej walucie brać kredyt : Wibor 3 mieś-4,7% libor 3 mieś o,5%. Rata zrówna sie dopiero przy wroście kursu chf z 2.2 do 4.3 pln. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erde Re: do zaje i innych wyzywających się IP: *.as.kn.pl 18.02.09, 12:30 do zaje gazeta / ale męski nick :) / doradzasz ludziom, tak? jesteś mega fachmen, tak? i potrafisz napisać taki bzdet, że ludzie po 5, 6 latach spłacania kredytu, chcą zmienić mieszkanie na większe? ilu takich jest w skali procentowej? 1-2 %? co to więc za argument? żaden wziąłeś pod uwagę przyklepany już fakt, ze od połowy roku zmienią się warunki udzielania kredytów? czy po prostu twoja jedyna wiedza to wyborcza, w której o tym teraz nie napiszą? i dlatego o tym nie słyszałeś? co powiesz ludziom, którzy, jeśli będą słuchać takich doradców, którzy mówią- nie bierzcie teraz, poczekajcie i oni nie wezmą a potem w ogóle nie będą mieli na to szans? popytaj ludzi pracujących w bankach, dlaczego teraz tak nagle się spieszą z zakupem lokum- ja sam znam takie cztery osoby ale czy ty znasz kogoś z banku, z nieruchomości, z developerki? może jesteś tylko standardowym, internetowym typkiem z przerośniętym ego, który jedynych słuchaczy może znaleźć na tym forum? nie czepiałbym się ciebie, gdybyś oprócz histerii i lamentu używał jakiś sensownych argumentów a twoje pisanie to chaos typu- tu wyczytałem, tvn oglądałem, ktoś mi powiedział- wiem najwięcej ! znam takich i wiem, że nie da się im nic wytłumaczyć wobec tego możesz mnie znowu obrazić i tyle żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
zaje_gazeta Re: do zaje i innych wyzywających się 18.02.09, 12:46 Gość portalu: erde napisał(a): > do zaje gazeta / ale męski nick :) / ;)widze ze brak rzeczowych argumentow u kolegi ;) i takimi sie poslugujesz, ok juz wyrobilem sobei zdanie o erde ;) > > doradzasz ludziom, tak? > jesteś mega fachmen, tak? > i potrafisz napisać taki bzdet, że ludzie po 5, 6 latach spłacania kredytu, chc > ą > zmienić mieszkanie na większe? ilu takich jest w skali procentowej? 1-2 %? co t > o > więc za argument? żaden No z tego co ja wiem to w PRLu sie kupowalo 43 m2 i zylo sie do konca zycia w tych metrach i procent takich osob jest o wiele wiekszy - 20-30% > wziąłeś pod uwagę przyklepany już fakt, ze od połowy roku zmienią się warunki > udzielania kredytów? czy po prostu twoja jedyna wiedza to wyborcza, w której o > tym teraz nie napiszą? i dlatego o tym nie słyszałeś? > co powiesz ludziom, którzy, jeśli będą słuchać takich doradców, którzy mówią- > nie bierzcie teraz, poczekajcie i oni nie wezmą a potem w ogóle nie będą mieli > na to szans? ;) No to bystrzacha. dzis na mieszkanei potrzebujesz 300 kola za pol roku bedziesz na to samo potrzebowal 240, czyli bedziesz musial od banku pozyczyc mniej. prosta i skuteczna logika ;) > popytaj ludzi pracujących w bankach, dlaczego teraz tak nagle się spieszą z > zakupem lokum- ja sam znam takie cztery osoby Ostatnio bedac w banku uslyszalem rozmowe klienta z przedstawicielem multibanku pytanie dotyczylo czasu oczekiwania na kredyt i odpowiedz byla taka: Wie Pan teraz to juz nie ma tego problemu co kiedys, ze czekalo sie dlugo na rozpatrzenie wniosku, jest o wiele mnie wnioskow i przyznaje sie kredyty szybciej. A czemu sie baki spiesza?? tu masz racje nie bneda juz tak rozrzutnie dawac kredytow na przeszacowane nieruchomosci > ale czy ty znasz kogoś z banku, z nieruchomości, z developerki? może jesteś > tylko standardowym, internetowym typkiem z przerośniętym ego, który jedynych > słuchaczy może znaleźć na tym forum? Zgadza sie > nie czepiałbym się ciebie, gdybyś oprócz histerii i lamentu używał jakiś > sensownych argumentów > a twoje pisanie to chaos typu- tu wyczytałem, tvn oglądałem, ktoś mi powiedział Szkoda slow na te twoje wypociny > - > wiem najwięcej ! Jak wiesz to fajnie, ja tak nie twierdze i dlatego daje argumenty a nie klotnie, ktora chcesz wszczac (szacu dla fido) > znam takich i wiem, że nie da się im nic wytłumaczyć No bo ludzie maja swoj rozum > wobec tego możesz mnie znowu obrazić i tyle > żegnam Ani razu cie nie obrazilem ale spoko, szkoda ze opuszczasz forum pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
zaje_gazeta Re: do zaje i innych wyzywających się 18.02.09, 12:50 Gość portalu: erde napisał(a): > do zaje gazeta / ale męski nick :) / A tak z drugiej strony jak przeczytasz moj post i tam u gory jest taki przycisk odpowiedz, albo jak jestes zalogowwany to odpowiedz cytujac i wtedy odpowiadasz do konkretnej osoby, tak jak ja robie do twojego postu, nawet kilka razy mozesz odpowiedziec do tego samego postu ;) wiem ze moze nie jest to dla Ciebei jasne bo ci piana z wscieklosci leci, ale na spokojnie znajdziesz wszystko;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erde Re: do zaje i innych wyzywających się IP: *.as.kn.pl 18.02.09, 13:09 ja jestem bardzo spokojny :) po pierwsze- zdanie ``wiem wszystko`` dotyczyło twojej osoby po drugie- multibank / mbank/ nie był i nie jest wiarygodnym bankiem- porównaj ich prowizje, szczycą się tym, że dają na 100% we franku, ale przeanalizuj ich ofertę dokładnie, z naciskiem na bardzo dokładnie:) i po trzecie- rzecz nie w tym, że ceny spadną i z 300 zrobi się 240, tylko, że teraz to 300 ci dadzą o w drugiej połowie roku to 240 już nie mam absolutnie odmienne zdanie od twojego i po prostu bym je wyraził, tylko ty te swoje posty ładujesz z tak wysokiego poziomu emocji / patrz. frank 3.20 !!!!, twój developer zbankrutuje !!!/, że nie mogłem sobie darować dłuższej wymiany zdań bo to tak, jakbyś przeniósł z mediów jedyny ważny temat tutaj, a media zawsze napędzały kryzysy, tak u nas, jak i po drugiej stronie oceanu, tak teraz,jak i w przeszłości trza mieć swój łeb i wyważyć wszystko a co do sprawy ``5-6 lat`` jak każdy, mam sporo znajomych z kredytami we frankach, żaden z nich nie brał od 400 do 600 tys. z myślą zamiany chaty za 5 lat / przedział wiekowy 35-40 lat / żaden z nich nie panikuje ale to świadomi ludzie może dlatego strzałka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erde Re: do zaje i innych wyzywających się IP: *.as.kn.pl 18.02.09, 13:19 o sorry- ``developer zbankrutuje`` to mój drugi ulubieniec- Jaaa :) Odpowiedz Link Zgłoś
zaje_gazeta Re: do zaje i innych wyzywających się 18.02.09, 13:30 Gość portalu: erde napisał(a): > ja jestem bardzo spokojny :) > > po pierwsze- zdanie ``wiem wszystko`` dotyczyło twojej osoby Niektorzy poznaja ironie inni nie ;) > > po drugie- multibank / mbank/ nie był i nie jest wiarygodnym bankiem- porównaj > ich prowizje, szczycą się tym, że dają na 100% we franku, ale przeanalizuj ich > ofertę dokładnie, z naciskiem na bardzo dokładnie:) A z kiedy masz info ?? od paru ladnych meisiecy multibank daje tylko w PLN > i po trzecie- rzecz nie w tym, że ceny spadną i z 300 zrobi się 240, tylko, że > teraz to 300 ci dadzą o w drugiej połowie roku to 240 już nie > > mam absolutnie odmienne zdanie od twojego i po prostu bym je wyraził, tylko ty > te swoje posty ładujesz z tak wysokiego poziomu emocji / patrz. frank 3.20 !!!! > , > twój developer zbankrutuje !!!/, że nie mogłem sobie darować dłuższej wymiany z > dań No fakt jest to emocjonalne, chcialbym innym pokazac zeby uwazali na obecny rynek, gdyb pisal nieemocjonalne posty to by przeszly bez echa i nikt by nie czytal, a chyba o to chodzi aby z kims powymieniac swoje poglady, a ja swoje przedstawiam na forum ;) > bo to tak, jakbyś przeniósł z mediów jedyny ważny temat tutaj, a media zawsze > napędzały kryzysy, tak u nas, jak i po drugiej stronie oceanu, tak teraz,jak i > w > przeszłości W pelni sie tutaj z toba zgadzam, napedzily media kryzys, ale rowneiz napedzily gigantyczne wzrosty nieruchomosci, gdyby w 2005-2006 nei pisali kupujcie bo bedize starsznie drogo i do 2012 m2 bedzie kosztowal 15 tys to nie byloby problemu > trza mieć swój łeb i wyważyć wszystko > a co do sprawy ``5-6 lat`` > jak każdy, mam sporo znajomych z kredytami we frankach, żaden z nich nie brał o > d > 400 do 600 tys. z myślą zamiany chaty za 5 lat / przedział wiekowy 35-40 lat / No jezeli masz 35-40 to spoko, amsz 2-3 dzieci bierzesz kredyt na 25 lat i wiesz ze to juz twoje m do smierci, tylko wiekszosc chetnych na mieszkanie ma przedzial 25-30 lat ;) > żaden z nich nie panikuje > ale to świadomi ludzie > może dlatego I wielki szacun dla nich > > strzałka strzala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erde Re: do zaje i innych wyzywających się IP: *.as.kn.pl 18.02.09, 13:40 widzisz, trochę luzu i można gadać z multi bankiem 100 we frankach to rzeczywiście nie news, jednak jeszcze jakiś miesiąc temu z wkładem we frankach dawali potem, szczerze mówiąc,nie śledziłem jedno jest pewne- to ciężki bank do spłat przy ich warunkach są lepsze i naprawdę podowiadujcie się odnośnie nowych warunków kredytów w drugiej połowie roku to nie ściema chyba, że rząd zareaguje ale raczej wątpię Odpowiedz Link Zgłoś
zaje_gazeta Re: do zaje i innych wyzywających się 18.02.09, 13:44 Gość portalu: erde napisał(a): > widzisz, trochę luzu i można gadać dobrze ze to dostrzegles > z multi bankiem 100 we frankach to rzeczywiście nie news, jednak jeszcze jakiś > miesiąc temu z wkładem we frankach dawali Od grudnia przestali dawac > potem, szczerze mówiąc,nie śledziłem No widzisz a wypowiadasz sie > jedno jest pewne- to ciężki bank do spłat przy ich warunkach > są lepsze > > i naprawdę podowiadujcie się odnośnie nowych warunków kredytów w drugiej połowi > e > roku > to nie ściema > chyba, że rząd zareaguje > ale raczej wątpię Nie boje sie o swoja zdolnosc kredytowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erde Re: do zaje i innych wyzywających się IP: *.as.kn.pl 18.02.09, 13:46 ja też nie- ale ponoć dbasz o innych :) multi bank nie mógł nie dawać od grudnia, bo rozmawiałem z nimi w styczniu- to 100%, chyba, że mnie ktoś oszukał, ale to mało prawdopodobne Odpowiedz Link Zgłoś
zaje_gazeta Re: do zaje i innych wyzywających się 18.02.09, 13:53 Gość portalu: erde napisał(a): > ja też nie- ale ponoć dbasz o innych :) > > multi bank nie mógł nie dawać od grudnia, bo rozmawiałem z nimi w styczniu- to > 100%, chyba, że mnie ktoś oszukał, ale to mało prawdopodobne upss moj blad millenium wycofalo w grudniu a nie multibank sorki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erde Re: do zaje i innych wyzywających się IP: *.as.kn.pl 19.02.09, 14:27 matko! frank trochę niżej o czym tu pisać co też ten rząd uczynił :) Odpowiedz Link Zgłoś
zaje_gazeta Re: do zaje i innych wyzywających się 19.02.09, 15:25 Gość portalu: erde napisał(a): > matko! > frank trochę niżej > o czym tu pisać > co też ten rząd uczynił > > :) zacznij nowy watek - frank spada ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zaje_gazeta Re: do zaje i innych wyzywających się 18.02.09, 13:48 Gość portalu: erde napisał(a): > i naprawdę podowiadujcie się odnośnie nowych warunków kredytów w drugiej połowi > e > roku > to nie ściema > chyba, że rząd zareaguje > ale raczej wątpię Hmm nei wiem czy o tym samym mowimy, ale z tego co pamietam KNF nakazala aby byl wiekszy wklad wlasny w kredyt i z tego co pamietam to tyle, ale nie pisz polslowkami tylko napisz co wiesz na czym bedize opierala sie nowa polityka kredytowa Odpowiedz Link Zgłoś
steady_at_najx Re: do zaje i innych wyzywających się 18.02.09, 13:00 Kolego tych rzeczowych argumentow w typie "popytaj ludzi" az sie komentowac nie chce. > co powiesz ludziom, którzy, jeśli będą słuchać takich doradców, którzy mówią- > nie bierzcie teraz, poczekajcie i oni nie wezmą a potem w ogóle nie będą mieli > na to szans a co wy powiecie tym ludziom ktorych wpieprzyliscie na mine - branie frankow na przeszacowane nieruchomosci przy franku = 2 PLN ? Masz im cos do powiedzenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erde Re: do zaje i innych wyzywających się IP: *.as.kn.pl 18.02.09, 13:14 ja nikogo nie wpieprzałem nie jestem ani z bankowości ani z developerki tak więc luzik ale do kogo pretensje, do bankowców?- a co? łamali kołem w zeszłym roku? wiązali do stołu? kazali podpisywać umowy siłą? opamiętaj się człowieku, bo to już argument z przedszkola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erde Re: do zaje i innych wyzywających się IP: *.as.kn.pl 17.03.09, 19:32 gdzie jesteście leszcze? jak tam wasze prognozy? frank trzysta trzydzieści? jaki temat teraz? ciągle nie kupuj? czekaj? nie bierz kredytów? p.s. tak na marginesie, skąd tu tylu pracowników agory / wyborcza / premie za głupie tematy? jaja Odpowiedz Link Zgłoś